Jump to content

Ingerutz

Supervizor
 • Content Count

  1,915
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Ingerutz

 • Rank
  Senior Membru
 • Birthday 03/28/2000

Converted

 • Despre tine
  CUMPĂR CONT DE METIN2

Contact Methods

 • Steam ID
  ingerutz

Recent Profile Visitors

571 profile views
 1. Daca e ceva versiune mai buna,altfel nu stiu ce sa zic. Puteai sa intri in cineva,sa scrii !block si il trollai.
 2. Astept sa vad cele 40 de ore minime. Pana atunci,
 3. nu am vazut sa faci probleme, dar vezi sa pui poza cu !active si steamid-ul corect,thanks
 4. Ciao ragazzi , welcome
 5. Vezi ca ai gresit modelul de cerere,e cel pentru go. Ia de aici cel corect -> pana modifici modelul si raspunzi la intrebarile de test.
 6. E super,dar nu trebuia scris "w.e feels good",ideea era pentru voi,sa puneti ce credeti Poti scoate partea aia si sa muti "eliteroyal" jos de tot,daca nu cer prea mult?
 7. Arata bine,dar crezi ca ai putea scrie "Ingerutz" pe spate? Adica sa fie fix la nivelul umerilor,mersi
 8. Nick : Ingerutz Tip (avatar/semnatura/logo) : avatar Stock (obligatoriu) : https://imgur.com/a/TzubBct Format (.png / .gif - membru staff) : png Text : Ingerutz Informații despre text : w.e feels good Culori dominante : w.e feels good Dimensiuni : cum credeti voi ca e mai bine Te-ai asigurat ca ai minim 20 posturi pe forum ? : Am numarat degetele de la maini si de la picioare si-au iesit 22.
 9. Putin nerabdator, de ce te grabesti? Inca nu e 27 desi era cineva care se plangea de activitatea ta pe server,pe forum se vede ca esti activ(please don't hunt posts)
 10. Nume Real: Danut Vârsta: 20 Oras: Timisoara Ocupație: Student De unde ai aflat de EliteRoyal - De pe v34 De ce ai ales EliteRoyal - A cam fost singurul server pe care am jucat,mai putin cand am fost banat :)) Ce parere ai despre comunitate - Nu stiu,vad multe fete noi aici,dar cred ca e ok Pe ce server al comunitatii joci - CSS Profil steam - https://steamcommunity.com/id/ingerutz Cu ce nume joci - Ingerutz Interese - cs(more or less),fotbal,fitness, consum de alcool Ai vreo propunere - Nah,we gucci. O descriere a ta - Cei vechi ma stiu, cei noi vor afla O poza cu tine (optional) - Nu se poate, mi se sparge camera de la telefon Profil facebook (optional) - Privat. Skype (optional) - Skype? Mai foloseste cineva skype? Discord: Ingerutz #0220 Alte precizări? - Nu mai cunosc lumea pe aici si nici ei nu ma stiu pe mine,asa ca am decis sa fac o prezentare. Va astept map2 fierar sa ne duelam
×
×
 • Create New...