Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


iGreen

Fondator
 • Content Count

  11,804
 • Posts on chatbox

  8
 • Points

  14,990 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  304

Everything posted by iGreen

 1. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor face cele mai multe killuri timp de 1 luna, pe data de 12 februarie o sa ne uitam in !topkills ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. TOP 1 - VIP Gold 3 luni. TOP 2 - VIP Gold 2 luni. TOP 3 - VIP Gold 1 luni. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Ce are VIP Gold ? "HP" "107" "Armor" "107" "PaintBall" "Regenerare armura" "JoinMessage" "1" "Efect la explozia grenazilor" "NoFallDamage" "1" "Parachute" "1" "Shield" "ca in cs1.6 la ct"
 2. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor face cele mai multe killuri timp de 1 luna, pe data de 12 februarie o sa ne uitam in !topkills ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. TOP 1 - VIP Gold 3 luni. TOP 2 - VIP Gold 2 luni. TOP 3 - VIP Gold 1 luni. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Ce are VIP Gold ? "HP" "107" "Armor" "107" "PaintBall" "Regenerare armura" "JoinMessage" "1" "Efect la explozia grenazilor" "NoFallDamage" "1" "Parachute" "1" "Shield" "ca in cs1.6 la ct"
 3. Salut, luna asta o sa vedem cine tine bine cutitu in mana si pe data 1 februarie primii 3 din !topknife vor primi cateva dulciuri: Locul 1 - GOD 1 luna + tag personalizat in chat + chat sound (in caz ca nu e din staff) + licenta CSS STEAM. Locul 2 - tag personalizat in chat + Origin BattleField3. Locul 3 - VIP pe forum. Premiile nu sunt asa scumpe dar servesc ca o mica motivare pentru altii, cei care mereu vor sa fie primii. 😄 Cel care nu se poarta frumos pe server sau care in trecut a jignit pe cineva din staff NU VA PRIMI NICI UN PREMIU NICIODATA. -------------- Have fun!
 4. Salut, as vrea ca toti care aveti peste 1 an vechime [ acolo unde scrie joined in partea dreapta pe MAIN PAGE ] in comunitate sa postati aici dupa urmatorul model. Atentie! Daca aveti cont mai vechi de un an dar nu ati avut activitate in comunitate atunci nu veti primi veteran. Nume: Varsta: Alte mentiuni:
 5. Acest topic are drept scop informarea membrilor cu privinta la staff-ul de pe aceasta comunitate. @iGreen @ConstantinBoss @Dolixec. @iAngryPain @DybloX @B R Ø N X @StockOuT @Zappy @Kateki78 @RmS.eXe @kenzor $ @Relux (LOCURI LIBERE)
 6. Cryptovaluta nu e controlata de banci sau guverne, Sau nu? @ConstantinBoss
 7. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 28 noiembrie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - Licenta CSS Steam + Premium Locul 2 - GOD+ Locul 3 - Premium. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 8. Salut, am marit la 2 saptamani, daca o sa mai ai propuneri scrie. EDIT: S-a resetat tot rankul si acest concurs a fost anulat pentru putine inscrieri, am inceput alt concurs cu !tophs.
 9. Salut, este un concurs simplu prin care se va extrage castigatorul. Poate participa oricine are cel putin 15 ore jucate pe server. Orele le puteti vedea folosind comanda !active in chat. Tot ce trebuie sa faceti este: sa va inscrieti aici completand modelul de mai jos si pe data de 25 octombrie se va alege castigaroul prin intermediul site'lui random.org Model de inscriere: Prenume: Varsta: Profil steam: De cand joci pe server: Cum ai aflat de server: Esti prietenos pe server: Poza cu ore: Intrebari: Propuneri: Premiul - licenta CS:Source STEAM si ADMIN+ / UP. UP nu se da de la GOD la GOD+, up se da de la helper la admin, de la admin la admin+ si de la admin+ la god. Atentie! Cel mai norocos sa castige! Ii rog pe cei din staff sa incurajeze jucatorii sa se inscrie la concurs, inscrierile au loc pana pe 25 octombrie! @CSS Staff
 10. care !ore? 😄 comanda este !active
 11. trebuie sa pui poza altfel nu se valideaza inscrierea 🙂
 12. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @iAngryPain pune-i te rog gradul ca eu sunt de pe tel, thx 🙂
 13. Salut, de azi in colo [ 09.07.2018 ] orice membru staff isi poate schimba username de pe forum dar mai intai de a schimba trebuie sa lasati un reply in acest topic folosind modelul de mai jos: ATENTIE ! Cine nu lasa reply si isi schimba numele poate primi down'grade sau remove daca e repetat pentru ca nu a respectat conditiile de schimbare username. Prenume: Varsta: Username Vechi: Username Nou: Motiv: Atentie! Membrii comunitatii care nu au grad trebuie sa faca cerere pentru schimbare nume, se posteaza reply in acest topic dupa modelul de mai sus.
 14. God+ e pentru locu 2 deci ConstantinBoss va primi god+ :))
 15. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 11 septembrie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - Licenta CSS Steam + Premium Locul 2 - GOD+ Locul 3 - Premium. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 16. @ARENA Staff si aici s-a terminat concursul si tot nu ziceti nimic 😄😄 lasati-mi va rog o poza cu !top
 17. Salut, pe 15 septembrie primii 3 din TOP de pe arena.eliteroyal.ro vor primi: TOP 1 - 100000 credite + GOD. TOP 2 - 80000 credite + Premium pe forum. TOP 3 - 50000 credite. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetate pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Creditele se pot folosi prin comanda !shop.
 18. @CSS Staff de ce nu-mi aduceti aminte ca concursul s-a terminat? 😄 faceti va rog o poza la tophs si lasati aici ms
 19. iGreen

  [Vand] - csgo prime (supreme 23wins)

  nu se accepta asa ceva, tc.
 20. Ca orice comunitate care se dezvolta pe zi trece, ELITEROYAL la fel are nevoie de sprijinul membrilor, nu doar sprijin moral ci si financiar, asta consta in donatii. Pentru ce se folosesc donatiile? Donatiile se folosesc pentru a plati prelungirea serverelor, forumului, domeniului si pentru a putea dezvolta comunitatea mai departe, prin publicitate platita (google/facebook sau youtuberi), pentru a deschide servere noi etc etc.. Nimeni nu este obligat sa doneze, dar daca totusi va hotarati sa ajutati financiar pentru intretinerea si dezvoltarea comunitatii noi o sa va multumim prin Premium Member (VIP) si Donator pe forum ca sa stie lumea ca ati pus ajutor din suflet pentru comunitatea noastra. Donatiile care se fac pentru grade pe serverele comunitatii NU vor fi trecute in acest topic, aici o sa trecem doar donatiile voluntare care raman in inima comunitatii. Noi va multumim enorm ca ati fost si sunteti alaturi de noi si va multumim din timp pentru orice contributie si o sa tinem cont de toti prietenii nostri care doneaza! Va rog sa folositi modelul de mai jos. Prenume: Varsta: Cand ai aflat de noi: Cum ai aflat de noi: Suma donata: De ce ai donat: Alte mentiuni:
 21. iGreen

  Membrul Lunii

  Membrul lunii august este @B R Ø N X ★ cu cele mai multe puncte de reputatie pentru luna august, deja este de 2 ori membrul lunii, a 3a oara va primi VIP pe forum.
 22. iGreen

  Membrul Lunii

  Aici voi posta in fiecare luna cum se alege membrul lunii. De obicei se alege dupa punctele de reputatie sau dupa numarul de postari. Membrul lunii apare jos pe pagina principala, ca in poza de mai jos: Membrul lunii octombrie 2017 @Ingerutz De ce a fost ales ingerutz? Mai jos va prezint o poza cu statistici: Dupa cum vedeti Ingerutz a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna octombrie si de asta va fi ales membrul lunii noiembrie. De ce nu a fost ales Skyzo avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca se ia in vedere si activitatea pe servere. In fiecare luna o sa postez poza cu statistici ca sa nu apara intrebari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii decembrie 2017 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii decembrie. De ce nu a fost ales Gabriel avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca ZAXXYAX a fost mai activ pe serverele comunitatii. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii ianuariue 2018 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii ianuarie. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii martie 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimile 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iunie 2018 @Yassir Yassir a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iulie 2018 @Warning Warning a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii august 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost al doilea cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii septembrie 2018 @Ayman Vlogs Ayman a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii octombrie 2018 @Howly Howly a primit cele mai multe puncte de reputatie la egalitate cu alt membru al comunitatii, dar mai activ in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii noiembrie 2018 @Yukister | ♥ Yukister (iAngryPain) a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii ianuarie 2019 @B R Ø N X bronx a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna ianuarie 2019. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii martie 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe puncte de reputatie si raspunsuri la topicuri in luna martie. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii mai 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe puncte de reputatie si raspunsuri la topicuri in luna mai. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iunie 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe raspunsuri la topicuri in luna iunie. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iulie 2019 este @BluEEEEE cu cele mai multe raspunsuri la topicuri in luna iunie. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii august 2019 este @B R Ø N X ★ cu cele mai multe puncte de reputatie in luna august.
 23. iGreen

  finisat Concurs FORUM TOP Poster august

  Felicitari @BluEEEEE !
 24. Salut, cel care va acumula cele mai multe postari pe forum timp de 30 zile va primi VIP pe forum si o licenta CS:Source pe steam. Se iau in calcul doar postarile facute timp de 30 de zile, mai jos aveti un exemplu Timp de 30 de zile, adica de pe 3 iulie pana azi (3 august), eu am facut 282 de postari si nu prea particip la jocuri forumiste de asta pot sa zic ca sunt postari "calitative", dar se iau in calcul si postarile de la jocuri forumiste pentru ca acolo tot exista regulament, de exemplu la fiecare topic de la categoria jocuri forumiste poti lasa mesaj in acelasi topic doar dupa ce au lasat mesaj alti 7 oameni. De exemplu jocul se cheama numaratoare, tu ai numarat 10, atunci nu poti numara din nou pana nu se ajunge la 17, pentru a avita post hunt. Daca pana pe 3 septembrie tot eu o sa fiu pe primul loc la postari atunci licenta de css o sa mi-o dau mie ? si o sa ofer doar VIP celui de pe al 2lea loc. GOOD LUCK. ?
 25. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei mai activi jucatori din luna septembrie. Orele s-au resetat si pe 30 septembrie cei care vor fi pe locurile de mai jos in !active vor primi premiile mentionate. Locul 1 - 150000 de credite !shop + GOD permanent sau UP + CSGO PRIME. Locul 2 - 100000 de credite !shop + ADMIN+ permanent sau UP. Locul 3 - 90000 de credite !shop + Premium permanent pe forum. Locul 4 - 80000 de credite !shop. Locul 5 - 70000 de credite !shop. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. UP se da la locul 1 in caz ca deja detine gradul GOD, se da UP la GOD+ iar la locul 2 se da up de la ADMIN+ la GOD in caz ca deja detine ADMIN+ Folositi comanda !active pentru a afla orele.
×