Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/28/2020 in all areas

  1. 2 points
    SpEeDy123

    Cerere UP-Blitzkovsky

    Admin O sa primesti o sansa pentru ca esti destul de activ, prietenos si nu ai avut conflicte cu nimeni.
  2. 1 point
    iGreen

    Scoruri 2020 - jeVerde

    aici eram cu Catalina la o plimbare: aici eram in oficiu, scriam cerere de demisie: aici am fost pana in al 9lea cerc din iad ca sa-i dau 14 capuri in nas lui satana sa-i fie clar sa nu se puna cu @ CSS Staff to be continued..... UPDATE: continuare, deja pe csgo competitive, 28/6/21 la rank supreme e ok, pentru cei care nu stiu. poza facuta aproximativ 2 saptamani in urma, am uitat de ea.
  3. 1 point
    Sf1nx

    [Lecții] - Avatar 2.0

  4. 1 point
    Luca

    [Lecții] - Avatar 2.0

  5. 1 point
  6. 1 point
    SeeN

    Cerere semnatura Blue

    @ BluEEEEE
  7. 1 point
    ADRENALINE★

    Poze cu noi.

    Da ce-am facut sefu??? Miss Untold
  8. 1 point
    blue.

    Cerere semnatura Blue

    mersi mult
  9. 1 point
    SeeN

    [Cerere]Logo-Alex

    @ Alex Craioveanu
  10. 1 point
    Sf1nx

    Portofoliu-Sfinx

    [Update]28.04.2020
  11. 1 point
  12. 1 point
    Sf1nx

    Cerere semnatura Blue

  13. 1 point
    Luke

    Cerere UP-Blitzkovsky

    Pro la baiatt
  14. 1 point
    RedMan™

    Cerere UP-Blitzkovsky

    De la mine ai PRO! Nu a facut probleme niciodata si e mai mereu pe server, Pace!
  15. 1 point
    iGreen

    Poze cu noi.

    fashion 2020
  16. 1 point
    L3ntBobo

    Recomandari anime - Luke

    Faine animeurile
  17. 1 point
    SeeN

    [Lecții] - Avatar 2.0

    6.- Stock-ul pt. zilele acestea(joi-duminica)este - la alegerea voastra, alegeti stock care credeti ca se potriveste cel mai bine pe tema Cel mai bun avatar va fi declarat de mine, duminica! Dimensiuni:150x300 Font secundar: eliteroyal.ro (obligatoriu) Tema:Brushes Model: Sfat: Brusurile pe care le am folosit nu sunt default de la PS6 asa ca trebuie sa le descarcati de pe net In rest aveti libertate deplina. SUCCES! Cum am mentionat mai devreme aceasta este ultima lectie din acest capitol(semestrul 1) Vom avea o pauza iar dupa acea pauza vom continua cu predatul pt noii membri doritori de a invata bazele designului. Inca o data reamintesc ca daca aveti nelamuriri si aveti nevoie de ajutor ma puteti contacta in PM sau pe discord(seen ma cheama#4411) Pentru cei care vor sa participe la urmatoarele lectii de dupa pauza aceasta si nu sunt de inscrisi, ii astept sa se scrie la https://eliteroyal.ro/forum/forum/353-inscrieri/
  18. 1 point
    SeeN

    [Lecții] - Avatar 2.0

    Inca o data frumoase toate lucrarile, GJ everyone! Progresati din ce in ce mai mult, GJ guys!! De data aceasta @ SfinxMD a castigat. Felicitari!!(+2) Insa sunt mandru de toti, toti ati tema facut o treaba excelenta, gj! Observatii: @ LucaFrumusica lucrarea, buna redimensionarea, frumos blurul, imi place ca ai respectat tema dar la text ai stricat o rau nu prea am ce observatii sa ti fac ptc ti am fct pe discord destul =)) si stiu ca ai evoluat destul in comparatie cu poza de aici.Gj @ SfinxMD Frumoasa lucrare, gj! Ai o redimensionare buna, un blur frumos, un text ca de cat ok(puteai sa l faci mai mic si sa adaugi brushul acela de care ti am povestit) Borderul e bun, tema respectata GJ! Va felicit pe toti si va multumesc ca ati participat si la aceasta lectie. Keep up the good work! P.S:Urmatoare lectia care va urma va fi ultima din acest capitol, ptc ati stapanit aproape lucrurile de baze pe care trebuile sa le stie un designer(blur,text,brush,pattern,effect)Tot ce mai trebuie sa faceti voi este sa exersazi si sa evoluati aceste lucrui. Vreau sa mentionez, ca daca vreodata veti avea nevoie de ajutor, Imi puteti da un PM sau un msj pe discord(seen ma cheama#4411)
  19. 0 points
    Jack#

    Poze cu noi.

×
×
  • Create New...