Jump to content

Dolixec.

Co-Fondator
  • Content Count

    1,931
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    47

Everything posted by Dolixec.

  1. Macar schimba numele Romeo si nu te mai da drept alte persoane, lol
  2. Vrei contu' vechi, broasca?
  3. De ce editezi in Camtasia? Ai Premier Pro, After Effects, Vegas
  4. Valorile țării. Ne ducem dracului ca nație!
  5. Contra. Imi pare rau, dar cu asemenea creatii nu as putea sa-ti dau pro.
  6. N-am avut tangențe negative sau conflicte cu el. L-am văzut destul de activ pe forum. Din partea mea ai Pro.
  7. Pana si astia au gasit traficantii aia mari, iar gaborii nostri stau la pazit inmormantarile interlopilor sa nu se lase cu scandal. #FuckRomanianJustice
  8. Din moment ce laptop-ul nu deține o placă video dedicată și se bazează doar pe cea a procesorului, laptop-ul nu poate fi considerat unul de"forjat" jocuri, ci mai mult un notebook folosit pentru Office / Movies / Browsing. Pe un laptop ca acesta nu te-ar ajuta foarte mult în jocuri. Mai mult te-ar ajuta în folosirea de zi cu zi : Browsing etc. Ținând cont că ai doar 4 GB RAM, un upgrade la 8 ți-ar face mai ușoară viața și ar lăsa mai ușor laptop-ul în sine, dându-i mai multă libertate în utilizarea memoriei RAM. Dacă totuși vrei să faci upgrade, trebuie să ții cont de câteva chestii : 1. RAM-ii Single Channel sunt degeaba. Dacă vrei să te bucuri în totalitate de puterea lor mergi pe Dual Channel. 2. Tipul de frecvență. Frecvența maximă poate diferi de la un Motherboard la altul, iar laptop-urile nu pot suporta 3666 MHz precum un Ryzen pe PC. 3. RAM-ii trebuie să fie asemănători. Degeaba iei tu alți 4 GB RAM dacă nu-i iei asemeni celui pe care îi ai deja. Fie schimbi cu totul RAM-ii, fie cauți un RAM asemănător celui ce-l deții deja. 4. RAM-ii pot fi sudați pe Motherboard. Notebook-urile fac în general (versiunile mai vechi) un compromis legat de RAM și lasă doar un slot liber pentru aceștia. Caută modelul de Laptop pe net și vezi dacă permite adăugarea unui RAM sau schimbarea totală a lor.
  9. Acelasi lucru ca la Lolex. Unde va e poza cu ore?
  10. De dimineata pana seara facem frag-uri si murim Asta este singuru' mod pe care noi il stim Nu suntem pe Call of Duty ca sa ne prostim Cu CS-u am crescut si cu el o sa traim Nu ne dati invite la compe, nu ne priveste Rupem publicu' in patru si jucam orbeste Daca nu intram in top tristetea ne primeste Daca nu pot eu frate, altu sigur reuseste Incercam sa dam cu deagle-u numa' one tap Din pacate am lasat garda jos si-am luat cap Atmosfera e frumoasa, lumea se distreaza Daca ai asa ceva, restu' nu conteaza Te simti depasit sau nu esti pregatit Hai frate pe public sa fii rasplatit.
  11. ?? Totuși pro. L-am văzut și eu activ.
  12. Oh nu.. Dinamovist.. Welcome.
  13. Sa zicem pro. Ai mai fost supervizor daca tin minte bine.
  14. CPU: AMD Phenom II X4 960T / Intel Core i3-550 RAM: 8 GB VIDEO CARD: AMD Radeon HD 6850 ; NVIDIA GeForce GTS 450 DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB
  15. Prenume ★ Fane Varsta ★ 17 Profil Steam ★ /id/picanetu Experienta moderator ★ Fost Co-Fondator, deci sunt cativa ani in spate. Ce categorie alegi ★ Gaming Intrebari ★ Nada.
  16. Sa ma bata mama ca tu cred ca ai facut nu stiu cate prezentari Welcome Ceausescule
×
×
  • Create New...