Jump to content

k-os

CSS Staff
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About k-os

 • Rank
  Membru Junior
 • Birthday 05/03/1989

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Despre tine
  Playing since 1999

Contact Methods

 • Steam ID
  1:27594724

Recent Profile Visitors

247 profile views
 1. Salut! Eu unul nu sunt asa activ pe forum, insa am observat ca tu esti destul de activ. Daca cei moderatorii forum-ului sunt de acord sa iti acorde aceasta pozitie, nu am nimic impotriva. Ciaules!
 2. Pro! Dar așa cum a spus și Fake, trebuie sa fie puțin mai implicat ca admin. Salutări!
 3. k-os

  Intrebare

  Bun, deci daca mai ai un sot de RAM liber, incearca sa cumperi o placuta RAM identica cu cealalta (in general merge si daca este alt producator, dar sa aibe aceleasi specificatii: capacitate si frecventa), si daca le vei pune in modul DUAL iti vor creste putin performantele. Cam asa este, pentru jocurile unde ai nevoie de un input lag cat mai mic nu este indicat sa joci de pe platforme de gen NOW. Salut!
 4. k-os

  Intrebare

  Sunt jocuri unde te ajuta sa ai mai mult RAM, insa CS GO nu este unul din ele din cate stiu. Avand detaliile la minim, probabil esti limitat de procesor destul de mult. Ce ti-as recomanda, este sa reduci rezolutia - de aici vei castiga cele mai multe FPS. Si din setarile video ale jocului, Wait for Vertical Sync - OFF (NO) - poate asta te va ajuta sa cresti FPS peste 60.
 5. Ar fi perfect daca am putea trece doar prin coechipieri, astfel sa nu ne blocam intre noi. Nu stiu daca asta este posibil pe CS Source. Ar fi super si daca flashurile luate de la inamici nu ar fi dezactivate de flashurile luate de coechipieri - insa si asta nu cred ca se poate pe CS Source. Salutari!
 6. Salutare salutareeee! In cazul in care mai poti adauga cateva sunete, poti sa le pui si pe astea 2? Nu am observat daca a ales cineva melodia asta: Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor - Ziua-n care tu m-ai sărutat - YouTube https://files.fm/u/j3cag4qfx (11 sec) - k-os1 Purtata fetelor de la Căpâlna - LUPII lui Calancea si Surorile Osoianu - YouTube https://files.fm/u/ucg63nrnf (22 sec asta e cam maricica) - k-os2 Salutari!
 7. Sry Blitz, contra pt Admin+. Consider ca Admin este suficient pentru moment. Cum zice si Tibi, nu inteleg motivele pentru care trebuie sa iti dai singur mute.
 8. k-os e un lenes. Nu sunt supraponderal, dar nu fac nici prea multa miscare. Incerc sa ating 7500 de pasi zilnic. De mancat, mananc orice dar cu moderatie; incerc sa evit excesul de orice.
 9. Inginer - Transport Maritim si Fluvial - Ofiter punte. Momentan navig pe nave tip tanc petrolier mari - peste 100 000 tone deadweight.
×
×
 • Create New...