Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/25/2021 in all areas

  1. 4 points
    Nume Real:Paul Adrian Alexandru Vârsta: 17 ani Oras: Timisoara Ocupație: Elev si practicant mecanica De unde ai aflat de EliteRoyal - L-am gasit random prin lista de servere De ce ai ales EliteRoyal - Din cauza comunitati Ce parere ai despre comunitate - o comunitate deschisa Pe ce server al comunitatii joci - css.eliteroyal.ro Steam ID: STEAM_0:1:469778412 Profil steam - Ayden_E34 Cu ce nume joci -Ayden_E34 Interese - Sa ma distrez Ai vreo propunere - Nu am inca O descriere a ta - Sunt paleta la CS sau orice alt joc existent dar nu conteaza:)) O poza cu tine (optional) - nu avem Profil facebook (optional) - nu se prezinta Skype (optional) - nu folosesc=)) Alte precizări? - Nu am
  2. 1 point
    Sf1nx

    [Playlist] Sfinx

  3. 1 point
    iGreen

    Cerere Supervizor - G4BR!3L

    Ca sa faci cerere supervizor trebuie sa fii Global Moderator cel putin 2 luni, ai fost acceptat pe 27 decembrie, deci cerere o sa poti face pe 27 februarie. TC.
  4. 1 point
    tenrgy

    Bancuri - G4BR!3L

    le stiam :))
  5. 1 point
    G4BR!3Ḷ

    Portofoliu - Gabriel

    @FakeDeath @jynsshu
  6. 1 point
    iGreen

    CERERE ADMIN

    @manolo nu poti incepe direct cu admin, terbuie sa fii acceptat ca helper si cu timpu sa avansezi la helper+, si doar dupa asta la admin, daca doresti direct un grad mai mare il poti primi prin donatie, nu vad poza cu orele, scrie !active cand esti pe server, faci un screenshot, il urci pe imgur.com si pui linkul aici, ms.
  7. 1 point
    VIDEO. Cum arată cea mai mare peşteră din lume. Son Doong din Vietnam a fost descoperită întâmplător În Vietnam se află cea mai mare peșteră din lume, ascunsă în inima junglei. Son Doong a fost descoperită întâmplător și a fost deschisă în urmă cu opt ani publicului pentru vizitare. Labirintul subteran, săpat şi erodat de milioane de ani, se înalţă pe alocuri până 200 de metri, spaţiile sale putând găzdui chiar şi un grup de clădiri newyorkeze cu zgârie-nori de 40 de etaje. În interior se găsesc un tunel de peste cinci kilometri, o barieră de calcit de 90 de metri înălţime - aşa-numitul "Marele Zid al Vietnamului" - stalagmite şi stalactite gigantice, informează AFP, citată de Agerpres. Peștera a fost descoperită în anul 1991, atunci când Ho Khanh, un culegător local, a descoperit accidental intrarea în peşteră. Aceasta se află în Parcul Naţional Phong Nha-Ke Bang, parc înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO. Pentru că omul nu a găsit și a doua oară intrarea în peșteră, descoperirea a rămas uitată aprximativ 20 de ani, până în 2009. Atunci, Khanh şi o echipă de cercetători britanici au reperat din nou intrarea, iar peştera a fost în cele din urmă listată. Patru ani mai târziu, o parte din aceasta a fost deschisă turiştilor.
×
×
  • Create New...