Jump to content

Dolixec.

Co-Fondator
  • Content Count

    1,931
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    47

Status Updates posted by Dolixec.

    1. B R Ø N X ★

      B R Ø N X ★

      Oh, cmon. Teemo is not that cancer...

      ---

      when u have him in your team =)))

    2. Dolixec.

      Dolixec.

      Cancer when you have it on your team too if he's a fucking kurwa toxic.

    3. B R Ø N X ★

      B R Ø N X ★

      I consider my self as a non-toxic teammate and a very good player, also. ? 

  1.  

    I'm still young dude when listening this.

    1. B R Ø N X ★

      B R Ø N X ★

      MISTO POST DAR STIAI CA Wolframul (numit și tungsten) este un element chimic din grupa metalelor situat în poziția 74 în tabelul periodic al elementelor. Simbolul chimic este "W". Wolframul este un metal cu luciu alb-argintiu, ce cristalizează în sistemul cubic cu volum centrat fără a mai avea și alte forme alotropice. Foarte dur, wolframul nu este casant ci devine ductil în stare pură păstrându-și în același timp rezistența. Are o densitate remarcabil de mare și anume 19,3 grame pe centimetru cub. Din toate metalele pure, punctul lui de topire este cel mai ridicat, iar punctul lui de fierbere este al doilea ca mărime (după carbon). Utilitatea lui cea mai cunoscută este ca filament în becuri electrice. Wolframul este un metal maleabil, ductil și în stare pură extrem de rezistent. Ceea ce este extraordinar la acest metal observăm prin faptul că rezistența la rupere a unei sârme de wolfram poate ajunge până la 400 daN/mm², rezistență ce se menține chiar și la temperaturi mai mari de 770 °C. Datorită ductibilității sale, din 100 g de wolfram se poate obține o sârmă lungă de 40 km.Wolframul este un metal puțin reactiv. El nu este atacat de apa regală sau de acidul fluorhidric, în lipsă de oxigen nu se dizolvă în soluțiile sărurilor alcaline (amoniac, hidroxid de sodiu sau potasiu). Totuși nu rezistă la acțiunea compușilor oxidanți precum: acidul azotic sau cloratul de potasiu. Pulberea acestui metal poate fi aprinsă; în rest este stabil față de aer, apă și halogeni bineînțeles cu excepția fluorului (nemetal care reacționează cu toate elementele inclusiv unele gaze nobile). Reacționează și la cald și la rece cu azotul. Alți compuși interesanți sunt carburile (W2C,WC și W2C3)ce se aseamăna prin duritate cu diamantul.Datorită punctului de fuziune ridicat (peste 3000  °C) este întrebuințat pentru construirea filamentelor de la lămpile cu incandescență, filamentele tuburilor electronice, anozii tuburilor radiogene (vezi Aparat roentgen) și a tuburilor electronice de putere mare. Wolframul are o densitate și o duritate foarte mare, lucruri care îl fac utilizat la construcția de capete tăietoare la mașini de forat, la burghie. Se aliază cu oțelul (2-3%) pentru obținerea unor oțeluri speciale, foarte dure, care se uzează greu, metalul în stare pură fiind casant.

      Datorită densității sale mari wolframul este folosit și pentru ecranaje ca protecție de raze. Efectul de ecranaj este mai bun decât cel al plumbului, dar este mai rar folosit datorită costurilor mai mari și pentru că wolframul e greu de prelucrat.

      Tot datorită densității sale mari, wolframul este utilizat pentru muniție anti-blindaj. Proiectile din carbid de wolfram, cu nucleu din carbid de wolfram (muniție APFSDS), sau conținând multe săgeți mici de Wolfram (muniție AHEAD - Advanced Hit Efficiency And Destruction, care este un tip de muniție ABM - Air Burst Munition) sunt mai costisitoare decât cele corespunzătoare din uraniu sărăcit, dar nu sunt toxice și nici radioactive ca acesta.

    1. B R Ø N X ★

      B R Ø N X ★

      frumoasa postare dar tu stiai ca CH2-CH3-OH e alcoolul care se bea iar cel care nu se bea e CH3-OH, CH3-CH2-CH-CH3-OH, CH2-CH-CH2-OH-OH-OH????
      dar mai stiai ca CH2=CH-OH nu e alcool??
      stii de ce???
      nu, normal ca nu stii
      ca are doua legaturi desigur!!!!
      - o legatura care inseamna alcool
      = doua legaturi care nu inseamna alcool

    2. Dolixec.
  2. https://imgur.com/a/Bv67soP

    32 de ani ? Peste 16 ani nu pare.
    Uite cu oameni ca astia, se duce si Brexit Land in curand.

    1. Show previous comments  10 more
    2. Dolixec.

      Dolixec.

      Dacă+tu+îmi+aduci+o+dovadă+că+eu+nu+am+microfon,+ești+șmecher.+Nu+țin+minte+ca+eu+să+mă+fi+rugat+(cum+susții+tu)+să+mă+accepți.+Și+chiar+nu+mor+dacă+șterg+persoane+reduse+mintal+din+listă.+Atâta+timp+cât+și+gramatical+vorbind+ești+prăpăd,+mai+bine+ți-ai+vedea+de+Brexit+Land-ul+ăla+al+tău.+Vă+cam+schimbă+spurcații+ăia+de+Britanici,+nu+de+alta.+Bășini+și+figuri+aveți+cu+caru'+când+aveți+bănuțu+făcut+prin+străinătate,+dar+în+România+nu+ai+fi+în+stare+să+faci+față.+Dacă+vrei,+o+dăm+și+pe+limba+ta+"maternă".+I+don't+give+a+fuck+about+your+life,+I+don't+give+a+fuck+'bout+your+money+and+I+don't+give+a+fuck+about+your+fuckin'+character.+Tu+te-ai+trezit+după+juma+de+an+(sau+chiar+un+an)+să-mi+comentezi+mie+pe+profil+că+vai+doamne+"De+ce+m-ai+șters".+Nu+am+nicio+obligație+de+a+ține+persoane+cu+care+nu+conversez+în+lista+mea+de+prieteni.+So+get+the+fuck+out,+get+a+fuckin'+psychologist+and+show+your+frustrations+there. 

      Post+Scriptum+:+Level+300+nu+înseamnă+automat+și+300+IQ!

    3. Master.

      Master.

      Sunt de acord cu tine, respect.

    4. Master.

      Master.

      Aoleu kurlzz, n-are rost.

      VAC ban am facut, stiu, am zis sa joc si eu cu cod, imi asum, am luat Overwatch, aia e.

      Stai calm ca tin minte cand ai zis ca nu ai 5 euro sa-ti iei CS, si da, am mintit in legatura cu varsta, recunosc, dar eu nu sunt un nemancat dupa bani. Nu cred ca tu esti IT-ist dupa gramatica pe care o ai, adica ca nu stii sa pui o virgula cum trebuie. Nu ne merg jocurile pe carbunele noastre? Te invit cu TeamViewer sau ce vrea pulicica ta pe orice joc 2018 sa-ti demonstrez ca merge, si nu lucrez in Anglia, ca tine.

      Cum a zis amicu' meu Doli, Post+Scriptum+:+Level+300+nu+înseamnă+automat+și+300+IQ!

      Este contul lui de Steam, e decizia lui pe cine tine in lista lui de prieteni, daca ai bagat bani ca "ultimu' prost" in Steam doar ca sa te lauzi asta e partea a doua, daca ramaneai in Romania si nu prindeai o oportunitate si aia din mila tot ultimul milog ramaneai, hai s@lp@.

×
×
  • Create New...