Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. daca vrei sa joci free casino si sa castigi zilnic ceva 🙂 dai link
  va da un bonus de inceput daca intrati si aveti chef 😄
  (pierd zilnic ce imi da 😄 )

   

  https://i.bc.game/i-goh9u7a-n/

 5. Ce-a vrut sa zica autorul?

   

 6. Trebuie sa ti-l schimbi tu, aici doar se anunta ca se schimba numele.
 7. pyth 'ARENA.ELITEROYAL.RO'

  Inainte de a schimba username pe forum citeste aici

  Prenume:Mihai Varsta:15 Username Vechi: pyth 'ARENA.ELITEROYAL.RO Username Nou: pyth Motiv: devine enervant numele mare
 8. BluEEEEE

  Giveaway

  3 Popa Ervin
 9. HAZE //

  Giveaway

  2 Ionut Georgian pe fb
  1. iGreen
  2. Ingerutz

   Ingerutz

   De ce nu mai sunt reactii la status update? Voiam sa dau inima ❤️

  3. B R Ø N X ★

   B R Ø N X ★

   tre sa intri pe profil aparent.

 10. Kirito3

  Giveaway

  Greșeala mea, am editat linkul.
 11. Relux

  Giveaway

  1. Apropo, nu merge pagina de fb ReluDm pe facebook.
 12. Kirito3

  Giveaway

  S e c r e t ^^
 13. geacsi

  Giveaway

  O intrebare, de unde ai atatea conturi pornhub?
 14. Kirito3

  Giveaway

  Salutări dragă comunitate, dragi prieteni ^^ Revin cu un nou giveaway - premiul este: - Cont premium spotify, cont origin cu jocuri calumea, cont pornhub premium, babes.com etc , cont crunchyroll premium, hulu tv, nordvpn 3 years subscription. (UNUL LA ALEGERE). Mă voi gândi dacă o să aleg mai multe locuri, momentan este doar 1 loc. Condiții: Cum au fost și la celelalte giveaway-uri pe care le-am făcut, trebuie să dai reply cu un număr crescător, să zicem că ești primul care comentează pui nr 1, dacă ești al doilea pui nr 2 apoi următorul pune 3 și tot așa. Like la pagine de facebook: Click aici Să pui o imagine pe imgur sau ce vrei tu care dovedește că ai dat like paginii. (sau să spui numele de pe facebook pentru a verifica personal) Gl & Hf îmi asum dreptul de a schimba/adăuga condiții noi. acest concurs nu știu când îl voi extrage, când se vor astrânge mai mulți. enjoy
 15. Tibi

  Donatii comunitate ELITEROYAL

  Prenume: Tiberiu Varsta:25 Cand ai aflat de noi: 2017 Cum ai aflat de noi: Game Traker Suma donata: Putin! De ce ai donat: nimic nu este gratis! Alte mentiuni: 🤫
 16. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe cutite timp de 1 luna, pe data de 10 septembrie o sa ne uitam in !topweapon la categoria knife ca sa-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - 300000 de credite !shop + GOD+ Locul 2 - 200000 de credite !shop + ADMIN+ Locul 3 - 100000 de credite !shop + Premium pe forum. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 17. Earlier
 18. Baietii de pe CSS / CS:GO orice server va astept cu o cerere in clanul DeV! Clanul e bazat pe ambele jocuri! 

 19. no problemo , sunt fericit doar cu supervizor :))
 20. @BluEEEEE da, in caz ca castigi poti da premiul altcuiva dar altceva sa ce sa primesti in schimb de 200000 de credite si god? up la co-administrator nu pot sa-ti dau pentru ca e devreme inca, maxim ce pot sa-ti ofer este VIP pe forum.
 21. O intrebare, in cazul in care voi castiga pot da premiul altcuiva s au sa primesc altceva?
 22. Salut, pe 15 septembrie primii 3 din TOP de pe arena.eliteroyal.ro vor primi: TOP 1 - 100000 credite + GOD. TOP 2 - 80000 credite + Premium pe forum. TOP 3 - 50000 credite. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetate pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Creditele se pot folosi prin comanda !shop.
 23. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 11 septembrie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - Licenta CSS Steam + Premium Locul 2 - GOD+ Locul 3 - Premium. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 24. Aici KraxenAdv la microfon! Ultimul Update al CS:GO-ului a socat putin lumea, dar a adus un val de noi membri. Lista update-urilor introduse de Valve: [GAMEPLAY] – Added Breach and Seaside to Defusal Group Sigma. – Removed Workout from official matchmaking. – Added “Scrimmage Maps” to official competitive matchmaking. Scrimmage maps include: Ruby, Breach, Seaside. — When playing Scrimmage Maps in official competitive matchmaking: there are no restrictions on players in your party, your Skill Groups will not be adjusted after the match, your Competitive Wins counter will not be incremented upon winning the match. Abandoning the match after you ‘ACCEPT’ will result in a penalty. [LINUX] – Game server logs on Linux are now using a separate thread to write the data to filesystem which improves performance of the game server main thread. [MISC] – Fixed a regression which prevented cycling grenades with TAG grenade. – Fixed a rare crash related to bump mines and breach charges. – Mute spinner on in-game players can now be dragged all the way down to zero. [MAPS] – Fixed an unintended boost position on Overpass. Vertigo: – New approach to B site – Removed “rafters” around B site entrance – Offset HVAC units on B site, numbered them – Added a way to throw utility into B site without being exposed – Removed one-way drop down elevator shaft – Added ladder-room near elevator shaft, connects up to mid chokepoint, allows utility towards A – Moved bridge over elevator shaft – Moved T spawns further back – Widened utility hole in T corridor to mid – Made jump up on scaffolding at back of A easier – Widened door at back of A – Various minor bug fixes Explained Video: Cele mai frumoase update-uri s-ar considera noile mape Breach si Seaside, idee fiind ca nu vor afecta meciurile de MM pe aceste mape skill goupul actual. In asa situatie se vor evita persoanele care ruineaza jocul altora, jucand 4fun si care nu simt competivitatea din cadrul jocului.
 25. Relux

  finisat [Giveaway] Cont ORIGIN

  Primit! Mersi!
 1. Load more activity
×