Jump to content

G4BR!3Ḷ

G.Moderator
 • Content Count

  1,305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by G4BR!3Ḷ

 1. Nume: Gabriel Vârsta: 17 Experiență în Photoshop: am ceva timp vreo 2-3 ani cu intreruperi Creații EliteRoyal: Am facut semnaturi la o parte din cei care se folosesc de forum , le pot adauga aici cu usurinta, dar ma tem sa nu fie prea incarcata cererea Creații Generale: Le am in portofoliu. Link PSD: Dau psd , deodata dupa ce am facut lucrarea , ca dupa nu l mai salvez Link Portofoliu: Cu ce software te ocupi: AdobePhotoShop Cs6 De ce vrei Designer: Pentru ca la moment , doar eu mai fac lucrari si ma ocup asa intr - o mica parte de DesignZone , am putina experienta si chiar imi doresc asta Alte Precizări: Nu exista
 2. tagul nu a fost pus de mine cred ca Zappy la pus daca nu ma gresesc eu am pus doar in paranteze acceptat
 3. G4BR!3Ḷ

  cadou Ion

  @Ion ❤ 7k HAI NOROC!
 4. Exact de Bobotează, în ziua de 19 ianuarie, posesorul unui automobil marca Audi nu a dorit să ţină cont de sfatul autorităţilor, intrând cu maşina pe gheaţa formată peste un bazin acvatic dintr-o locaţie deocamdată necunoscută, scrie autoblog.md. Din fericire şoferul a reuşit ca prin minune să iasă rapid din habitaclu, însă s-a pomenit pe capacul portbagajului. În timp ce maşina tot se scufunda încet, câţiva prieteni l-au îndrumat să prindă la curaj şi să sară cât mai repede. Imaginile video trebuiau să fie partajate într-un cerc restrâns de oameni, însă cineva a decis să le facă publice şi online pentru ca şi alţii să se amuze de prostie. Autoblog.md a primit imagini video despre cum s-a întâmplat, de fapt, păţania cu şoferul pe nume Victor în ziua de Bobotează. Clipul video arată că acesta a mers la un risc asumat şi a decis să se aventureze pe gheaţa subţire cu maşina-i de peste 1.5 tone.
 5. n-am gasit , adica stiu ca sa aratat si la TV, dar pe internet nu am gasit nimic video )
 6. Platforma „Pentru Moldova”, pregătită să desemneze propriul Guvern, dar așteaptă și alte propuneri. Tauber: Vom examina și candidatura Maiei Sandu Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, din care face parte și Partidul politic „ȘOR”, este gata să-și asume responsabilitatea guvernării și să propună propriul candidat pentru funcția de premier și un nou Cabinet de miniștri. Dar, totodată, deputații platformei sunt gata să examineze și candidaturile propuse de alte forțe parlamentare, dar, în special, cea a președintelui Maia Sandu. Declarația aparține vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, exprimată în cadrul unei emisiuni la TV8. Mai multe detalii aici: http://partidulsor.md/.../platforma-%E2%80%9Epentru... ***** COMENTARII LA POSTARE ***** " Doamne fereste sa mai ajungem si asa zile... " CIneva : " Proasta satului " @iGreen - ai vazut asta? =))
 7. Astaaa, cu banii vorbesc e ft smecher ;((
 8. Helllloooo , r.Criuleni R.Moldova a nins asta noaptee - uitativa un video
×
×
 • Create New...