Jump to content

Obi

Veteran
  • Content Count

    1,377
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Obi last won the day on December 13 2020

Obi had the most liked content!

About Obi

  • Rank
    🧙‍♂️Veteran Weeb🏆
  • Birthday 04/04/2000

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Despre tine
    人生を大切にする

Contact Methods

  • Steam ID
    人生を大切にする

Recent Profile Visitors

7,586 profile views

Mood

  • meh
  • Currently Feeling meh
  1. Teoretic si fizic il am nu doresc... pentru ca organismul meu este uman as zice eu =))) Am un brad frumos de craciun, fix Fuego mi la impodobit :)) CUV: obsedat =}
  2. Uite baiatul ala sufera de Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza ... Ah saracu de el =))) Cuv: sternocleidomastoidian =))
  3. Aolo Hatzule ce vrajala pe capu tau =))) @Ion ❤ 7k Cuv: Aratare =))
  4. am inteles =))) decat sa te certi cu altii ca iphone/samsung e ma bun iti iei un hua-wai din ala =))) buna decizie
  5. nu e nimic sa gresesti toti gresim =)) dar poate vrei sa ti cont de ce am zis, o sa te ajute mult in viata =)) asta doar sa nu te contraziti cu parerea in fata sefului la munca ca dupa manci paine cu apa in fiecare zi =)))
  6. =))) daca ti-as da cu un A71 gratis ... i-ai scuipa intre ochi p-aia de la iphone =)))
  7. al naiba ... daca iti ofer acu un samsung A71 nu mai zici nimica de iphone =)))
  8. mereu e bine mai mult decat mai putin nu =))) eu is baiat de cuvat frateee stai tu chill daca cstig si se poate sa ti -l dau tie,cu toata inima ti-l dau ca nu prea mai intru eu asa des pe jocurii =))
  9. daa cu memoria mea de sobolan te mai tin minte =)) deci am potrivit bine cuvintele mai sus ... nu stiu daca mi se pare dar parca ai mai facut un post de genu in trecut =)) atat am sa zic nu te mai interesa de parerea altora , incearca sa iti creezi o parere proprie despre tine si atat ... dar cine sunt eu sa zic+ tinand cont ca am zis ca sa nu mai te intereseze parere altora... nu ar trebui sa ti cont nici de a mea deci da =))
  10. paiii respectul se castigaaaa sooooo nu inca nu am invatat sa te respect =)) ... deci o prima parere despre tine pentru ca nu te cunosc sau poate ti-ai schimbat numele si nu te mai cunosc e ca daca te-ai schimbat de ce astepti pareri de la alti adica sa te abrobe sau nu stiu de ce =)) adica frate te-ai schimbat e fix problema ta nu te mai astepta sa primesti pareri de la oamenii din jurul tau... daca tie ti se pare ca te-ai schimbat spre bine e cel mai ok lucru nu ai nevoie sa te mai aprobe cineva ,dar daca crezi ca te indrepti spre o schimbare negativa asupra comportamentului tau atunci da poti cere o parere ca sa te poti indrepta pe viitor! atat am avut de spus ... le multumesc mamei mele, fratiilor mei si presedinetul pentru ca m-au ajutat sa ajung aici si sa spun aceste cuvinte =)) pwp
  11. elite4ever ... bafta tuturor la castigarea premiului =)) daca castig io ... @Ion ❤ 7k ioaneee ti-l dau tie frate =)) acum ai o sansa mai mare de castig =)))
  12. boss mie imi era indiferent =))) gen faci cum vrei tu ce sa zic... eu decat caut sa fac posturi ti-am scris mai sus asta =)) daca iei si in serios tot ce scrie acolo e treaba ta ... pe mine nu ma afecteaza ce decizie iei talica =)) dar mna ... o apropo daca vrei sa cresti incearca sa te adaptezi mai mult la ce place comunitati si mai mutin la ce iti place tie =)) ca na nu tot ce ne place noua le plac si altora #pwp
  13. finally some good f*cking "food" !!
  14. fiecare cu parerea lui acuma =))) ioane esti pus pe distrugere de inimi =] e destul de fain ce faci tu aici, dar mai ai de lucru mai ales la semanturi ... cum ar zice Ion mare chef pe design si barosaneala =))) slabut ... dar avatarele sunt ok, daca ai vrea ai putea folosi si alt gen de texte la cel principal ... poate niste inspirati pentru gif -urile care incerci sa le faci la semnaturi ... idea nu e rea dar nu prea e bine pusa in practica daca ma intelegi ... no hate nu incerc sa te descurajez sau ceva dar mna e free topic si am zis ca mai scriu si eu ceva sa mai creasca posturile =))) (PS: eu acum doar incerc sa ma laud ca am vazut din nou se semnatura smech i-am facut lu ion asta si mna =))) ) sa nu ma certi prea tare pentru asta =)) @KIki 怠惰な gen fiecare isi da cu parerea fie ea negativa/pozitiva gen sii mna nu e ion genu care sa treaca cu vederea arta de genu =))) @Ion ❤ 7k no hate man ... ly (no "full" homo)
×
×
  • Create New...