Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/17/2019 in all areas

 1. 3 points
  Prenume: Valeriu Varsta: 20 Username Vechi: Twintr0K #3# Username Nou: BAUNTY. Motiv: -
 2. 2 points
  ConstantinBoss

 3. 2 points
  kurT. # DLX

  Veteranii EliteRoyal

  Ai deja. Dacă dorești îți pot recupera contul. Doar nickname-ul să îl știi. Adăugat Adăugat.
 4. 2 points
  Florin256

  Veteranii EliteRoyal

  Nume:Florin Varsta: 18 Alte mentiuni: Am rezolvat cu PC-ul si mi-am propus sa revin 😎 (780 days)
 5. 2 points
  iGreen

  CerereUP [Translucent]

  @Devil King eu cred ca astia care sunt primii admini activi pe server nu ar trebui sa faca cerere (ex luca), ar trebui sa le dai direct grade mari pe merit pentru ca ei sunt baza ta de staff la moment, ei te ajuta si te sustin. doar o parere.
 6. 2 points
  1. Nume - Daniel 2. Varsta -16 ani 3. Unde ai gasit CS.ELITEROYAL.ORG -De la Ty. 4. De ce ai ales CS.ELITEROYAL.ORG - Pentru ca am prieteni care se mai joaca aici. 5. STEAMID - STEAM_0:0:174069101 6. Dovada ca ai citit regulamentul -CS.ELITEROYAL.ORG 7. Poza cu ore - https://www.gametracker.com/player/Kurt Cobain/93.114.82.35:27015/ 8. Alte mentiuni? -Salutari!
 7. 2 points
  @B R Ø N X cel mai bun serviciu de boost ? ))) http://prntscr.com/mcxxlc
 8. 2 points
  ZAXXYAX

  REGULAMENT GENERAL !

  Am vazut ca multi dintre voi habar nu aveti ce e 2x post,spam,off-topic sau post hunt.O sa va explic aici ce inseamna fiecare. 2X POST: 2x post este atunci cand un utilizator posteaza 2 mesaje UNUL DUPA ALTUL FARA a mai posta cineva intre mesajele lui. Doar atunci !! De exemplu: La fel si pentru 3x,4x,...,100x. Spam: "Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse si servicii dubioase, practicata în industria e-marketingului si de proprietarii de siteuri pornografice." Off-topic: Este intalnit mai ales în cazul discutiilor pe forumuri. Discutii in afara unui subiect stabilit anterior, care nu are legatura cu subiectul discutat. Exemplu: Intr-un topic se discuta despre un admin, dar tu postezi despre ce-ai facut vara asta. Ei bine, acela este off-topic. Post-hunt: Post-hunt este atunci cand un utlizator posteaza mesaje gen: "gg,bravo,frumos,etc" doar de dragul de a face posturi. Daca este nevoie fac si aici un exemplu.
 9. 2 points
  iGreen

  Membrul Lunii

  Aici voi posta in fiecare luna cum se alege membrul lunii. De obicei se alege dupa punctele de reputatie sau dupa numarul de postari. Membrul lunii apare jos pe pagina principala, ca in poza de mai jos: Membrul lunii octombrie 2017 @Ingerutz De ce a fost ales ingerutz? Mai jos va prezint o poza cu statistici: Dupa cum vedeti Ingerutz a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna octombrie si de asta va fi ales membrul lunii noiembrie. De ce nu a fost ales Skyzo avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca se ia in vedere si activitatea pe servere. In fiecare luna o sa postez poza cu statistici ca sa nu apara intrebari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii decembrie 2017 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii decembrie. De ce nu a fost ales Gabriel avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca ZAXXYAX a fost mai activ pe serverele comunitatii. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii ianuariue 2018 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii ianuarie. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii martie 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimile 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iunie 2018 @Yassir Yassir a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iulie 2018 @Warning Warning a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii august 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost al doilea cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii septembrie 2018 @Ayman Vlogs Ayman a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii octombrie 2018 @Howly Howly a primit cele mai multe puncte de reputatie la egalitate cu alt membru al comunitatii, dar mai activ in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii noiembrie 2018 @Yukister | ♥ Yukister (iAngryPain) a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii ianuarie 2019 @B R Ø N X bronx a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna ianuarie 2019. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii martie 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe puncte de reputatie si raspunsuri la topicuri in luna martie. Membrul lunii mai 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe puncte de reputatie si raspunsuri la topicuri in luna mai.
 10. 1 point
  iGreen

 11. 1 point
  Ray/NE

 12. 1 point
  Prenume: Dominic Varsta: 15 Username Vechi: Devil King Username Nou: D H O M Motiv: just for fun, o sa il schimb poate mai tarziu
 13. 1 point
  kurT. # DLX

  S/C

  "If you're able to be yourself, then you have no competition. All you have to do is get closer and closer to that essence." ~ Barbara Cook. Sunteți siguri că doriți a renunța la server? În cazul acesta, voi "șterge" categoria. Dacă doriți a o relua din nou, PM unui Co-Fondator. Ce-i drept, da. Durează popularea. E vorba de bani aici. Nu bagi bani = Lipsa jucătorilor. Dproto-ul permite server-ului să ajungă în lista de internet.
 14. 1 point
  DoMiNiC

  La multi ani !

  Lha mhultzi hani trrreekha Desteptaciunea fuge dupa mine, dar eu sunt mai rapid decât ea 🙂
 15. 1 point
  LegendNeverDIE!

  La multi ani !

  Vreau sa-i urez multa sanatate lui @Treka, creier chiar daca e trecut peste 200iq...La multi ani si speram sa nu pleci de langa noi!
 16. 1 point
  DoMiNiC

  CerereUP [Translucent]

  Grad: Admin @theandreiog la urmatoarea cerere daca nu dai reply, iei remove!
 17. 1 point
  BluEEEEE

  O mica cerere

  Ty , doli sau devil king, as putea primi chei si cutii gratis ca sa am toate skinurile pliz :]??
 18. 1 point
  VladAndrew

  La multi ani !

  multumesc frumos ❤️
 19. 1 point
  iGreen

  La multi ani !

  La multi ani Vlad!
 20. 1 point
  kurT. # DLX

  La multi ani !

  La multi ani @VladAndrew
 21. 1 point
  Tibi

  Veteranii EliteRoyal

  Nume: Tiberiu Varsta: 25 Alte mentiuni: 381 Days
 22. 1 point
  iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @Nellu glumesc, ti-am pus.
 23. 1 point
  kurT. # DLX

  La multi ani !

  CINE SĂ TRĂIASCĂ, CINE SĂ TRĂIASCĂ, LAAA MUULȚI AAANI! PUFU SĂ TRĂIASCĂ, PUFU SĂ TRĂIASCĂ, LAA MUUUULȚI AAAANI LA MULȚI ANI 31 ANICHEI PUFU
 24. 1 point
  if you fuck with me, i fuck with you twice.
 25. 1 point
×