Jump to content

Luke

Veteran
  • Content Count

    1,023
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Luke last won the day on December 2 2020

Luke had the most liked content!

Social Info

About Luke

  • Rank
    †ħع ßعᧆ
  • Birthday 06/01/2000

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Despre tine
    Da

Contact Methods

  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/id/Luke_The_Lion/

Recent Profile Visitors

2,487 profile views

Mood

  • funny
  • Currently Feeling Sarmale
  1. ✮ Numele anime-ului : Kemono Jihen ✮ Data lansarii : 10 ianuarie 2021 ✮ Genul : Actiune, Mister, Shounen, Supernatural ✮ Descriere: Dupa ce au fost descoperite mai multe cadavre a unor animale intr-un sat de munte, Inugami, un detectiv specializat in ocult este chemat sa investigheze. In timpul investigatiei sale acesta se imprieteneste cu un baiat ciudat numit Kabane care nu mergea la scoala ci lucra pamantul toata ziua. Kabane il ajuta pe Inugami sa rezolve misterul descoperind faptul ca este jumatate demon jumatate om. Inugami decide ca il va lua sub aripa sa si il duce la sediul agentiei sale in Tokyo unde impreuna cu alti 2 baieti vor rezolva numeroase mistere. ✮ Părerea ta : Recomand, este un anime destul de smecher.
  2. ✮ Numele anime-ului : Owari no seraph ✮ Data lansarii : 04 aprilie 2015 ✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural, Post-apocaliptic ✮ Descriere: In anul 2012 luma a luat sfarsit prin forma unui virus care a lasat in viata doar copiii sub 13 ani. Tot in acelasi timp vampirii au iesit la suprafata subjugand umanitatea pe care o vor duce subpamant pentru a fi "in siguranta". Aceasta protectie vine prin donarea zilnica a unei anumite cantitati de sange. In acest anime este vorba despre Yūichirō si prietenul sau Mikaela care planuiesc sa scape din ghiarele vampirilor impreuna cu restul copiilor a orfelinatului din care faceau si ei parte. Din pacate singurul care reuseste sa evadeze este Yūichirō deoarece au fost ambuscati de catre un lord vampir. 4 ani mai tarziu Yūichirō se va alatura Armatei Imperiale Japoneze pentru a-si razbuna familia. ✮ Părerea ta : Este un anime destul de bun pe care l-am descoperit din noroc dar nu m-a dezamagit.
  3. ✮ Numele anime-ului : Hellsig Ultimate ✮ Data lansarii : 10 februarie 2006 ✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural, Horror ✮ Descriere: In aceasta lume exista creaturi ale intunericului care devoreaza orice om care este ghinionist sa cada pe mana lor. Pe de alta parta exista organizatia Hellsing, organizatie dedicata distrugerii acestor forte supranaturale care ameninta existenta umana. Integra Fairbrook Wingates Hellsing este cea care comanda aceasta organizatie si isi petrece viata luptand cu aceste creaturi supranaturale. Armata uriasa a Integrei paleste in comparatie cu arma sa secreta : vampirul Alucard care lucreaza impotriva propriei specii ca un mercenar al Hellsing-ului. Impreuna cu noul sau vampir , Seras Victoria, Alucard poarta nenumerate batalii impotriva celor care se opun Hellsing-ului. ✮ Părerea ta : Un anime cu o actiune care te prinde si tine in suspans si te face sa te intrebi cat de puternic este personajul principal.
  4. ✮ Numele anime-ului : Wise Man's Grandchild ✮ Data lansarii : 10 aprilie 2019 ✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural, Shounen, Isekai ✮ Descriere: Este vorba despre un tanar normal care lucra la o companie care moare si este reincarnat intr-o noua lume fiind salvat si adoptat de catre cel mai puternic mag din regat. Shin, numele pe care l-a primit tanarul creste izoalt impreuna cu acest mag si isi dezvolta magia la un nivel superior tutorelui sau. La varsta de 15 ani acesta decide sa il trimita pe "fiul" sau la Academia de magicieni din regatul respectiv pt a invata obiceurile oamenilor de acolo si pt a se dezvolta ca si adolescent. Acolo ajunge sa isi faca un grup de prieteni cu care deschide un club in care acesta ii invata cum sa devina magicieni mai buni. ✮ Părerea ta : Un anime interesant, din nou cu un personaj principal op care nu isi da seama cat de puternic este.
  5. ✮ Numele anime-ului :The Irregular at Magic High School ✮ Data lansarii : 6 aprilie 2014 ✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural ✮ Descriere: In acest anime este vorba despre Tatsuya Shiba, bodyguard-ul surorii sale Miyuki Shiba care este o candidata la viitoarea conducere a clanului Yotsuba, unul dintre Cele 10 clanuri care conduc magicienii din Japonia. Amandoi sunt inscrisi la Primul Liceu Miyuki fiind inrolata ca elev de rang 1 si este considerata printre cele mai bune din liceu in ceea ce priveste puterea magica, pe cand Tatsuya este considerat ca fiind un magician incapabil. De aici incepe aventura celor 2 care vor trece prin nenumerate intamplari prin care Tatsuya dovedeste de ce este unul dintre cei mai puternici magicieni de pe planeta. ✮ Părerea ta : Mi-a placut pentru ca are un mc op si o poveste interesanta.
  6. ✮ Numele anime-ului : Bungo Stray Dogs ✮ Data lansarii : 7 aprilie 2016 ✮ Genul : Actiune, Mister, Supranatural ✮ Descriere: Povestea se focuseaza pe Atsushi Nakajima un tanar care a fost dat afara din orfelinatul in care a crescut si care va opri tentativa de sinucidere a lui Osamu Dazai care plutea cu capul in jos intr-un rau. Dupa mai multe interactiuni cu acest detectiv Atsushi afla ca are putearea supranaturala de a se transforma intr-un tigru la lumina lunii si de asta a fost dat afara din orfelinat. Dazai il cheama pe acesta sa se alature Agentiei, o grupare de detectivi cu puteri supranaturale. Si de aici in continuare va incepe batalia sa cu Mafia Portului si alte grupari care doresc raul orasului Yokohama. ✮ Părerea ta : Recomand, un anime care te captiveaza cu actiunea si povestea sa.
  7. Ok :)) A special prosecutor was called in to handle this murder trial. Sarmale
  8. ✮ Numele anime-ului : No game no life ✮ Data lansarii : 9 aprilie 2014 ✮ Genul : Isekai, Fantasy, SF, Comedie ✮ Descriere: In acest anime este vorba despre Sora si Shiro 2 frati care sunt cunoscuri in lumea jocurilor ca si Blank, un grup neinvins de gameri. Intr-o zi sunt provocati la o partida de sah de catre un caracter numit Tet pe care acestia il inving si afla ca Tet este un dumnezeu dintr-o alta realitate. Acesta ii invita in lumea sa care este controlata de catre jocuri. Acestia ajung in regatul Elkia, regat in care se afla rasa oamenilor unde se intalnesc cu printesa Stephanie Dola. Acestia castiga concursul care determina care va fi urmatorul rege al Elkiei si incepand cu aceasta victorie decid cucerirea celorlalte 15 rase pt a il provoca din nou pe Tet. ✮ Părerea ta : Recomand, un anime super interesant, dar din pacate nu o sa aiba un sezon 2.
×
×
  • Create New...