Jump to content

Necron

User
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Necron last won the day on November 19 2022

Necron had the most liked content!

About Necron

  • Birthday 08/05/2004

Converted

  • Despre tine
    Sunt un om simplu, atat de zis

Contact Methods

  • Steam ID
    STEAM_0:1:633383
  1. Hei, știu, am 48-49 de ore in total, însă am întrebat administratorul și am primit aprobare pentru a aplica. Mă joc zilnic 3-4 ore, acum după posibilități, însă incerc sa mă joc cat mai mult deoarece jocu asta i ca un hobby pentru mine. Dar totuși, mulțumesc frumos pentru părere. O zi bună!
  2. Mersi. Mersi, într-adevăr, probabil că la început am jucat de pe alt cont câteva ore, ceea ce nu s-a mai întâmplat și nu se mai întâmplă. Uitasem sa precizez, scuze.
  3. Prenume: Alexandru Varsta: 18 Nickname din joc: SoF `NecroN Cu ce nume ai mai jucat: SoF `NecroN, NecroNNN Steam ID [click] - STEAM_0:1:633383 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/sofnecronnn/ Experienta helper/admin - Am avut co-owner pe CS:GO care are acelasi engine ca sistemul de pe Source. De ce doresti acest grad - Deoarece consider ca prin cunostiintele acumulate in cativa ani de joc pot sa ajut si eu, deoarece sunt foarte activ si vreau sa ma implic. Cat timp poti sa petreci pe server - 4-5/6 ore/zilnic, depinde de program. De ce crezi ca vei primi PRO de la staff - Deoarece m am imprietenit cu multi dintre ei. Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server] - Server browser Gradul dorit [click] - Cel mai mic, adica helper. Link cu prezentare [click] - Am sa fac Orele jucate pe server [scrie !active in chat] - Am scris si nu merge. Dovada ca ai citit regulamentul adminilor - Intrebari de test.. Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - Ca si cu mama Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? - record nume Trebuie sa dai pro/contra la fiecare cerere pe css? - 100% da Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - Vamos helper Cum se pune un vot de mapa? - !votemap sau din admin menu Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - Da, Nu si Nu stiu" ?: !vote Doriti sa schimbam harta? "Da" "Nu" "Nu stiu".
×
×
  • Create New...