Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/2020 in all areas

  1. 2 points
    C.E.O. @iGreen (locuri limitate, +1) @ B R Ø N X ★ @ DybloX @ Naomi @ Skunky @ nervoss (locuri limitate, +5) @ AdyTzu915 @ Dolixec. @ k-os @ intel @ Nelliel @ Ingerutz @ flapox59 (Albert) +
  2. 1 point
    iGreen

    [css.eliteroyal.ro] Concurs Staff

    Salut, acest concurs este doar pentru stafful serverului css.eliteroyal.ro, in care pot participa doar cei din staff. Concursul este simplu, fiecare poate vota 3 colegi din @CSS Staff care dupa parerea lui a fost exemplar pentru ca si-a facut treaba in calitate de staff, de exemplu pune mape la vot, este foarte activ, este prietenos si ajuta jucatorii de pe server, nu vorbeste urat si este amabil, a contribuit la popularea serverului, a ajutat colegii din staff etc etc.. si prin urmare merita sa fie votat. Acest concurs este un fel de experiment si NU puteti vota co-ownerii si ownerii pentru ca e clar ca majoritatea o sa ii voteze pe ei, dar co-ownerii si ownerii trebuie sa voteze pe cineva.. La sfarsit dupa ce toti vor vota o sa numaram voturile si 3 care vor avea cele mai multe voturi vor primi si cateva premii mici din partea comunitatii. --------------------------------------------------------------------------------------------- Locul 1 - VIP ROYAL 1 luna + admin pe mix + VIP Premium pe forum + 1.000.000 credite pe server. Locul 2 - VIP ELITE 1 luna + VIP Premium pe forum + 500.000 credite pe server. Locul 3 - VIP PLATINUM 1 luna. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lista staffului - CLICK MODEL de vot Prenumele tau - Alex Pe cine votezi - @victor , @SpEeDy123 , @Mike Motiv (optional) - prietenosi, niciodata nu s-au certat cu nimeni, foarte activi. Alte mentiuni - nu am Votam in acest topic printr-un reply, nu facem topic nou.
  3. 1 point
    iGreen

    [arena.eliteroyal.ro] Concurs Staff

    Salut, acest concurs este doar pentru stafful serverului arena.eliteroyal.ro, in care pot participa doar cei din staff. Concursul este simplu, fiecare poate vota 3 colegi din @ARENA Staff care dupa parerea lui a fost exemplar pentru ca si-a facut treaba in calitate de staff, de exemplu pune mape la vot, este foarte activ, este prietenos si ajuta jucatorii de pe server, nu vorbeste urat si este amabil, a contribuit la popularea serverului, a ajutat colegii din staff etc etc.. si prin urmare merita sa fie votat. Acest concurs este un fel de experiment si NU puteti vota co-ownerii si ownerii pentru ca e clar ca majoritatea o sa ii voteze pe ei, dar co-ownerii si ownerii trebuie sa voteze pe cineva.. La sfarsit dupa ce toti vor vota o sa numaram voturile si 3 care vor avea cele mai multe voturi vor primi si cateva premii mici din partea comunitatii. --------------------------------------------------------------------------------------------- Locul 1 - VIP ROYAL 1 luna + 1.000.000 credite pe server. Locul 2 - VIP ELITE 1 luna + 500.000 credite pe server. Locul 3 - VIP PLATINUM 1 luna. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lista staffului - CLICK MODEL de vot Prenumele tau - Alex Pe cine votezi - @claudeluXXL , @L0N3 , @FBS Fabi Motiv (optional) - prietenosi si foarte activi. Alte mentiuni - nu am Votam in acest topic printr-un reply, nu facem topic nou.
  4. 1 point
    iGreen

    [go.eliteroyal.ro] Concurs Staff

    Salut, acest concurs este doar pentru stafful serverului go.eliteroyal.ro, in care pot participa doar cei din staff. Concursul este simplu, fiecare poate vota 3 colegi din @GO Staff care dupa parerea lui a fost exemplar pentru ca si-a facut treaba in calitate de staff, de exemplu pune mape la vot, este foarte activ, este prietenos si ajuta jucatorii de pe server, nu vorbeste urat si este amabil, a contribuit la popularea serverului, a ajutat colegii din staff etc etc.. si prin urmare merita sa fie votat. Acest concurs este un fel de experiment si NU puteti vota co-ownerii si ownerii pentru ca e clar ca majoritatea o sa ii voteze pe ei, dar co-ownerii si ownerii trebuie sa voteze pe cineva.. La sfarsit dupa ce toti vor vota o sa numaram voturile si 3 care vor avea cele mai multe voturi vor primi si cateva premii mici din partea comunitatii. --------------------------------------------------------------------------------------------- Locul 1 - AWP Phobos Field Tested + VIP ROYAL 1 luna + 500.000 credite pe server. Locul 2 - VIP ELITE 1 luna + 500.000 credite pe server. Locul 3 - VIP PLATINUM 1 luna. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lista staffului - CLICK MODEL de vot Prenumele tau - Alex Pe cine votezi - @I'm Ted, @SebyCAMATARU , @MegaFlashBang Motiv (optional) - prietenosi si foarte activi. Alte mentiuni - nu am Votam in acest topic printr-un reply, nu facem topic nou.
×
×
  • Create New...