Jump to content

BELEAUA te loveste

CSS Staff
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BELEAUA te loveste

  1. Deja sunt prea multi admini pe server si nu vad cu ce ai putea ajuta tu in plus.
  2. Pro pentru helper, n are multe ore dar o vad cam zilnic pe server.
  3. Ok, nu stiam ca trebuie sa incep cu helper Am facut si prezentare, am dat edit la postare si am pus-o acolo. Multumesc frumos si o seara faina!
  4. Nume Real: Andrei Catalin Vârsta: 21 Oras: Braila-Bucuresti Ocupație: Student De unde ai aflat de EliteRoyal - Google De ce ai ales EliteRoyal - Comunitate mare, oameni misto si de treaba Ce parere ai despre comunitate - Cam cea mai top la momentul actual Pe ce server al comunitatii joci - css.eliteroyal.ro Profil steam - https://steamcommunity.com/id/addictedforfrags/ Cu ce nume joci - BELEAUA Interese - Crypto, Trading Ai vreo propunere - Deocamdata nu. O descriere a ta - Prietenos, amuzant, de treaba O poza cu tine (optional) - Va astept pe insta Profil facebook (optional) - www.instagram.com/catalin4106 Skype (optional) - Nu folosesc Alte precizări? - Nu am.
  5. Prenume: Catalin Varsta: 21 Nickname din joc: BELEAUA Cu ce nume ai mai jucat: BELEAUA, Addicted acum vreo 2-3 ani cred Steam ID [click] - STEAM_0:1:24155326 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/addictedforfrags/ Experienta helper/admin - Am avut pe alte servere de css care s-au inchis, dar si pe cs 1.6 destul de mult timp. Probabil cativa ani buni De ce doresti acest grad - Vreau sa mentin pacea si linistea pe server, sa ajut playerii la nevoie si impreuna cu ceilalti admini sa cream o atmosfera placuta unde playerii pot intra sa se relaxeze si sa uite de problemele din viata de zi cu zi Cat timp poti sa petreci pe server - In timpul saptamanii nu foarte mult deoarece sunt ocupat cu facultatea, in weekend cateva ore bune zilnic De ce crezi ca vei primi PRO de la staff - Sunt un player destul de vechi, ma cunosc cu majoritatea playerilor de pe server, sunt prietenos cu toata lumea, am avut un comportament destul de ok mai mereu, n-am injurat sau facut alte chestii aiurea Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server] - De pe google, cand cautam servere de romani Gradul dorit [click] - Eu mi-as dori admin. Link cu prezentare [click] - Orele jucate pe server [scrie !active in chat] - Pe server imi arata un total de 200 de ore, dar daca ma uit pe gametracker ajung la aproape 400 Dovada ca ai citit regulamentul adminilor - L-am citit. [ElitePower] Intrebari de test.. Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - Trebuie sa avem un comportament exemplar, sa nu jignim playerii, sa nu ii luam peste picior si sa nu facem favoritisme intre ei. Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? - record "numele playerului" Trebuie sa dai pro/contra la fiecare cerere pe css? - Trebuie sa dam pro/contra la fiecare cerere de grad, altfel vom primi remove. Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - Remove fara aviz. Cum se pune un vot de mapa? - !votemap "mapa" sau din admin menu. Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - Da, Nu si Nu stiu" ? !vote Schimbam? "Da" "Nu" "Nu stiu"
×
×
  • Create New...