Jump to content

Dolixec.

Co-Fondator
 • Content Count

  1,922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Everything posted by Dolixec.

 1. Sa uram un la putini ani domnului @Ingerutz
 2. Pana si astia au gasit traficantii aia mari, iar gaborii nostri stau la pazit inmormantarile interlopilor sa nu se lase cu scandal. #FuckRomanianJustice
 3. Din moment ce laptop-ul nu deține o placă video dedicată și se bazează doar pe cea a procesorului, laptop-ul nu poate fi considerat unul de"forjat" jocuri, ci mai mult un notebook folosit pentru Office / Movies / Browsing. Pe un laptop ca acesta nu te-ar ajuta foarte mult în jocuri. Mai mult te-ar ajuta în folosirea de zi cu zi : Browsing etc. Ținând cont că ai doar 4 GB RAM, un upgrade la 8 ți-ar face mai ușoară viața și ar lăsa mai ușor laptop-ul în sine, dându-i mai multă libertate în utilizarea memoriei RAM. Dacă totuși vrei să faci upgrade, trebuie să ții cont de câteva chestii : 1. RAM-ii Single Channel sunt degeaba. Dacă vrei să te bucuri în totalitate de puterea lor mergi pe Dual Channel. 2. Tipul de frecvență. Frecvența maximă poate diferi de la un Motherboard la altul, iar laptop-urile nu pot suporta 3666 MHz precum un Ryzen pe PC. 3. RAM-ii trebuie să fie asemănători. Degeaba iei tu alți 4 GB RAM dacă nu-i iei asemeni celui pe care îi ai deja. Fie schimbi cu totul RAM-ii, fie cauți un RAM asemănător celui ce-l deții deja. 4. RAM-ii pot fi sudați pe Motherboard. Notebook-urile fac în general (versiunile mai vechi) un compromis legat de RAM și lasă doar un slot liber pentru aceștia. Caută modelul de Laptop pe net și vezi dacă permite adăugarea unui RAM sau schimbarea totală a lor.
 4. Acelasi lucru ca la Lolex. Unde va e poza cu ore?
 5. De dimineata pana seara facem frag-uri si murim Asta este singuru' mod pe care noi il stim Nu suntem pe Call of Duty ca sa ne prostim Cu CS-u am crescut si cu el o sa traim Nu ne dati invite la compe, nu ne priveste Rupem publicu' in patru si jucam orbeste Daca nu intram in top tristetea ne primeste Daca nu pot eu frate, altu sigur reuseste Incercam sa dam cu deagle-u numa' one tap Din pacate am lasat garda jos si-am luat cap Atmosfera e frumoasa, lumea se distreaza Daca ai asa ceva, restu' nu conteaza Te simti depasit sau nu esti pregatit Hai frate pe public sa fii rasplatit.
 6. ?? Totuși pro. L-am văzut și eu activ.
 7. Welcome fratziwear
 8. Oh nu.. Dinamovist.. Welcome.
 9. Sa zicem pro. Ai mai fost supervizor daca tin minte bine.
 10. CPU: AMD Phenom II X4 960T / Intel Core i3-550 RAM: 8 GB VIDEO CARD: AMD Radeon HD 6850 ; NVIDIA GeForce GTS 450 DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB
 11. Prenume ★ Fane Varsta ★ 17 Profil Steam ★ /id/picanetu Experienta moderator ★ Fost Co-Fondator, deci sunt cativa ani in spate. Ce categorie alegi ★ Gaming Intrebari ★ Nada.
 12. Sa ma bata mama ca tu cred ca ai facut nu stiu cate prezentari Welcome Ceausescule
 13. https://store.steampowered.com/sale/halloween2020 De pe 29 seara a început Halloween Sale-ul pe Steam. Pentru cine este interesat poate da click pe link-ul din acest thread. Câteva titluri featured : Red Dead Redemption - 40.19 Euro Doom Eternal - 29.99 Euro The Witcher 3 - 14.99 Euro The Forest - 7.55 Euro Resident Evil 2 - 15.99 Euro Devil May Cry 5 - 19.99 Euro. Mai sunt și alte titluri importante pe care le găsiți pe pagina Steam. Succes la cumpărături!
 14. Up. Baftă cu vânzarea Ionuțe. Apropo, cu 40 de euro nu-l ia nimeni prin RO. Și dacă vrei conturi vechi am eu un băiat.
 15. Bine ai venit si pe forum Adelin
 16. Ia-o la cur, cur de magar. G. mod
×
×
 • Create New...