Jump to content

Dolixec.

Veteran
 • Content Count

  1,886
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by Dolixec.

 1. Bine ai venit si pe forum Adelin
 2. Ia-o la cur, cur de magar. G. mod
 3. Ce speis ai bagat inainte sa-l faci?
 4. Invierea lui Iisus se sarbatoreste doar o data, nu in fiecare an, intelegi? In Biblie nu e scris nicaieri ca trebuie sarbatorita ziua asta.
 5. Daca videoul e facut de un ortodox sau ceva nici nu are rost sa ma uit. Pastele oricum e sarbatoare pagana, precum Craciunul si Halloween-ul.
 6. 1. Ai gresit categoria. 2. Ai gresit modelul. De mutat ti-l mut eu, dar ai 12 ore sa editezi cum trebuie topic-ul sau o sa fie invalid si arhivat,
 7. Nu mai bine le dai mesaj alora de la Antena 1 sa-ti dea video-ul lor de-l tot ruleaza ?
 8. Bitza, Kenzor, Angel, Yassir, Sergiu, Jackass, Jhon, Rafael Ro, var'su Bean, Haze (Cezar) etc
 9. Ce v-a apucat pe toti sa reveniti? Welcome back.
 10. Pleaca da-te drecu' Bine ai revenit
 11. BOAAAI, stai așa că-ncepe filmu' Imaginează-ți că nu vei fi nici primu' Care stă pe baricadă călare pe o zicală Pune și mai repetă frate până nu-ți iei criticală Văd că nu ți-a ajuns rezultatu' de tura trecută Ai fost îngropat destul de cei ce persecută
 12. Inactiv e declarat în momentul în care nu anunță o absență și trece o săptămână fără posturi. Stabilești cu Sergiu cum vă împărțiți. La fel și cei de la @ Supervizor vor stabili cine vă supraveghează pe voi. O să fac o listă în primul post după ce stabiliți cine pe cine are în grijă. Pe cei cu clan îi lași până-ți anunță Warning (în cazul lui SfinxMD) că nu mai activează. Jackass e la cel de GO, deci e mică activitatea.
 13. Raportati la supervizor sau mie. Ma gasiti mai tot timpul on, fie pe Steam, fie pe Forum.
 14. 1. Iar vreti sa vina lumea pe topic-uri ca sunt o groaza de modele de descarcat? 2. S-a vrut inainte acel bounce in spate al corpurilor, deci nu cred ca se reintroduce. 3. Te duci pe profilu' persoanei si ii dai de acolo rep la status. 4. Parca aveam deja server de mix.
 15. @ CSS Staff @ ARENA Staff @ GO Staff NU NE INTERESEAZA CUM JUCATI PE JOC ! NE INTERESEAZA REZOLUTIA MAXIMA A DESKTOP-ULUI PENTRU CA INTREBAREA ERA LEGATA DE FORUM !!!!
 16. South Park este un serial animat de comedie american creat de Matt Stone și Trey Parker în 1997. Serialul urmărește aventurile a patru copii din micul oraș montan cu același nume din statul Colorado, folosindu-le ca pretext pentru satire acide la adresa modului de viață, a tabu-urilor, vedetelor și întâmplărilor la ordinea zilei din America. Serialul excelează în utilizarea parodiei și a umorului negru. South Park a devenit renumit pentru atacarea deschisă, provocatoare și fără menajamente a subiectelor controversate cum ar fi avortul, homosexualitatea, violența și sexul în mass-media, religia; dar și pentru abordarea subiectelor la ordinea zilei în jurnalele de știri: războiul din Irak, alegerile prezidențiale din 2000 și 2004, sau inundațiile din New Orleans din 2005. Uneori reacția este uluitor de rapidă: episodul 111, „It's Christmas in Canada” în care este înfățișat Saddam Hussein prizonier, a fost difuzat pe 17 decembrie 2003, la doar 3 zile după capturarea reală a lui Saddam în Irak. Vizioneaza South Park
×
×
 • Create New...