Jump to content

.DropXor.

Premium
  • Content Count

    469
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by .DropXor.


  1. Acum 3 minute, B R Ø N X ★ a spus:

    Ai inteles total gresit! nu caut motive sa nu iei gradul, n-as avea nimic de castigat din asta. Insa ma asteptam sa spui ceva pe chat legat de asta atunci cand ti-am spus "tic-tac" pentru ca dura prea mult sa pui un .psd. (Ma gandeam ca dureaza atat de mult pentru ca incerci sa-i faci o copie exacta in care se vad layerele asa cum trebuie insa nu reusesti)

    In plus, ar fi fost frumos sa-ti ceri scuze pentru "minciuna" (nu mie), daca o pot numi asa, in loc sa faci pe arogantul. 

    Dupa cum am spus chiar am facut 3-4 ani, dar m am lasat 1 an si de mai multe ori in repetate randuri. Dar nu am spus niciodata ca eu fac de 3-4 ani, ba chiar nu fac, dar asta este viata, o seara frumoasa.


  2. Acum 16 minute, B R Ø N X ★ a spus:

    Ok. Dupa parerea mea, sunt 100% sigur ca shield-ul este .png de pe net, si-ti spun si de ce eram sigur de asta de cand l-am vazut prima data. 

    Am aruncat o privire si peste portofoliul tau si nu vad acea "experienta de 3-4 ani". Ceea ce mi-a atras atentia la shield sunt umbrele de pe el. ( https://i.imgur.com/1UiMnHt.png ). In lucrarile tale nu am vazut nicio lucrare in care sa fi adaugat tu umbre cu brush-ul ori pen tool-ul, iar acum, deodata, stii cum se propaga lumina pe obiecte in functie de forma lor si pozitia sursei de lumina. (Plus ca layer-ul shield-ului este "merged", deci vad shield-ul ca un "TOT", nu pe fragmente cum ar trebui normal, asezate intr-un folder... sa pot vedea si eu obiectele din care este facut)

    Legat de "wings", ce s-a intamplat aici?( https://i.imgur.com/loJkQbO.png ) Nu a ajunst brush-ul pana acolo sa stearga fundalul de la original? (Aici intreb deoarece nu sunt sigur ca sunt luate si asta pentru ca nu sunt greu de facut <<la fel si acel mini logo>>, dar na..)

    Parerea mea este ca tot ce ai facut a fost sa adaugi textul, outerglow-ul si acel layer cu aripile foarte blurat ce pare sa faca aripile ca straluceasc, dar nu chiar si PROBABIL acel mini logo.

    N-o lua-n nume de rau, dar spun asta pentru ca vrei sa urci in grad si trebuie sa-ti dovedesti acea "experienta de 3-4 ani" 😉

    off chiar m ai prins recunosc am mintit =]], man eu am fct si un an pauza si dupa m am apucat si i ar m am lasat, daca tot gasesti motive sa nu iau gradul asta e, nu stau sa dau explicatii etc bine ca esti tu bun si asta este tot ce conteaza, o seara frumoasa.


  3. Acum 1 minut, Ion ❤ 7k a spus:

    Iti pare  tie ca iti dau hate..

    dc sa nu am voie?? am zis si eu o parere

    vad ca tu imi dai dislike la reply=)))

    Asa ca mai bine invata sa faci cv lucrari  mai calitative ca sa fii Superior=))))))

    Ps: Eu stiu ca tu esti obsedat dupa grade mari...si pe forum si pe servere:)))dar mai incet un pic

    Parerea ta, nu vreau sa mai fac off-topic, dar faza e ca iti dai cu parerea undeva unde chiar nu cred ca stii, tot ce vad la tine pe pagina este facut de Obito.

×
×
  • Create New...