Jump to content

ty.

User
  • Content Count

    732
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ty.

  1. In acest joc trebuie sa dai un reply in care sa spui ce ai face in viitor. Ce este acest joc?: Trebuie sa spui intr-un reply ce ai face tu in anurile 2017/2018. Incep eu: In anul 2017, m-as distra alaturi de voi si de cei dragi, asa cum fac acum, si imi voi sarbatorii ziua de 10 ani. In anul 2018, As filma mult pentru canalul meu, iar atunci imi voi sarbatorii ziua de 11 ani, apoi ma voi juca cu, catelul la greu pana nu mai pot !
  2. Toti care vor viziona acest topic vreau sa scrie cu @ pe cine iubeste cel mai mult si motivul (ca prieten sau indragostit) EXEMPLU: @Puffy pentru ca da! Incep eu: @iGreen pentru munca lui depusa in toata comunitatea! Eu ii urez succes pentru munca lui si sper sa o faca mai mare si mai frumoasa! Eu il sustin pentru tot ce face!
  3. ty.

    Paladins

    Acesta este un Overwatch doar ca este gratis! Este un joc nou aparut pe steam care inca este in beta! Jocul este facut de Hi-Rez Games care au mai facut jocuri spre exemplu:Smite Este un joc foarte bun vi-l recomand si daca as gasii un server deschis m-asi juca si eu Mai jos aveti un trailer de la Open Beta-ul jocului! Sper sa va placa jocul
  4. Aici ai 3 calcule: 8x6 = 9x9 = 12x2 =
×
×
  • Create New...