Jump to content

Anto❤️

Veteran
  • Content Count

    583
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Posts posted by Anto❤️


  1. Opera "Tacsu" de artistul contemporan Marko Glass apartine unui gen dramatic competiv explicând prin versurile melodiei "Nu mai tre sa imi fac griji de competitia inalta";"beat-ul zici ca e din 2014 de cand am plecat. A dat-o romanul de muzica buna, v-ati tripat". Acesta dovedind de asemenea, caci noii artiști suna enorați si ca acestia nu isi au locul.

    Titlul acestei opere este o anticioare a operei  "rupe basu' targ cu nasu, c.... nu-mi pasa de TACSU. Ca ma duc la ea acasă si o f.. de fata cu fracsu. Fra...ii pica in plasa, rasa voastra este joasa. Nu mai tre sa imi fac griji de competitia inalta". 


  2. Doina populara este specia lirica specifica folclorului romanesc in care sunt transmise sentimente puternice.

    Opera "Thotiana" de Blueface este specifica acestei specii literare prin trăsăturile sale de continut si forma.

    In primul rand, motivul literal este Thotiana si dragostea pentru muzica a artistului,eul liric transmițând sentimente puternice provocate de beat-ul melodiei. Subiectivitatea lirismului se remarca in text sub forma unor marci ale afectivitatii intersecțiile :"bust down" "yeah alright", "over", "slow it down" "break it down" "blueface baby" "*claps*".

    In concluzie, opera Thotiana apartinea acestei specii literare. 


  3. Acum 5 ore, UzZy a spus:

    man omu a mai fost admin ... si a avut grad mare ... la pierdut pt inactivitate ... deci nu e ca si cum ar fii cineva nou sau etc... eu zic ca merita un PRO ! 


                                                                                     :pro:

    Conteaza ce a facut cu gradul de 5 ori i-am dat toate comenziile si nu stia sa le foloseasca la fel si cu regulamentul


  4. Acum 19 minute, B R Ø N X ★ a spus:

    !maphistory*

    nu trebuie sa fie niciun raspuns cu "Da", "Nu" sau "Nu stiu". la raspunsuri vor fi mapele.

    scrie toata comanda asa cu ar trebui sa fie pentru a aparea vot dupa cum se cere.

     

    nu era necesar sa dai copy-paste la tot topicul. 

    ----

    poftim un site de unde poti invata comenzile: https://wiki.alliedmods.net/Admin_Commands_(SourceMod)

    ----

    btw: ca raspuns la cerere, deocamdata sunt Contra

    Iti bati capul. CONTRA in stilul asta o să-l iei. 


  5. Doina populara este specia lirica specifica folclorului romanesc in care sunt transmise sentimente puternice. Aceasta fiind acompaniata adesea de o melodie.

    Consider ca lucrarea literara “BAG UN BLUNT” de Ian Barz si Azteca este o doina populara intrucat prezinta toate insusirile specifice acesteia.

    In primul rand, se observa ca primul vers este o exclamatie reprezentand o marca a lirismului. In cazul acesta, primul vers dand si numele operei.
    Fiind o specie a genului liric,autorul isi exprima in mod direct sentimentele,ideile si gandurile cu ajutorul unei palete variate de procedee artistice: figuri de stil si imagini artistice cu scopul de a spori expresivitatea textului. Prin structura “M-am prajit,m-am spart” sunt folosite cu sens conotativ verbele la perfect compus “ am prajit” si “ am spart” ce au menirea de a sugera intr-un mod expresiv efectul drogurilor asupra corpului uman. In aceasta structura, prezenta eului liric este dovedita de pronumele personal la persoana I “m-“, iar verbele “am prajit” , “ am spart” sunt si ele folosite la persoana I.
    In al doilea rand, textul este structurat sub forma unui monolog liric adresat, interjectia “ey” folosita in repetate randuri si vocativul “frate” folosit pentru intensificarea mesajului subliminal al lucrarii si menit sa apropie lectorul de autorul colectiv si anonim al operei. In plus versurile par transmise prin viu grai,caracterul oral fiind dovedit de expresiile si structurile colocviale”lu’ tata” , “tam-tam”, etc.

    In plus muzicalitatea textului este sporita de ritmul trohaic,masura de 8-10 silabe si rima imperecheata.

    In concluzie,prin argumentele aduse devine evidenta incadrarea operei “BAG UN BLUNT” de Ian Barz si Azteca doinei populare

    CREDITS: @uGeBMLv.pngB R Ø N X ★ mie mi-a fost lene sa fac alta =)) 

×
×
  • Create New...