Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Bun!!! Ma bag si eu, luna asta o sa am mai mult timp de css
 3. Ok man, daca vreodata o sa vrei sa l mai deschizi, contactezi un designer.
 4. Today
 5. Poti sa il inchizi
 6. ✮ Numele anime-ului : Parasyte ✮ Data lansarii : 9 octombrie 2014 ✮ Genul : Actiune, Supranatural, Thriller ✮ Descriere: Actiunea se dezvolta in jurul unui student de 17 ani numit Shinichi Izumi. Intr-o noapte o specie de paraziti ajung pe Pamant si intra in unii oameni luand control asupra creierului. O astfel de creatura incearca sa ia controlul asupta lui Izumi, dar nu reuseste luand controlul asupra mainii sale drepte. In continuare acestia vor intalnii alti paraziti cu care se vor lupta pentru a supravetui si vor crea o legatura stransa intre ei. ✮ Părerea ta : Mi-a placut serialul, are o poveste smechera si personajul principal are o puternica schimbare de caracter.
 7. Yesterday
 8. La multi ani tuturor copiilor! La multi ani si celor cu zilele de nastere! Staff-ul nostru frumos, CS:S @ 0cTAv La @ noname0/ Multi @ Luke Ani
 9. k-os e un lenes. Nu sunt supraponderal, dar nu fac nici prea multa miscare. Incerc sa ating 7500 de pasi zilnic. De mancat, mananc orice dar cu moderatie; incerc sa evit excesul de orice.
 10. Hai, ma Green, faci si tu concursul cand nu mai am casti si nu mai pot juca ca nu-mi iau altele doar sa nu mai ma pot juca sa ma axez pe bac La cat am jucat cu deagle luna trecuta, luam cel putin locul 1
 11. Salut, in luna iunie o sa vedem cine va face cele mai multe killuri cu deagle (comanda este !topweapon, apasati pe 5 pentru deagle) pana pe data de 30 iunie. Locul 1 - CSS Steam (click) + VIP Royal (1 luna) + 1.500.000 credite + admin+ (1 luna) + @ Premium (1 luna) Locul 2 - Just Cause 4 (click) + VIP ELITE (1 luna) 1.000.credite + admin (1 luna) + tag personalizat pe chat Locul 3 - Lego Movie (click) Admin pe mix (1 an) + VIP Platinum (1 luna) + 500.000 credite Cei mai buni sa castige ! Succes ! @ CSS Staff @ Veteran Atentie! Pentru a primi premiile trebuie sa ai un comportament adecvat pe server!
 12. Caporal clasa a III-a in Ministerul Apararii Nationale .
 13. Last week
 14. eu sunt elev am 15 ani si sunt in clas a8-a Numele meu real este Marco si sunt un baiat de treaba si glumet
 15. blue.

  Cerere Avatar

  @ Designer imi mai faceti careva lucrari :))
 16. INACTIVITATE, PM unui designer pentru a-l redeschide
 17. @ Angel Mai postezi in el sau ti l inchid?
 18. @ .DropXor. Mai postam si noi?
 19. Locul 1 @ Lone Locul 2 @ claudeluXXL Locul 3 @ xD Felicitari !
 20. Felicitari @ BiLa pentru Locul 1. iar locul 2 si 3 au trisat, au intrat noaptea si isi dadeau lame, de asta sunt descalificati.
 21. Nume Real: Otilut Vârsta: 12 Oras: comuna Simand judetul arad Ocupație: Scoala De unde ai aflat de EliteRoyal - De la Silviu De ce ai ales EliteRoyal - Este un server foarte bun Ce parere ai despre comunitate - parerea mea despre comunitate este 1 foarte buna ca sunt admini de treaba Pe ce server al comunitatii joci - Profil steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561199013781910/ Cu ce nume joci -XWeo go.eliteroyal.ro Interese - Ai vreo propunere - Nu,nu am O descriere a ta - Sunt in clasa a V-a scoala Gimnaziala Simand Judetul Arad O poza cu tine (optional) - Profil facebook (optional) - Skype (optional) - Alte precizări? - nu.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...