Jump to content

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/03/2019 in all areas

 1. 1 point
  Nu stiam ca Elite-ul e din 1970 =))) https://prnt.sc/m2pmay
 2. 1 point
  MeTaL

  Veteranii EliteRoyal

  Nume: MeTaL Varsta: 14 Alte mentiuni: cont din 08.02.2014
 3. 1 point
  Treka

  Model Reclamatii - Mix

  Model Reclamații Nume : Nickname : Admin-ul reclamat : Data și ora : Dovada contra admin-ului : Alte mentiuni : Reclamațiile ce nu respectă model-ul vor fi închise fără a avea privilegii !
 4. 1 point
  LegendMihai

  Reclamatie STAFF-Originall

  Uneori ma intreb de ce pla mea cand vine vorba de reclamati de astea astia din ro mg sau dib staffu mg nu vin cu argumente in potriva..a da pentru ca asta e adevaru Si nu inteleg de ce Igreen nu ia masuri,tot sare de la subiect cum ca e sv lor si pana mea,pai wa omule,serveru ala poarta numele ELITEROYAL.ORG si cu un astfel de staff incapabil acolo efectiv strici reputatia comunitati,dar unora nu le pasa de aspecte asa mici care chiar conteaza. Detectiv Devil King BRAVO Ada si inca un amanunt astia mereu is siguri pe ei ca nu ii vei zbura de pe comunitate, dar tu te gandesti putin ca astia profita de bunatatea ta ? Dai drq de banii,jucatori is inportanti,gandeste bine ce zic.
 5. 1 point
  ty.urtos

  @gabriel12

  @gabriel12
 6. 1 point
  Treka

  Model Cerere Grad - Mix

  Model Cerere Grad Nume : Prenume : Vârstă : Steam ID (click) : Experiență SourceMod/WarMod : Deții 10 ore acumulate pe server? : Ai citit regulamentul? (Da/Nu) : Numele topic-ului va fi : Cerere Grad - Nickname. Exemplu : Cerere Grad - Dolixec. Pentru a fi acceptați trebuie să aveți un grad pe unul din servere-le gazduite pe comunitate!
 7. 1 point
  Treka

  Regulament - Mix

  Regulament MIX Regulament Admini : 1. Adminii vor avea obligația de a-și da părerea în topic-urile de tip "Cerere Grad / Reclamații" ! 2. Adminii nu au dreptul de a da slay unui jucător în cazul în care acesta refuză a îndeplini obiectivul hărții ! 3. Adminii vor avea obligația de a posta/păstra dovada unui ban aplicat pe server-ul de mix ! 4. Adminii nu au dreptul de a face TK (Team Kill) ! 5. Prezența unui Admin în momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta iși va lua angajamentul de a duce la bun sfârșit meciul, încercand să găsească înlocuitori pentru cei care părăsesc meciul ! 6. Adminii au obligația de a folosi o singură parolă în cazul în care vor să pornească un meci amical (mix) ! 7. Adminii vor decide împreună pe ce hartă va avea loc următorul meci ! 8. Adminii nu au dreptul de a jigni/insulta/înjura jucătorii ! Se va sancționa cu REMOVE ! Regulament Jucători : 1. Jucătorii care vor produce pagube echipei (Team Kill) vor primi ban 120 de minute (echivalent a două ore) ! 2. Jucătorii nu au dreptul de a înjura adminii ! Această acțiune se va pedepsi cu ban între 120 și 500 de minute, totul depinzând de gravitate ! 3. Cererea unui demo se va face către unul dintre Ownerii server-ului (Green / Dolixec / Devil) ! 4. Jucătorii care nu au jucat meciul anterior au dreptul de a face echipele !
×