Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/11/2019 in all areas

 1. 1 point
  Salut baieti, facem un concurs pentru jucatorii activi de pe server, dupa ce se va incheia acest concurs o sa facem altul cu !topkills, pentru ca in topic s-au votat ambele variante, dar acum facem cu !active Concursul e simplu, primii 3 ce vor avea cele mai multe ore "jucate" la data de 25 mai vor primi urmatoarele premii. Locul 1 - STEAM cu CS:Source si CS:1.6 + Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 2 - Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 3 - Grad GOD permanent. Informatii: Pentru a afla orele folositi comanda !active Orele au fost resetate pentru a oferi o sansa la toti. Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament adecvat pe server, fara a folosi cuvinte cenzurate. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu concursul postati-le aici.
 2. 1 point
  iGreen

  Despre gradul "User"

  Cand zic user ma refer la cei din poza de mai jos: Am adaugat acum mai multe permisiuni la acest grad, de exemplu acum au dreptul la cover photo pe profil, au dreptul la 50 de mesaje private, au dreptul la semnatura si inca cateva chestii noi. Acesta este un topic informativ dar daca aveti ceva intrebari sau nelamuriri nu va rusinati sa le postati aici.
 3. 1 point
  PaTyTofeo™#Wicked

  Veteranii EliteRoyal

  Mai am 3 luni. :)) ❤️ Eliteroyal.
 4. 1 point
  iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @Cipry ti-l pun dar fii mai activ, eu am scris pe 2 mai dar tu ai raspuns pe 11 mai, so..
 5. 1 point
  @SupremeAnto nici eu nu ii inteleg pe astia care isi tot schimba des numele si in mare parte ei folosesc nume copiate dar nu o sa punem limita la asa ceva pentru ca prostia omului este nelimitata si n-ai ce sa faci ?
×