Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×
TUTORIAL: CERERE GRAD Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


Twister98

CSS Staff
 • Content Count

  8
 • Posts on chatbox

  4
 • Points

  270 
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Twister98

Converted

 • Despre tine
  O dau tare :D

Contact Methods

 • Steam ID
  76561198168300966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prenume: Alexandru Varsta: 21 Nickname din joc: ♔ Twister 😄 Cu ce nume ai mai jucat: Twister Steam ID [afla STEAMID pe https://steamid.xyz/]: STEAM_0:0:104017619 Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198168300966/ Experienta helper/admin: Da De ce doresti acest grad: Sa ajut serverul. Cat timp poti sa petreci pe server: 2/3 pe zi De ce crezi ca vei primi PRO de la staff: Pro are culoarea verde si arata mai bine decat contra. Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server]: UzZy Ai intrat pe serverul de discord [click] - Da Gradul dorit [click] - Admin. Faci parte din grupul de facebook [click] - Da Faci parte din grupul de steam [click] - Da Link cu prezentare [click] - Link cu poza cand scrii !active si apesi pe 1 - https://imgur.com/BrT8It5 Dovada ca ai citit regulamentul adminilor: Noi sa fim sanatosi. (L-am citit) Intrebari de test.. Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - frumos si exemplar. Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? - demo nume >> stop Ce se intampla daca nu scrii parerea ta la cererile de grad facute de altii? - Remove Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - Ban Cum se pune un vot de mapa? - !vote map map1 map2 map3 map4 map5 Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - Da, Nu si Nu stiu" ?
 2. Twister98

  Cerere up speedy😊

  PRO
 3. Twister98

  acceptat Cerere helper

  nu stiu ce sa zic se cam bat in cap orele...
 4. Twister98

  acceptat Cerere Helper Redman

  PRO e de treaba butu 😄
 5. Twister98

  acceptat -Cerere UP legenda cRimi-

  PRO
 6. Prenume: Alexandru Varsta: 21 Nickname din joc: ♔ Twister 😄 Cu ce nume ai mai jucat: Twister Steam ID [afla STEAMID pe https://steamid.xyz/]: STEAM_0:0:104017619 Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198168300966/ Experienta helper/admin: Da De ce doresti acest grad: Sa ajut serverul. Cat timp poti sa petreci pe server: 2/3 pe zi De ce crezi ca vei primi PRO de la staff: Pentru ca da. Cum ai aflat de server [numele jucatorului prin care ati aflat de server]: UzZy Ai intrat pe serverul de discord [click] - Da Gradul dorit [click] - Sa zicem ca Owner, sa speram ca Helper. Faci parte din grupul de facebook [click] - Da Faci parte din grupul de steam [click] - Da Link cu prezentare [click] - Link cu poza cand scrii !active si apesi pe 1 - https://imgur.com/yLX1F6u Dovada ca ai citit regulamentul adminilor: Noi sa fim sanatosi. (L-am citit) Intrebari de test.. Cum trebuie sa te comporti cu jucatorii? - frumos si exemplar. Ce trebuie sa scrii in consola ca sa faci un demo? - demo nume >> stop Ce se intampla daca nu scrii parerea ta la cererile de grad facute de altii? - Remove Ce se intampla daca nu ai activitate pe server? - Ban Cum se pune un vot de mapa? - !vote map map1 map2 map3 map4 map5 Ce trebuie sa scrieti in chat ca sa apara un vot cu intrebarea urmatoare: "Doriti sa schimbam mapa" si sa fie 3 raspunsuri posibile - Da, Nu si Nu stiu" ?
×