Jump to content

Alb3rt

User
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alb3rt last won the day on June 5

Alb3rt had the most liked content!

2 Followers

About Alb3rt

 • Rank
  Membru Avansat
 • Birthday 09/03/2005

Converted

 • Despre tine
  Sunt un baiat de treaba si ajut pe orice care are nevoie.

Contact Methods

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198058050375/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mood

 • ok
 • Currently Feeling ok
 1. Consolele de la Sony și Microsoft sunt extrem de așteptate, iar acum noi informații despre Xbox Series S arată că ar urma să fie mai ieftină decât te-ai fi așteptat. Potrivit unei surse care a mai dezvăluit anterior informații din interiorul Microsoft, compania ar plăui să lanseze, pe lângă Xbox Series X, și o versiune entry-level pentru noua sa consolă. Conform zvonurilor de până acum, o va numi Xbox Series S. Cert e că, atât cele două console de la Microsoft, cât și PlayStation 5 de la Sony vor fi lansate în 2020. Totuși, unul dintre cele mai importante subiecte îl reprezintă prețul acestora. Deși nu există informații confirmate de companiile care produc consolele, există zvonuri potrivit cărora Microsoft urmează să vină cu o ofertă pe care Sony nu o va putea egala: o versiune ieftină a Xbox Series X, care ar urma să coste doar jumătate din prețul PS5. Potrivit Eastmen, Xbox Series S ar urma să coste aproximativ jumătate din prețul Xbox Series X. Tot el spune că, cel mai probabil, aceasta ar urma să coste 399 de dolari, ceea ce ar face versiunea Series S să ajungă la un preț de aproximativ 200 de dolari. „Cred că dacă Sony merge cu 500/600 de dolari, Microsoft va opta pentru 200 de dolari (Seria S) și 400 $/500 de dolari (Seria X)”, a mai spus Eastmen. Ce știm până acum despre Xbox Series S Potrivit Eastmen, versiunea Series S va fi semnificativ mai mică decât Series X și nu va avea o unitate Blu-Ray. Consola va fi mai bună decât Xbox One X când vine vorba de performanță și va suporta același set de funcții ca Xbox Series X. Cel mai probabil, Microsoft va anunța pentru prima dată Xbox Series S la evenimentul pe care îl are programat în iulie. Tot atunci, ar urma să anunțe și lansări de noi jocuri, dar și prețul pe care cei interesanți vor trebui să-l plătească pentru consolele sale. Eastmen mai spune că, deși Microsoft are și o consolă care costă mai puțin, va compensa pierderile din vânzarea de jocuri și creșterea numărului de abonamente. De asemenea, prețul ar urma să depindă și de ceea ce face Sony. Astfel, Microsoft nu va fi nevoită să recurgă la prețuri extreme, dacă prețurile impuse de Sony vor fi mai mari.
 2. După o amânarea din cauza protestelor din SUA, Sony a ținut o conferință de presă în jurul viitoarei console PlayStation 5. Cu această ocazie, am aflat cum arată consolă și cât de spectaculoase vor fi jocurile din primul val de lansări. În timp ce Microsoft a dezvăluit de câteva luni particularitățile de design ale viitorului Xbox, Sony a așteptat un pic mai mult pentru a face același lucru. Până la ora actuală, nu erau publice decât specificațiile hardware ale noii console și noul controller DualSense care va fi inclus în pachet. Desprinsă parcă din Star Wars, noua consolă este impresionantă vizual și fascinantă prin simplitate, în același timp. Cu o combinație de elemente albe și negre, este prima oară când o consolă Sony nu se rezumă la a fi monocromă. La fel ca în ultimele două decenii, consola funcționează la fel de bine pe orizontală sau pe verticală. Dacă banii nu sunt o problemă, pe lângă consolă, Sony îți va da ocazia să achiziționezi o pereche de căști noi wireless Pulse 3D, o nouă cameră HD, o telecomandă pentru redarea rapidă de conținut multimedia și un stand atractiv pentru controller. În funcție de scenariile de utilizare pe care le ai în minte, Sony își va vinde noua consolă și într-un format fără unitate optică, PS5 Digital Edition. Aceasta din urmă va fi potrivită pentru jocurile descărcate din magazinul virtual al companiei și va fi mai ieftină, dar diferența de preț nu este momentan clară. Noul PlayStation 5 va ajunge în magazine de sărbători, în acest an, fără să fi oferit o dată exactă de lansare. În ceea ce privește prețul, acesta nu a fost comunicat oficial, dar produsul a ajuns din greșeală pe Amazon, sub formă de precomandă. În acel context, aflăm că sunt șanse mari să poți cumpăra consola în perioada Crăciunului cu 600 de lire sterline, 670 de euro sau 760 de dolari. Vor exista iterații cu două capacități de stocare, 1TB sau 2TB, dar nu știm cât de mare va fi diferența de preț între ele. Între timp, produsul a dispărut de pe Amazon, fiind clar că publicarea produsului a fost o greșeală. În ceea ce privește jocurile, s-ar putea să ajungă și la 80 de euro. Dacă vrei să-ți faci o părere despre performanța practică a consolei, prin intermediul jocurilor pe care le vei putea juca, în cadrul conferinței recent, gigantul japonez a făcut publice o serie de trailere. Toate sunt disponibile mai jos.
 3. În cazul în care ai obosit să te cerți cu copilul din cauza timpului pe care îl petrece pe Xbox în loc să învețe sau să se joace afară, Microsoft îți propune o soluție mai simplă printr-o aplicație de mobil. În ultimii ani, Microsoft a făcut eforturi semnificative când vine vorba de dezvoltarea și implementarea unor mecanisme eficiente de control parental pentru Windows. Acum, și-a mutat atenția către familia de console Xbox. Noul instrument software este intitulat Xbox Family Settings și poate fi descărcat acum în beta pe Android sau iPhone, prin intermediul platformei Testflight. Tocmai pentru că vorbim de o versiune preview, întreaga funcționalitate pe care Microsoft și-o dorește in-app încă nu a fost implementată. Din același motiv, doar 10.000 de posesori de iPhone o pot testa, după ce s-au înscris în programul Testflight prin linkul de mai sus. Lucrurile ar trebui însă bătute în cuie în câteva săptămâni, iar întreaga situație se va simplifica. În orice caz, Xbox Family Settings îți permite să definești limite zilnice la perioada de gaming pentru copilul tău. Poți alege ce se joacă și la ce tip de conținut are acces în momentul în care folosește consola Microsoft. Dacă ai mai mulți copii în casă, poți defini limite diferențiat pentru fiecare dintre ei. În cazul în care ești stresat în legătură cu interacțiunile pe care le are în spațiul virtual cu alți jucători, poți dezactiva complet partea de comunicații in-game. Nu în ultimul rând, îi poți vedea tot istoricul de activitate pe Xbox. Micuții vor avea și posibilitatea să ceară o extensie a perioadei de gaming, printr-o notificare pe care o vei vedea pe mobil. Este decizia ta dacă le-o acorzi sau nu. Dacă micuțul tău este pasionat de Minecraft, fiind vorba de un joc Microsoft, ai câteva opțiuni în plus pentru impunerea de restricții. Poți bloca accesul la funcționalitate online din Minecraft printr-un simplu tap pe telefon. Versiunea finală a aplicației ar trebui să fie disponibilă în curând și, în plus față de particularitățile detaliate mai sus, va include opțiunea să administrezi lista de prieteni a copilului tău, după cum se poate vedea în fotografia de intro.
 4. Pentru Fortnite e în lucru sezonul 3 din capitolul 2. A fost amânat, încă o dată, dar acum avem o dată de lansare. Și, ei bine, măcar e destul de aproape. Epic Games a anunțat oficial că sezonul 3 va fi lansat pe 11 iunie. E astfel amânat cu circa o săptămână. Acum, dezvoltatorul are sarcina dificilă de-a livra ceva la înălțimea așteptărilor. Mai ales după ce sezonul 2 s-a dovedit o unealtă foarte utilă de-a petrece timpul cât a durat izolarea. Una dintre surprizele mai mari din acest sezon ar fi colaborarea Epic Games cu DC, ceea ce poate însemna că noul Fortnite va avea câteva personaje din benzile desenate. Înainte de lansare, Epic Games le-a amintit jucătorilor să-și completeze Battle Pass ca să deblocheze noutăți pentru Brutus, TNTina, Meowscles, Skye, Midas și Maya. Compania a mai anunțat evenimentul The Device, va fi live pe 6 iunie. Ce teme au fost până acum în Fortnite În afară de primul sezon, toate celelalte au avut câte o temă. Astfel, sezonul 3 din capitolul 2 e foarte probabil să nu fie lipsit de așa ceva. Dezvoltatorul deja a trecut prin medieval, spațiu, supereroi, iarnă și chiar viitor. E foarte probabil ca acum să vorbim despre ceva acvatic, inclusiv cu animale din mediul acela. Și, da, de-o selecție nouă de arme. Fortnite C2S3 ar putea avea o cupă mondială. În 2019, calificările au început în aprilie, în timpul sezonului 8, și s-au terminat în sezonul 9. Dacă va fi o cupă mondială și acum, te poți aștepta s-o vezi în sezonul 3, iar calificările să se termine în următorul sezon. Una dintre imaginile care au ajuns online cu ce s-ar putea întâmpla în noul Fortnite arată personajul Meowscles pe jumătate în apă. Mai este și-un rechin sub un înnotător. Așa că tema acvatică ar putea deveni cu adevărat realitate. Oricum, pe 11 iunie e programată lansarea și vor fi dezvăluite toate noutățile.
 5. În urmă cu câteva zile, anunțam faptul că GTA V poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store. Consecințele acelei oferte de nerefuzat nu au întârziat să apară. Grand Theft Auto Online continuă să fie unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, la aproximativ 7 ani de la lansare. Din păcate, creația celor de la Rockstar Games este și un favorit al hackerilor. Nu a ajutat nici faptul că jocul a putut fi descărcat gratuit pentru câteva zile. În acest timp, valul de hackeri și modderi care exploatează jocul în mod malițios a explodat. GTA V a fost disponibil din 2013 pe PC și o varietate mare de console. Până de curând, jocul s-a aflat fără întrerupere în topul celor mai cumpărate titluri din piață. În acest context nu ar trebui să vină neapărat ca o supriză faptul că oamenii s-au înghesuit să-l descarce fără să-l plătească. Din păcate, un procent semnificativ dintre cei care l-au instalat nu au făcut cu un scop nobil în spate, ci pentru a stresa maxim alți jucători. GTA Online este o destinație foarte bună pentru gameri și din cauza dezvoltatorului Rockstar. Ca referință, modul de joc online a beneficiat constant de actualizări. De curând, a fost introdusă posibilitatea de a participa la curse de Formula 1 în universul virtual, iar ca cazinoul din joc, Diamond Casino & Resort au fost oferite mașini, numerar și o serie stufoasă de alte premii, cu un efort minim din partea jucătorilor, doar pe bază de noroc. Conform unui raport de pe Kotaku, versiunea online a jocului tinde însă să devină imposibil de jucat, mai ales pentru amatori. O serie de moduri ciudate au fost create de oameni cu foarte mult timp liber pentru a agresa alți jucători și pentru a-i convinge să iasă din joc. Există și un subreddit cu o serie de capturi ciudate de ecran care arată cum poate cineva să te scoată la pensie într-un joc care ar fi trebuit să fie distractiv pentru toată lumea. Ar fi fost ideal ca măcar o parte dintre jucătorii care fac probleme să fie banați (scoși permanent din joc), dar nici asta nu pare să se mai întâmple prea des. Ca să înțelegi mai bine cu ce te-ai putea confrunta dacă intri în GTA Online în viitorul apropiat, monstruozitatea din imaginea de mai jos a fost creată prin lipirea a sute de tancuri, avioane și elicoptere. Cea mai ciudată practică este să te trezești cu personajul tău într-o cușcă din care să nu mai poți ieși niciodată.
 6. Când vine vorba de jocuri video, cel puțin din prisma subiectului sau a mecanici de joc, ești tentat să crezi că le-ai văzut pe toate, mai ales dacă ești pasionat de acest domeniu. Există însă un titlu care atestă contrariul. De-a lungul anilor, cel puțin câteva minute, am dedicat multor jocuri. Cele pe care nu le-am experimentat la prima mână, le-am văzut pe YouTube sub forma unor capturi de gameplay. Una peste alta, am cât de cât o idee vizavi de universul jocurilor video. Chiar și așa, PowerWash Simulator este complet diferit de orice altă producție existentă pe piață. Dezvoltat de FuturLab, jocul este momentan disponibil doar în format demo, urmând ca versiunea finală să se lanseze peste câteva luni. Dacă nu era evident din titlu, sarcina ta în acest joc este să speli într-o manieră cât se poate de profesionistă niște case. Poate pare stupid sau ciudat la prima vedere, dar experiența efectivă este la fel de satisfăcătoare precum un clip cu 10 milioane de piese LEGO care cad pe rând. Pentru a încheia o misiune, cu un jet de apă puternic ce iese dintr-o pompă similară cu o pușcă, trebuie să speli tot exteriorul unei case, începând cu ușa de la intrare sau ușa de la garaj și terminând cu aleea din fața casei. Vizual, este ca și cum ai da cu pensula în Photoshop. Ambiția îți este stârnită când îți dai seama că ai fi putut să-ți atingi scopul cu mult mai puțină apă consumată, într-o manieră semnificativ mai ecologică. Timpul petrecut cu scula în mână contează mai puțin. Important este să fii eficient și, după fiecare colț al casei curățat, să obții confirmarea că ți-ai făcut treaba. PowerWash Simulator urmează să se lanseze în toamnă pe Steam prin programul Early Access. Până atunci însă, găsești o versiune demo gratuită pe itch.io.
 7. Protestele din Statele Unite ale Americii din cadrul mișcării Black Lives Matter (Viețile oamenilor de culoare contează) încep să aibă consecințe pe mai multe planuri. Dincolo de faptul că Activision a decis să amâne lansarea de noi sezoane in jocurile sale cele mai populare, va introduce schimbări importante pentru jucătorii agresivi din creațiile sale cu o importantă componentă online. Infinity Ward a anunțat că va monitoriza mult mai atent manifestările de rasism din Call of Duty, va face efort să identifice conținutul rasist în jocurile sale și va face viața mai ușoară celor care vor să raporteze astfel de probleme. În plus, va bloca permanent accesul la joc celor care greșesc de câteva ori in-game prin utilizarea de înjurături rasiste. În viitorul foarte apropiat, în întreaga serie Call of Duty vor fi introduse filtre mai agresive pentru conținutul partajat de jucători și vor fi impuse limitări mai strice pentru cei care își schimbă numele des. În plus, analizează mai multe metode prin care să poată fi raportați cei care dau dovadă de manifestări de rasism in-game. Activision și Infinity Ward și-au cerut scuze pentru că nu au făcut suficient de multe lucruri pentru a împiedica rasismul din jocurile lor și s-au angajat să facă mai multe în acest sens în viitorul apropiat. Momentan, este foarte dificil de estimat cât de ușor se vor transpune în fapte promisiunile dezvoltatorului, dar intențiile sunt lăudabile. Primul pas este conștientizarea problemei, iar acest lucru s-a întâmplat astăzi. Ca referință, rasismul este o problemă importantă nu doar în Call of Duty, ci și în Fortnite sau alte shootere populare la nivel global. Din păcate, de cele mai multe ori, dezvoltatorii fac minimul necesar pentru a împiedica acest comportament.
 8. GTA V e deja un titlu legendar. A fost lansat în septembrie 2013, dar cineva a reușit să-l aducă la zi și să-l transforme într-un joc prin care ai vrea să te plimbi ca într-o vacanță. Încă e așteptat GTA 6, dar până atunci se bucură de toată popularitatea GTA V. Drept dovadă, a fost listat gratuit până pe 21 mai de catre Epic Games Ca să profiți de oferta cu ultimul Grand Theft Auto gratuit, trebuie să instalezi aplicația pentru Epic Games Store pe PC sau Mac. Cum poate să arate GTA V la fel sau mai bine decât jocurile moderne? Ce vezi în imaginile de mai jos, dar și în clipul de mai sus, este jocul cu modul NaturalVision Evolved. Acesta folosește cele mai noi tehnologii din echipamentele hardware, cum ar fi ray tracing, ca să transforme lumea din Los Santos într-una fotoreliastă. Deocamdată, modul e oferit doar contracost prin Patreon de dezvoltat. Pentru cinci dolari pe lună ai acces la versiuni beta, iar pentru 20 de dolari pe lună poți descoperi versiuni alpha și experimentale. În orice caz, schimbările sunt dramatice de la cum arăta GTA V în original și cum poate fi transformat radical cu un mod care folosește la maximum echipamentele moderne. În fine, daca nu te tentează atât de mult acest mod de GTA V și doar aștepți GTA 6, e bine să știi că acel titlu încă nu are o dată oficială de lansare. Cu siguranță e aproape gata, dar dezvoltatorul încă nu a anunțat când va fi disponibil. Cel mai probabil așteaptă și consolele Xbox Series X și PlayStation 5 ca să-l aducă pe piață pentru ele. Și e posibil să fie, inițial, doar pe console. Imagini hiperrealiste din joc
 9. Fac Baschet de vreo 3 ani. Am teren de baschet acasa si ma antrenez si in perioada carantinei. Am facut taekwondo din 2012 pana in 2017. Apoi m-am apucat de baschet.
 10. Sunt elev in clasa a 8-a la un liceu din Iasi . Ma joc cs si valorant in timpu liber.
 11. Tip (avatar/semnatura/logo) :avatar Stock (obligatoriu) : https://www.google.com/search?sa=G&hl=ro&tbs=simg:CAQSqAIJr98dVACkzfsanAILELCMpwgaYQpfCAMSJ54SnRL4AZQD9gGlBvoBzgKTA16rLMIj3SqzLOEjuiDkOM0r5iroKhowohtgsMJZMVXedqALCAQbGCu2OjEa20s1m7V-ARfmuBdex8m6k0AIfjScXud2Wl1pIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgRFX5SNDAsQne3BCRqVAQofCgxpbGx1c3RyYXRpb27apYj2AwsKCS9tLzAxa3I4ZgoZCgZza2V0Y2japYj2AwsKCS9tLzA3Z2x6cQodCgt2aXN1YWwgYXJ0c9qliPYDCgoIL20vMHA5eHgKGQoHY2FydG9vbtqliPYDCgoIL20vMDIxNW4KHQoKbW9ub2Nocm9tZdqliPYDCwoJL20vMDFtd2tmDA&sxsrf=ALeKk00ucG0O5UodlXUBUEZJSN4Soa6vpA:1590315950657&q=furiousss+csgo&tbm=isch&ved=2ahUKEwit6MbKpMzpAhVywMQBHY1sA2oQwg4oAHoECAkQKA&biw=1680&bih=939 Format (.png / .gif - membru staff) : gif pentru forum si png pentru steam daca nu ma insel. Text: Alb3rt Informații despre text : sa fie mediu ca si marime. As vrea sa fie situat undeva mai jos de caracter. Culori dominante : Un galben (alegeti voi ce galben) i think so. Dimensiuni : steam-150x150 iar la forum nush cat e . Te-ai asigurat ca ai minim 20 posturi pe forum ? : DaDaDa.
×
×
 • Create New...