Jump to content

Gixuu

Veteran
  • Content Count

    402
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Gixuu last won the day on December 19 2020

Gixuu had the most liked content!

3 Followers

About Gixuu

  • Rank
    Senior Membru
  • Birthday 03/01/2001

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Despre tine
    Single :D

Contact Methods

  • Steam ID
    Revin =))

Recent Profile Visitors

3,320 profile views

Mood

  • fumat
  • Currently Feeling fumat
  1. Ba eu sunt singur și îmi e frica sa ma uit la ele ca nu mai dorm vreo 2 nopți
  2. Unde dai și știi ca e bine e incorect , asta cum vine ? Fa mediul de învățare ,citește cartea după ia-te și fă chestionare . Întâi pe cele de pe scoala rutiera după le faci pe cele de pe site-ul oficial de la drpciv . Acolo le ai exact ca la examenul teoretic cu acele 3 întrebări de acomodare.
  3. Pro - este activ și pare de treaba și merită doar un pupic fără săruturi sau dastea
  4. PRO - Lolex este băietas , merită
  5. Dar și acum e nașpa ca flash și he se blochează de jucator..,nu ai putea iGreen sa fie transparenta maxima sau cum sa zic..
  6. Le am Liege , le am , o sa pun poza când ajung acasă. Ai făcut 18 ani și ești smecher , pupic
  7. Prenume: Calin Varsta: 18 Nickname din joc: iMoGen aka Gix Cu ce nume ai mai jucat: GiXuu Steam ID [click] - STEAM_0:1:555940620 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/gix_03/ Experienta helper/admin - avem avem , multe De ce doresti acest grad - sa fac anumite chestii Cat timp poti sa petreci pe server - destul de mult De ce crezi ca vei primi PRO de la staff - Nu stiu ca vorbesc cu ei , suntem aproape prieteni Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server] - e o poveste care .. Gradul dorit [click] - helper + sau Admin cum vreti Link cu prezentare [click] - .. Orele jucate pe server [scrie !active in chat] - nu pot face dar am orele de HELPER + stiti cu toti ca da ca sunt activ Dovada ca ai citit regulamentul adminilor - -Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - sa vorbesti frumos , sa ii faci sa se simta bine , Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? - record si numele player Trebuie sa dai pro/contra la fiecare cerere pe css? - pai cam da Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - remove Cum se pune un vot de mapa? - !votemap mape sau din consola sm_votemap Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - !vote ``Schimbam mapa`` ``da`` ``nu`` ``mai lasam``
  8. https://files.fm/u/69mb9d3n6 gix1 https://files.fm/u/gwvn9659t gix2 https://files.fm/u/dcs8t944y gix3 https://files.fm/u/44aktd3f9 gix4 https://files.fm/u/2vw6cfmfd gix5 https://files.fm/u/655gnkkvc gix6
  9. Pro - dar ai grija cu glumele
  10. Prenume: Calin Varsta: 18 Nickname din joc: iMoGen aka Gix Cu ce nume ai mai jucat: GiXuu Steam ID [click] - STEAM_0:1:555940620 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/gix_03/ Experienta helper/admin - Nu stiu cat dar cumulata am avut vreun 1n jumatate De ce doresti acest grad - Sa schimb mape sa..... Cat timp poti sa petreci pe server - destul de mult De ce crezi ca vei primi PRO de la staff - Nu cred ca am gresit nimanui rau =)) Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server] - prea mult de povestit Gradul dorit [click] - helper Link cu prezentare [click] - .. Orele jucate pe server [scrie !active in chat] -200 Dovada ca ai citit regulamentul adminilor - Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - Sa vorbesti frumos... Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? - record si numele player Trebuie sa dai pro/contra la fiecare cerere pe css? - da Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - Ramai fara grad Cum se pune un vot de mapa? - !votemap mape./... , Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - !vote ``Schimbam mapa`` ``da`` ``nu`` ``mai lasam`` =))))
×
×
  • Create New...