Jump to content

Dolixec.

Co-Fondator
 • Content Count

  1,903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by Dolixec.

 1. ?? Totuși pro. L-am văzut și eu activ.
 2. Oh nu.. Dinamovist.. Welcome.
 3. Sa zicem pro. Ai mai fost supervizor daca tin minte bine.
 4. CPU: AMD Phenom II X4 960T / Intel Core i3-550 RAM: 8 GB VIDEO CARD: AMD Radeon HD 6850 ; NVIDIA GeForce GTS 450 DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB
 5. Prenume ★ Fane Varsta ★ 17 Profil Steam ★ /id/picanetu Experienta moderator ★ Fost Co-Fondator, deci sunt cativa ani in spate. Ce categorie alegi ★ Gaming Intrebari ★ Nada.
 6. Sa ma bata mama ca tu cred ca ai facut nu stiu cate prezentari Welcome Ceausescule
 7. https://store.steampowered.com/sale/halloween2020 De pe 29 seara a început Halloween Sale-ul pe Steam. Pentru cine este interesat poate da click pe link-ul din acest thread. Câteva titluri featured : Red Dead Redemption - 40.19 Euro Doom Eternal - 29.99 Euro The Witcher 3 - 14.99 Euro The Forest - 7.55 Euro Resident Evil 2 - 15.99 Euro Devil May Cry 5 - 19.99 Euro. Mai sunt și alte titluri importante pe care le găsiți pe pagina Steam. Succes la cumpărături!
 8. Up. Baftă cu vânzarea Ionuțe. Apropo, cu 40 de euro nu-l ia nimeni prin RO. Și dacă vrei conturi vechi am eu un băiat.
 9. Bine ai venit si pe forum Adelin
 10. Ia-o la cur, cur de magar. G. mod
 11. Invierea lui Iisus se sarbatoreste doar o data, nu in fiecare an, intelegi? In Biblie nu e scris nicaieri ca trebuie sarbatorita ziua asta.
 12. Daca videoul e facut de un ortodox sau ceva nici nu are rost sa ma uit. Pastele oricum e sarbatoare pagana, precum Craciunul si Halloween-ul.
 13. 1. Ai gresit categoria. 2. Ai gresit modelul. De mutat ti-l mut eu, dar ai 12 ore sa editezi cum trebuie topic-ul sau o sa fie invalid si arhivat,
 14. Nu mai bine le dai mesaj alora de la Antena 1 sa-ti dea video-ul lor de-l tot ruleaza ?
 15. Bitza, Kenzor, Angel, Yassir, Sergiu, Jackass, Jhon, Rafael Ro, var'su Bean, Haze (Cezar) etc
 16. Ce v-a apucat pe toti sa reveniti? Welcome back.
 17. Pleaca da-te drecu' Bine ai revenit
 18. BOAAAI, stai așa că-ncepe filmu' Imaginează-ți că nu vei fi nici primu' Care stă pe baricadă călare pe o zicală Pune și mai repetă frate până nu-ți iei criticală Văd că nu ți-a ajuns rezultatu' de tura trecută Ai fost îngropat destul de cei ce persecută
 19. Inactiv e declarat în momentul în care nu anunță o absență și trece o săptămână fără posturi. Stabilești cu Sergiu cum vă împărțiți. La fel și cei de la @ Supervizor vor stabili cine vă supraveghează pe voi. O să fac o listă în primul post după ce stabiliți cine pe cine are în grijă. Pe cei cu clan îi lași până-ți anunță Warning (în cazul lui SfinxMD) că nu mai activează. Jackass e la cel de GO, deci e mică activitatea.
 20. Raportati la supervizor sau mie. Ma gasiti mai tot timpul on, fie pe Steam, fie pe Forum.
×
×
 • Create New...