Jump to content

Alb3rt

User
  • Content Count

    200
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Alb3rt last won the day on June 5 2020

Alb3rt had the most liked content!

2 Followers

About Alb3rt

  • Rank
    Membru Avansat
  • Birthday 09/03/2005

Converted

  • Despre tine
    Sunt un baiat de treaba si ajut pe orice care are nevoie.

Contact Methods

  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198058050375/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mood

  • ok
  • Currently Feeling ok
  1. Consolele de la Sony și Microsoft sunt extrem de așteptate, iar acum noi informații despre Xbox Series S arată că ar urma să fie mai ieftină decât te-ai fi așteptat. Potrivit unei surse care a mai dezvăluit anterior informații din interiorul Microsoft, compania ar plăui să lanseze, pe lângă Xbox Series X, și o versiune entry-level pentru noua sa consolă. Conform zvonurilor de până acum, o va numi Xbox Series S. Cert e că, atât cele două console de la Microsoft, cât și PlayStation 5 de la Sony vor fi lansate în 2020. Totuși, unul dintre cele mai importante subiecte îl reprezintă prețul acestora. Deși nu există informații confirmate de companiile care produc consolele, există zvonuri potrivit cărora Microsoft urmează să vină cu o ofertă pe care Sony nu o va putea egala: o versiune ieftină a Xbox Series X, care ar urma să coste doar jumătate din prețul PS5. Potrivit Eastmen, Xbox Series S ar urma să coste aproximativ jumătate din prețul Xbox Series X. Tot el spune că, cel mai probabil, aceasta ar urma să coste 399 de dolari, ceea ce ar face versiunea Series S să ajungă la un preț de aproximativ 200 de dolari. „Cred că dacă Sony merge cu 500/600 de dolari, Microsoft va opta pentru 200 de dolari (Seria S) și 400 $/500 de dolari (Seria X)”, a mai spus Eastmen. Ce știm până acum despre Xbox Series S Potrivit Eastmen, versiunea Series S va fi semnificativ mai mică decât Series X și nu va avea o unitate Blu-Ray. Consola va fi mai bună decât Xbox One X când vine vorba de performanță și va suporta același set de funcții ca Xbox Series X. Cel mai probabil, Microsoft va anunța pentru prima dată Xbox Series S la evenimentul pe care îl are programat în iulie. Tot atunci, ar urma să anunțe și lansări de noi jocuri, dar și prețul pe care cei interesanți vor trebui să-l plătească pentru consolele sale. Eastmen mai spune că, deși Microsoft are și o consolă care costă mai puțin, va compensa pierderile din vânzarea de jocuri și creșterea numărului de abonamente. De asemenea, prețul ar urma să depindă și de ceea ce face Sony. Astfel, Microsoft nu va fi nevoită să recurgă la prețuri extreme, dacă prețurile impuse de Sony vor fi mai mari.
  2. După o amânarea din cauza protestelor din SUA, Sony a ținut o conferință de presă în jurul viitoarei console PlayStation 5. Cu această ocazie, am aflat cum arată consolă și cât de spectaculoase vor fi jocurile din primul val de lansări. În timp ce Microsoft a dezvăluit de câteva luni particularitățile de design ale viitorului Xbox, Sony a așteptat un pic mai mult pentru a face același lucru. Până la ora actuală, nu erau publice decât specificațiile hardware ale noii console și noul controller DualSense care va fi inclus în pachet. Desprinsă parcă din Star Wars, noua consolă este impresionantă vizual și fascinantă prin simplitate, în același timp. Cu o combinație de elemente albe și negre, este prima oară când o consolă Sony nu se rezumă la a fi monocromă. La fel ca în ultimele două decenii, consola funcționează la fel de bine pe orizontală sau pe verticală. Dacă banii nu sunt o problemă, pe lângă consolă, Sony îți va da ocazia să achiziționezi o pereche de căști noi wireless Pulse 3D, o nouă cameră HD, o telecomandă pentru redarea rapidă de conținut multimedia și un stand atractiv pentru controller. În funcție de scenariile de utilizare pe care le ai în minte, Sony își va vinde noua consolă și într-un format fără unitate optică, PS5 Digital Edition. Aceasta din urmă va fi potrivită pentru jocurile descărcate din magazinul virtual al companiei și va fi mai ieftină, dar diferența de preț nu este momentan clară. Noul PlayStation 5 va ajunge în magazine de sărbători, în acest an, fără să fi oferit o dată exactă de lansare. În ceea ce privește prețul, acesta nu a fost comunicat oficial, dar produsul a ajuns din greșeală pe Amazon, sub formă de precomandă. În acel context, aflăm că sunt șanse mari să poți cumpăra consola în perioada Crăciunului cu 600 de lire sterline, 670 de euro sau 760 de dolari. Vor exista iterații cu două capacități de stocare, 1TB sau 2TB, dar nu știm cât de mare va fi diferența de preț între ele. Între timp, produsul a dispărut de pe Amazon, fiind clar că publicarea produsului a fost o greșeală. În ceea ce privește jocurile, s-ar putea să ajungă și la 80 de euro. Dacă vrei să-ți faci o părere despre performanța practică a consolei, prin intermediul jocurilor pe care le vei putea juca, în cadrul conferinței recent, gigantul japonez a făcut publice o serie de trailere. Toate sunt disponibile mai jos.
  3. Fac Baschet de vreo 3 ani. Am teren de baschet acasa si ma antrenez si in perioada carantinei. Am facut taekwondo din 2012 pana in 2017. Apoi m-am apucat de baschet.
  4. Sunt elev in clasa a 8-a la un liceu din Iasi . Ma joc cs si valorant in timpu liber.
  5. Tip (avatar/semnatura/logo) :avatar Stock (obligatoriu) : https://www.google.com/search?sa=G&hl=ro&tbs=simg:CAQSqAIJr98dVACkzfsanAILELCMpwgaYQpfCAMSJ54SnRL4AZQD9gGlBvoBzgKTA16rLMIj3SqzLOEjuiDkOM0r5iroKhowohtgsMJZMVXedqALCAQbGCu2OjEa20s1m7V-ARfmuBdex8m6k0AIfjScXud2Wl1pIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgRFX5SNDAsQne3BCRqVAQofCgxpbGx1c3RyYXRpb27apYj2AwsKCS9tLzAxa3I4ZgoZCgZza2V0Y2japYj2AwsKCS9tLzA3Z2x6cQodCgt2aXN1YWwgYXJ0c9qliPYDCgoIL20vMHA5eHgKGQoHY2FydG9vbtqliPYDCgoIL20vMDIxNW4KHQoKbW9ub2Nocm9tZdqliPYDCwoJL20vMDFtd2tmDA&sxsrf=ALeKk00ucG0O5UodlXUBUEZJSN4Soa6vpA:1590315950657&q=furiousss+csgo&tbm=isch&ved=2ahUKEwit6MbKpMzpAhVywMQBHY1sA2oQwg4oAHoECAkQKA&biw=1680&bih=939 Format (.png / .gif - membru staff) : gif pentru forum si png pentru steam daca nu ma insel. Text: Alb3rt Informații despre text : sa fie mediu ca si marime. As vrea sa fie situat undeva mai jos de caracter. Culori dominante : Un galben (alegeti voi ce galben) i think so. Dimensiuni : steam-150x150 iar la forum nush cat e . Te-ai asigurat ca ai minim 20 posturi pe forum ? : DaDaDa.
  6. Prenume: Albert Pe ce server joci: GO.ELITEROYAL.RO Numarul ales: 83
  7. Sall nr ales de mn este 72. Imi Poti da ADD pe Steam dar cred ca deja ma ai la prieteni!
×
×
  • Create New...