Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×
TUTORIAL: CERERE GRAD Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


AdyTzu915

Premium
 • Content Count

  15
 • Posts on chatbox

  0
 • Points

  430 
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AdyTzu915

 1. Prenume: Adrian Varsta: 27 Nickname din joc: Adytzu915 Cu ce nume ai mai jucat: Adytzu915 Steam ID [afla STEAMID pe https://steamid.xyz/]: STEAM_0:0:459223495 Profil steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198878712718/ Experienta sourcemod: 0 De ce doresti acest grad: Sa ajuti prieteni in echipa si fac parte din grup Cat timp poti sa petreci pe server: 2 ore De ce crezi ca vei fi acceptat: nu am facut nicio problema , nu am deranjat Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server]: de la prieteni si colegi Ai intrat pe serverul de discord [click] - NU Gradul dorit [click] - Admin Faci parte din grupul de facebook [click] - NU Faci parte din grupul de steam [click] - NU Link cu prezentare [click] - https://eliteroyal.ro/forum/topic/16753-prezentare-adytzu915/ Link cu poza cand scrii !active si apesi pe 1 - https://imgur.com/JV6B8h7 Dovada ca ai citit regulamentul adminilor: Intrebari de test.. Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - Sa te comporti frumos Cum procedezi atunci cand cineva vorbeste despre alt server? - !silence nume 10080 reclama. Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? -In consola "record + nume" pentru a porni demo-ul si "stop" pentru al inchide. Trebuie sa scrii parerea ta la cererile de grad? -Da Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? -Suspendare grad Cum se pune un vot de mape? - !maphistory, apoi !votemap Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - Da, Nu si Nu stiu" ?
 2. https://www.youtube.com/watch?v=X7W4YV5g6sk interval 10-20 Adytzu915
 3. https://www.youtube.com/watch?v=f8VsnjO9sWE interval 1-10 secunde
 4. Prenume: AdrianVarsta: 27Nickname din joc: AdyTzuCu ce nume ai mai jucat: AdyTzuSteam ID [afla STEAMID pe https://steamid.xyz/]: STEAM_0:0:459223495Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198878712718/Experienta sourcemod: NuDe ce doresti acest grad: Sa ajut server-ulCat timp poti sa petreci pe server: 1h+ De ce crezi ca vei fi acceptat: Ma inteleg cu colegiCum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server]: Ai intrat pe serverul de discord [click] - Prin colegi, prieteniGradul dorit [click] - HelperFaci parte din grupul de facebook [click] - NuFaci parte din grupul de steam [click] - NuLink cu prezentare [click] - Intrebari de test.Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - frumos si exemplar.Cum procedezi atunci cand cineva vorbeste despre alt server? - !silence nume 10080 reclama.Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? -In consola "record + nume" pentru a porni demo-ul si "stop" pentru al inchide.Trebuie sa scrii parerea ta la cererile de grad? - Da.Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - Suspendare grad.Cum se pune un vot de mape? - !maphistory, apoi !votemap Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - Da, Nu si Nu stiu" ?Link cu poza cand scrii !active si apesi pe 1 - https://imgur.com/RpPZVWh Dovada ca ai citit regulamentul adminilor:
×