Jump to content

Ganja112

User
  • Content Count

    370
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ganja112


    1. Liderul clanului : Ganja
    2. Tagul clanului : ViRaL☻Hs
    3. Vechimea clanului : 6-7 luni, dar l-am desfintat pentru vro 2 luni si ieri lam reinfintat
    4. CSS / CSGO : CSS
    5. Membri clanului gametracker (link gametracker cu fiecare cu orele jucate pe server) : http://www.gametracker.com/server_info/public.eliteroyal.org:27015/top_players/?query=ViRaL%E2%98%BBHs
    6. Membri clanului forum (link profil forum cu fiecare membru al clanului) : http://www.gametracker.com/server_info/public.eliteroyal.org:27015/top_players/?query=%E2%88%9Ai%D1%8F%E1%BC%8BL%E2%98%BBHs#search, http://eliteroyal.org/forum/profile/1857-lala/,http://eliteroyal.org/forum/profile/1523-soundwave†/
    7. Pe ce server al comunitatii jucati (IP) : public.eliteroyal.org
    8. De la cine ai aflat de server (numele exact din joc) : Nimeni, stiu de el din 2014 :)
    9. Subforumuri dorite : Regulament, Anunturi, Membri clan, Cerere clan,  Discutii Clan, Arhiva Waruri, Cerere promovare.
    10. Cine va fi moderator : YO
    11. De ce vrei in ELITEROYAL? : Imi place si punct(.)
    12. Explica regulamentul de cerere gazduire clan prin cuvintele tale : Toti membri intra in clan printr-o cerere, fiecare membru trebuie sa aiba la Skype fonderul serverului(join_orange), membri clan se actualizeaza la fiecare membru intrat sau scos.

  1. ba eu nu inteleg care e problema, sunt comvorbirele noastre pe skype, care e problema? putem sa injuram sa facem ce vrem, e confa, noastra, ba mare tarfe sunteti, ce draq tot aveti cu clanul asta? eu nu ppot intelege, sunteti niste idioti si asa veti ramane toata viata


  2. Ba traficant, dc draq esti asa batut in cap frate? de cate ori sa iti zic k e un joc, si ce daca sunt persoane care nu te suporta, crezi k pe mine ma suporta toatalumea? sunt persoane care sunt detreaba si pers care sunt mai incruntate, cum ar fi spike :))) dar in fine, daca tu esti asa batut in cap sa iti tai venele cum mi-ai zis pe skype, fa-o :)))))))))
    P.S: Imi place coliva cu bomboane! ;)


    • Nume: Dumitrascu
      Prenume: Cosmin
      Varsta: 17
      Experienta de moderator global: nu am, dar invat foarte repede
      Motiv: Am mult timp liber si vreau sa ajut comunitatea
      Ce face un moderator global pe forum?: Inchide, muta, editeaza topicurile, are grija ca ceilalti sa respecte regulamentul, sa nu se vorbeasca vulcar, Are grija de tot forumul.
      Alte mentiuni: nu

  3. exact @@SNOW sii la mine a venit ca Ganja a wall din @snap cred

    doar rusine viral, + de tot betivul sii anonim.

    @@Pamaj stiu k tu nu ma suporti, si nici nu imi pasa, nici nu vreau sa ma suporti, dar ce zici de mine e apsurd, fam mai zis odata, de mine sa nu se vorbeasca niciodata k am ceva, accept orce fel de control oricand, alceva nu mai comentez k nu are sens, as vrea sa dea verdictul@@iGreen


  4. Deci habar nu am despre ce vorbiti ma jur, nu am experienta in controale si de astea, dar m-am uitat in video si nu am vazut apsolut nimic, deci nimic, despre ce noricoil si aim vorbiti fratilor? eu nu inteleg dc toata lumea are ciuda pe clanul Viral? ce va facem? eu zic k avem un comportament frumos pe sv, inafara de cativa buti care se mai trezesc injjurand, cei din Legion aveau ciuda pe noi, cei din ELITE iar au ciuda pe noi, astia din Heave iam batut de 2 ori si au prins si astia ciuda pe noi si acum si InQ  frate, v-am batut si gata, avem coade? si ce ziceai domnu xz de mine? k am eu wall, eu? care is paleta si joc vai de capu meu cu 40 fps ca am wall? va astept sa imi faceti control la orice war orice mix orice ora si orice faza pe public vreti voi, nu am ce ascunde, si daca chear avea noricoil anonim, trb sa se vada pana acum pe public, eu asa stiu, noricol inseamna ca glontul se duce in acelasi loc, daca tii apasat pe click glontul tot acolo se duce, nu se vedea pana acum daca avea ceva? si faza cu scripturile si alte kk is mari prostii, si eu am un cfg luat de pe net, de pe game banana mai exact, si intradevar are cateva scripturi de aim, dar nu functioneaza nici 1%, il dau la oricine pentru test daca vreti, si xz, tu zici de noi ca vorbim vulgar? e adevarat nu am cum sa neg, mai injur si eu cateodata, dar in gluma, si injur cu cine imi permit, si pe cine cunosc, si cine tine la gluma, mai auzit pe mine sa te injur pe tine sau un membru deal tau? se supara cineva cand injur eu? nu! pentru ca injur asa la misto, nu pe bune, cine are co-fondator si intra pe sv si injura de dumnezei masi si de astea? aud? voi stiti cum injur eu can ma mai enervez, fanina ma--ti date-n smantana,etc , dar nu ma apuc sa imi bag in mama si in rasa, voi ati vrut acum sa imi faceti clanu de ras? cine e baiat destept si sa uitat atent la video, si are putin habar de clanul viral, si-a dat seama k te inseli, si voi vati facut de ras prin acest topic, auzi "sa se desfintieze clanu" nu inteleg, daca anonim si betivu is codati, dc sa de desfintieze ca vam batut? frate, tu nu stii sa pierzi, am opservat un lucru, toti lideri clanurilor nu stiu sa piarda, frate, e un joc, nu pot castiga intruna, castigi si pierzi, ar trebui sa fairplay la joc, ficare sa se felicite cum a jucat, chear daca ati pierdut voi sau noi, voi nu ati observat k eu la finalul meciurilor zi gg, si la adversari si la membri mei, chear daca castig sau pierd, eu nu mai am nimic de zis, daca @@iGreen chear considera ca clanul nu merita sa fie pe ELITE, sa faca ce stie el mai bine!


    • Nume: Dumitrascu

    • Prenume: Cosmin

    Varsta: 17

    Experienta de moderator: Nu am, dar invat repede

    Motiv : am foarte mult timp liber, si in special vreau sa ajut comunitatea

    La ce categorie vrei sa fii moderator : Anunturi si Informatii

    Ce face un moderator pe forum? : Are grija de categoria sa,sterge post-urile daca e cazul ,inchide topicuri,editeaza titlu/prefix si posturi, etc.

    Alte mentiuni: Sper sa ma iertati ca am facut topicul de dinainte cu G. Moderator, nu am stiut k trb sa fii mai intai Moderator si dupa aia G.M si S.M. PowerEliteRoyal


  5. Nume: Dumitrascu

    Prenume: Cosmin

    Varsta:17

    Experienta de moderator global: nu am, dar invat foarte repede

    Motiv: Cum scrie si in conditiile de la model cerere, am mult timp liber si nu am ce face cu el + vreau sa ajut si eu cu ceva comunitate, ca de donat nu am k is sarac :))

    Ce face un moderator global pe forum?: Inchide, muta, editeaza topicurile, are grija ca ceilalti sa respecte regulamentul, sa nu se vorbeasca vulcar, Are grija de tot forumul.

    Alte mentiuni: NU, PowerEliteRoyal

×
×
  • Create New...