Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/2021 in all areas

  1. 3 points
    Google sistează toate reclamele politice de pe platformele sale înaintea inaugurării noului președinte al SUA Google a anunțat firmele de publicitate că sistează toate reclamele politice pe platformele sale cel puțin până la data de 21 ianuarie, a doua zi după ceremonia de preluare a mandatului noului preşedinte al SUA, Joe Biden, transmite Reuters, citat de Agerpres. În e-mail-ul trimis tuturor firmelor de publicitate din SUA, Google precizează că decizia a fost luată ca urmare a violențelor de la Capitoliul din Washington, pe care le numește „evenimente fără precedent”. Măsura luată de furnizorul de internet vizează toate reclamele care fac referire la Ziua Inaugurării, la protestele de la Capitoliul SUA dar și la impeachment, procedura de demitere a președintelui american de către congres. Totodată, de la decizia Google nu sunt exceptate nici organizaţiile de ştiri, nici reclamele comerciale. Noua măsură va intra în vigoare începând de joi și va dura cel puțin până pe 21 ianuarie, a doua zi după ce Joe Biden va prelua mandatul de președinte al SUA. Google a mai anulat în 10 decembrie anul trecut o interdicţie temporară privind reclamele legate de ştiri, intrată în vigoare după închiderea urnelor la alegerile prezidenţiale americane din noiembrie pentru a împiedica dezinformare şi alte abuzuri pe platformele sale online. Şi reţeaua socială Facebook a sistat reclamele politice după alegeri, permiţându-le pentru scurt timp doar în preajma alegerilor pentru Senatul SUA desfăşurate luna aceasta în statul Georgia. O purtătoare de cuvânt a Google a declarat că firma a utilizat o versiune limitată a politicii privind "evenimentele sensibile" începând cu asaltul unor manifestanţi asupra Capitoliului, din 6 ianuarie, interzicând reclamele care făceau referire la violențele pe teme politice. Totodată, Google urmăreşte interzicerea conţinutului care poate exploata evenimente cum ar fi urgenţele sanitare sau dezastrele naturale. În e-mailul prezentat de Reuters, Google le reaminteşte agenţiilor de publicitate şi politica sa împotriva reclamelor care incită la ură sau violenţă. "Având în vedere evenimentele de săptămâna trecută, suntem extrem de vigilenţi privind aplicarea regulilor la orice reclame care pot fi interpretate rezonabil ca încălcări ale acestei limite", arată gigantul serviciilor internet.
  2. 2 points
  3. 2 points
    @KIki 怠惰な ti a zis sa dai T/C nu sa continui cu restul sa radeti de baiat, sa fim si noi oameni. A recunoscut, este respins insa nu il faceti prin "glume" sa lase de tot comunitatea.
  4. 2 points
    Ai inteles total gresit! nu caut motive sa nu iei gradul, n-as avea nimic de castigat din asta. Insa ma asteptam sa spui ceva pe chat legat de asta atunci cand ti-am spus "tic-tac" pentru ca dura prea mult sa pui un .psd. (Ma gandeam ca dureaza atat de mult pentru ca incerci sa-i faci o copie exacta in care se vad layerele asa cum trebuie insa nu reusesti) In plus, ar fi fost frumos sa-ti ceri scuze pentru "minciuna" (nu mie), daca o pot numi asa, in loc sa faci pe arogantul.
  5. 2 points
    Tu oricum numai hate stii sa dai =]] In fine mersi pentru parere, dar ai voie sa mi o dai?
  6. 1 point
    Vad ca asta e chat de cearta, ce nu va ajunge de va atacati atat unul pe altul? Suntem o comunitate unita, nu una care se cearta de la orice prostie! Sper sa nu mai vad ironii d astea si certuri aiurea!
  7. 1 point
    Jaded*

    [Playlist]-"Tenrgy"

    Ai uitat asta :))
  8. 1 point
    Link PSD: -https://www.psd.ro/ Ai uitat de asta. xD
  9. 1 point
  10. 1 point
    @.DropXor. we termina vorba
  11. 1 point
    off chiar m ai prins recunosc am mintit =]], man eu am fct si un an pauza si dupa m am apucat si i ar m am lasat, daca tot gasesti motive sa nu iau gradul asta e, nu stau sa dau explicatii etc bine ca esti tu bun si asta este tot ce conteaza, o seara frumoasa.
  12. 1 point
    Ok. Dupa parerea mea, sunt 100% sigur ca shield-ul este .png de pe net, si-ti spun si de ce eram sigur de asta de cand l-am vazut prima data. Am aruncat o privire si peste portofoliul tau si nu vad acea "experienta de 3-4 ani". Ceea ce mi-a atras atentia la shield sunt umbrele de pe el. ( https://i.imgur.com/1UiMnHt.png ). In lucrarile tale nu am vazut nicio lucrare in care sa fi adaugat tu umbre cu brush-ul ori pen tool-ul, iar acum, deodata, stii cum se propaga lumina pe obiecte in functie de forma lor si pozitia sursei de lumina. (Plus ca layer-ul shield-ului este "merged", deci vad shield-ul ca un "TOT", nu pe fragmente cum ar trebui normal, asezate intr-un folder... sa pot vedea si eu obiectele din care este facut) Legat de "wings", ce s-a intamplat aici?( https://i.imgur.com/loJkQbO.png ) Nu a ajunst brush-ul pana acolo sa stearga fundalul de la original? (Aici intreb deoarece nu sunt sigur ca sunt luate si asta pentru ca nu sunt greu de facut <<la fel si acel mini logo>>, dar na..) Parerea mea este ca tot ce ai facut a fost sa adaugi textul, outerglow-ul si acel layer cu aripile foarte blurat ce pare sa faca aripile ca straluceasc, dar nu chiar si PROBABIL acel mini logo. N-o lua-n nume de rau, dar spun asta pentru ca vrei sa urci in grad si trebuie sa-ti dovedesti acea "experienta de 3-4 ani"
  13. 1 point
  14. 1 point
  15. 1 point
    Iti pare tie ca iti dau hate.. dc sa nu am voie?? am zis si eu o parere vad ca tu imi dai dislike la reply=))) Asa ca mai bine invata sa faci cv lucrari mai calitative ca sa fii Superior=)))))) Ps: Eu stiu ca tu esti obsedat dupa grade mari...si pe forum si pe servere:)))dar mai incet un pic
  16. 1 point
    Nu ești bun tu pentru Superior... Mai stai aici și învață. (părerea mea)
  17. 1 point
    Nustiu ce sa zic , adica mai ai ceva de lucru... O sa ma conduc dupa parerea altora si o sa-mi fac o concluzie...
×
×
  • Create New...