Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și de facebook ! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


iGreen

Fondator
 • Content Count

  10,970
 • Points

  9,060 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  254

Everything posted by iGreen

 1. Salut, de azi in colo [ 09.07.2018 ] orice membru staff isi poate schimba username de pe forum dar mai intai de a schimba trebuie sa lasati un reply in acest topic folosind modelul de mai jos: ATENTIE ! Cine nu lasa reply si isi schimba numele poate primi down'grade sau remove daca e repetat pentru ca nu a respectat conditiile de schimbare username. Prenume: Varsta: Username Vechi: Username Nou: Motiv: Atentie! Membrii comunitatii care nu au grad trebuie sa faca cerere pentru schimbare nume, se posteaza reply in acest topic dupa modelul de mai sus.
 2. Ca orice comunitate care se dezvolta pe zi trece, ELITEROYAL la fel are nevoie de sprijinul membrilor, nu doar sprijin moral ci si financiar, asta consta in donatii. Pentru ce se folosesc donatiile? Donatiile se folosesc pentru a plati prelungirea serverelor, forumului, domeniului si pentru a putea dezvolta comunitatea mai departe, prin publicitate platita (google/facebook sau youtuberi), pentru a deschide servere noi etc etc.. Nimeni nu este obligat sa doneze, dar daca totusi va hotarati sa ajutati financiar pentru intretinerea si dezvoltarea comunitatii noi o sa va multumim prin Premium Member (VIP) si Donator pe forum ca sa stie lumea ca ati pus ajutor din suflet pentru comunitatea noastra. Donatiile care se fac pentru grade pe serverele comunitatii NU vor fi trecute in acest topic, aici o sa trecem doar donatiile voluntare care raman in inima comunitatii. Noi va multumim enorm ca ati fost si sunteti alaturi de noi si va multumim din timp pentru orice contributie si o sa tinem cont de toti prietenii nostri care doneaza! Va rog sa folositi modelul de mai jos. Prenume: Varsta: Cand ai aflat de noi: Cum ai aflat de noi: Suma donata: De ce ai donat: Alte mentiuni:
 3. iGreen

  Donatii comunitate ELITEROYAL

  Salut, acest topic a fost ascuns in arhiva pana acum dar am hotarat sa-l readuc aici in sub-forumul de dezvoltare pentru a tine cont de baietii care ajuta financiar comunitatea.
 4. Ca sa NU facem de fiecare data un topic nou o sa uram la multi ani in acest topic.
 5. iGreen

  La multi ani !

  La multi ani @BluEEEEE !
 6. iGreen

  Propunere

  Nu gasesc asa plugin pe webflake, este doar pe situl oficial de la ips dar acolo costa bani si nu prea am chef sa dau bani pentru un simplu plugin. Imi place propunerea si a mai fost facuta dar din pacate nu putem face rost de acest plugin ca sa putem mentiona grupurile. TC.
 7.  

  1. DUMBASS_RO

   DUMBASS_RO

   ce fain e bradere

    

 8. @Ray/NE acea categorie valve acum se cheama steam
 9. iGreen

  finisat Concurs activitate pe go.eliteroyal.ro

  Locul 1 - Extazy si-a luat CSSul
 10. Salutare dragi prieteni, o sa facem un concurs simplu pentru jucatorii de pe serverul de csgo al comunitatii. Concursul se bazeaza pe activitate, folositi comanda !active pentru a afla orele. !topkills 1 - CD-KEY cu Counter-Strike: Source si GOD+ permanent pe server. !topkills 2 - grad GOD+ permanent pe server. !topkills 3 - grad GOD simplu permanent pe server. De stiut! Orele au fost resetate acum. Anuntati prietenii si chemati-i la joc pe server! Concursul dureaza pana pe 25 mai.. Concurul are loc pe go.eliteroyal.org - 188.212.100.214:27015 Castigatorii trebuie sa ma contacteze pe 25 mai. Succes!
 11. iGreen

  [Vand] - Steam Account CSGO [Global Elite]

  @Addicted mane pe mine nu ma implicati, cine cumpara isi asuma riscul, daca va da teapa va fi trecut in lista de scammeri
 12. Salut baieti, doritorii de a ajuta la promovarea serverului de csgo au mai jos cateva informatii care pot fi postate pe retelele de socializare. Noi apreciem foarte mult acest lucru pentru ca, dupa cum stiti este o vorba, unde-s multi puterea creste, si daca fiecare din noi ar face un mic efort, cat de mic nu ar fi, deja se va schimba ceva. Aceasta informatie de mai jos o puteti posta unde doriti, apasati mai jos ca sa se deschida continutul ascuns:
 13. Model: Prenume - Varsta - Tip (cumpar/vand) - Metoda de plata - Contact - Doresti intermediar - Produsul vandut - Link catre produs - Alte specificatii - Blacklist scammeri: nimeni momentan Atentie: Scamerii primesc ban la categoria market-zone si exista riskul de a primi ban pe comunitate (forum + servere) Va recomandam sa rugati un administrator sa va ajute ca intermediari.
 14. S-a rezolvat Si cand intri acolo la steam apare asa: E bine asa?
 15. Salut, daca s-a organizat concurs pe serverul de css, de ce sa nu organizam si pe csgo? Concursul e simplu, primii 3 ce vor avea cele mai multe ore "jucate" la data de 25 iunie vor primi urmatoarele premii. Locul 1 - STEAM cu CS:GO PRIME (404 ore jucate) https://steamcommunity.com/id/premiu_iunie + Grad GOD+ Locul 2 - Grad GOD+ Locul 3 - Grad GOD simplu. Informatii: Pentru a afla orele folositi comanda !active Orele au fost resetate pentru a oferi o sansa la toti. Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament adecvat pe server. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu concursul postati-le aici.
 16. O sa mai facem un concurs exact ca cel trecut, o sa'i dau doar copy paste. Concursul e simplu, primii 3 ce vor avea cele mai multe ore "jucate" la data de 25 iunie vor primi urmatoarele premii. Locul 1 - STEAM cu CS:Source si CS:1.6 + Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 2 - Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 3 - Grad GOD permanent. Informatii: Pentru a afla orele folositi comanda !active Orele au fost resetate pentru a oferi o sansa la toti. Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament adecvat pe server, fara a folosi cuvinte cenzurate. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu concursul postati-le aici.
 17. iGreen

  La multi ani !

  la multi celor care si'au sarbatorit zilele in perioada cat am lipsit, sarbeam si eu pentru, de asta am lipsit 🤣
 18. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @DUMBASS_RO rezolvat
 19. Salut, as vrea ca toti care aveti peste 1 an vechime [ acolo unde scrie joined in partea dreapta pe MAIN PAGE ] in comunitate sa postati aici dupa urmatorul model. Atentie! Daca aveti cont mai vechi de un an dar nu ati avut activitate in comunitate atunci nu veti primi veteran. Nume: Varsta: Alte mentiuni:
 20. Salut baieti, facem un concurs pentru jucatorii activi de pe server, dupa ce se va incheia acest concurs o sa facem altul cu !topkills, pentru ca in topic s-au votat ambele variante, dar acum facem cu !active Concursul e simplu, primii 3 ce vor avea cele mai multe ore "jucate" la data de 25 mai vor primi urmatoarele premii. Locul 1 - STEAM cu CS:Source si CS:1.6 + Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 2 - Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 3 - Grad GOD permanent. Informatii: Pentru a afla orele folositi comanda !active Orele au fost resetate pentru a oferi o sansa la toti. Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament adecvat pe server, fara a folosi cuvinte cenzurate. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu concursul postati-le aici.
 21. iGreen

  finisat Concurs activitate pe go.eliteroyal.ro

  Castigatorii sa ma contacteze pe privat cu o poza la ore pentru a primi premiile
 22. iGreen

  finisat Concurs activitate pe css.eliteroyal.ro

  Castigatorii sa ma contacteze pe privat cu o poza la ore pentru a primi premiile
 23. Ok, nici o problema dar nu abuzati.
 24. iGreen

  La multi ani !

  Adrenaline nu a intrat pe aici din aprilie 2018 si voi vreti sa-l felicitati cu ziua lui? wtf 😄
 25. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @DUMBASS_RO rezolvat
×