Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/02/2020 in all areas

  1. 2 points
    iGreen

    Cerere KiKi

    mod -> gmod -> supervizor -> co-admin -> admin
  2. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : The Misfit of Demon King Academy ✮ Data lansarii : 4 iulie 2020 ✮ Genul : Actiune, Aventura, Supranatural, Comedie ✮ Descriere: Dupa 2000 de ani de razboi incontinuu intre demoni si oameni regele demon Anos Voldigoad va face un tratat cu eroul oamenilor Kanon sacrificandu-se pentru ca pacea sa poate inflori. Regele demon se va reincarna dupa 2000 de ani doar pentru a afla ca regalitatea demonilor dispretuieste demonii hibrizi si ca magia si puterea acestora a devenit din ce in ce mai slaba astfel ca se decide ca va relua titlul de rege demon. ✮ Părerea ta : Recomand, e un anime cu un personaj principal op si un fir al actiunii care te prinde.
  3. 1 point
  4. 1 point
    G4BR!3Ḷ

    Cerere KiKi

    Prenume ★ Gabriel Varsta ★17 Profil Steam ★ https://steamcommunity.com/profiles/76561198843569567/ Pe ce server al comunitatii joci mai des ★ Am jucat inainte pe serverul de v34 , acuma astept poate castig contul cu css si am sa joc pe serverul de css si am sa fac si cerere grad Motivul care te face sa doresti acest grad ★ Sunt destul de vechi , cunosc regulile, cunosc o mare parte din staff si stiu ca ma pot descurca Intrebari ★ Nu sunt intrebari, poate aveti voi?
  5. 1 point
  6. 1 point
  7. 1 point
  8. 1 point
  9. 1 point
  10. 1 point
    Hai cu killurile, Succes la toti, si mai ales mie =))=) LA MULTI ANI ROMANIA !!!
  11. 1 point
  12. 1 point
  13. 1 point
  14. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : Blue Exorcist ✮ Data lansarii : 17 aprilie 2011 ✮ Genul : Actiune, Aventura, Supranatural ✮ Descriere: Povestea se invarte in jurul lui Rin Okumura care impreuna cu fratele sau Yukio Okumura a fost crescut de preotul Shiro Fujimoto care era si un exorcist. Intr-o zi Rin afla ca el impreuna cu fratele sau sunt copiii lui Satan si afla de puterile sale atunci cand a incercat sa impiedice moartea lui Shiro scotand din teaca sabia distrugatoare de demoni Kurikara care pana in acel moment ii sigilea puterile. Rin decide ca vrea sa devina si el un exorcist ca sa il invinga pe Satan si este inscris la academia True Cross unde afla ca fratele sau mai mic Yukio a devenit deja exorcist si este profesor acolo. De aici inainte va incepe aventura lui Rin impreuna cu fratele si colegii sai care ii vor deveni prieteni apropiati. ✮ Părerea ta : Recomand, e superb anime-ul acesta.
  15. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : Rick and Morty ✮ Data lansarii : 2 decembrie 2013 ✮ Genul : Comedie, Aventura ✮ Descriere: Este vorba despre calatoriile lui Rick Sanchez, un geniu alcoholic si om de stiinta nepasator impreuna cu nepotul sau Morty, un baiat timid si prostut de 14 ani. Impreuna exploreaza universul infinit si creeaza haos oriunde merg. ✮ Părerea ta : Smecher serialul asta, are unele faze de te gandesti wtf just happened :)).
  16. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : The Seven Deadly Sins ✮ Data lansarii : 5 octombrie 2014 ✮ Genul : Supranatural, Shounen, Actiune, Aventura ✮ Descriere: The Seven Deadly Sins este numele unei benzi de cavaleri ai Britaniei care s-au despartit in urma cu 10 ani, deoarece au fost inscenati cu complotarea impotriva regatului Liones . Cea de a treia printesa a regatului Liones Elizabeth il va gasi pe Meliodas, conducatorul fostei benzi de cavaleri caruia ii cere ajutorul in eliberarea cavalerilor care se aflau sub comanda unui demon numit Fraudrin. In lupta cu The Ten Commandaments condusi de fratele lui Meliodas, Zeldrin este dezvaluit faptul ca Meliodas este fiul Regelui Demon si destinul sau este legat de Elizabeth. ✮ Părerea ta : Cred ca este serialul meu preferat, recomand cu drag! Are o actiune si o poveste superba.
  17. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : Death Note ✮ Data lansarii : 4 octombrie 2006 ✮ Genul : Mister, Psihologic, Supranatural, Shounen ✮ Descriere: Povestea il are in centrul actiunii pe Yagami Light, un licean premiant, fiu al sefului de politie care ajunge sa se plictiseasca de viata de zi cu zii. Acesta ajunge sa gaseasca la intamplare carnetul ***cenzurat***, un carnet aruncat de cate un dumnezeu al ***cenzurat*** pe pamant, Acesta decide ca el va fi cel care va omora toti infractorii incepand cu cei mai mari pana la cei mai neinsemnati, astfel aducand pace pe pamant. Dar cand criminalii incep sa moara fara numar politistii vor cere ajutorul marelui detectiv L care va purta cu Yagami o lupta intensa a inteligentei, inselaciunii si logicii. ✮ Părerea ta : Ii un serial plin de mister si neasteptat. Recomand.
  18. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului: Darling in the Franxx ✮ Data lansarii : 13 ianuarie 2018 ✮ Genul :Acţiune, Dramă, SF, Romantic ✮ Descriere : Actiunea se petrece intr-un viitor indepartat al planetei Terra unde orasele sunt mobile si se numesc plantatii. Omenirea se confrunta cu atacurile klaxosaurilor. Pentru a lupta impotriva acestora exista asa numitii paraziti care sunt crescuti doar pentru singurul scop de a pilota roboti uriasi in prechi de cate 2. Povestea se invarte in jurul lui Hiro/Code 16, care in tinerete era un geniu si se asteptau multe de la el, dar in momentul cand trebuia sa dea testul acesta nu a reusit sa se conecteze. Asta pana acesta se intalneste cu Zero Two/Code 02 si isi incepe calatoria. ✮ Părerea ta : Recomand, este un anime interesant in care chiar daca partea de actiune nu este asa lucrata, cea romantica te prinde :).
  19. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : Attack on Titan ✮ Data lansarii : 7 aprilie 2013 ✮ Genul : Actiune, Drama, Horror ✮Descriere: Anime-ul urmareste calatoria lui Eren Eren Yeager si a prietenilor sai Mikasa Ackerman, Armin Arlert al caror vieti au fost schimbate pt totdeauna cand unu titan a distrus zidurile orasului lor. Jurand razbunare titanilor acestia se alatura unui grup de cercetasi care se ocupa cu uciderea acestora in afara zidurilor. ✮ Părerea ta : Este un anime destul de bun, cu un fir narativ captivant si eu zic ca merita vazut.
  20. 1 point
    Luke

    Recomandari anime - Luke

    ✮ Numele anime-ului : One punch man ✮ Data lansarii : 5 octombrie 2015 ✮ Genul : Actiune, Shounen, Aventura ✮ Descriere : In anime este vorba de Saitama un super erou care poate invinge orice adversar cu un singur pumn si cauta un oponent demn care sa reziste la cel putin un pumn al sau. In ordine ca sa obtina aceasta putere a sa el a facut 100 de flotari, 100 de abdomene, 100 de genoflexiuni si a fugit 10 de km in fiecare zi :D. ✮ Părerea ta : Este un anime extrem de captivant, caracterul e foarte overpowered, dar creatorii au reusit sa combine aceasta putere a sa cu naivitatea sa.
×
×
  • Create New...