Jump to content

k-os

CSS Staff
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

k-os last won the day on April 20 2023

k-os had the most liked content!

1 Follower

About k-os

  • Rank
    Membru Junior
  • Birthday 05/03/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Converted

  • Despre tine
    Playing since 1999

Contact Methods

  • Steam ID
    1:27594724

Recent Profile Visitors

742 profile views
  1. Tinand cont ca ai facut cerere de VIP, nu cred ca trebuie sa ne dam cu parerea cei din staff. Pentru VIP Gold ai nevoie de 150 de ore, sau poti dona lui iGreen si vei obtine vip-ul. Spor la joc!
  2. Eu unul zic PRO pentru gradul de admin. Este activ si se intelege bine cu tot staff-ul. Daca se descurca, poate face cerere pentru upgrade mai tarziu si va avea acces la mai multe comenzi. Succes!
  3. Particip. Din cate ati vazut, se pare ca eu am castigat pe luna mai, deci sanse sunt pentru toata lumea!
  4. Particip! Eu unul am jocul deja.. daca il castig il pot dona altui membru activ al serverului de CSS?
  5. Salut! Eu unul nu sunt asa activ pe forum, insa am observat ca tu esti destul de activ. Daca cei moderatorii forum-ului sunt de acord sa iti acorde aceasta pozitie, nu am nimic impotriva. Ciaules!
  6. Pro! Dar așa cum a spus și Fake, trebuie sa fie puțin mai implicat ca admin. Salutări!
  7. k-os

    Intrebare

    Bun, deci daca mai ai un sot de RAM liber, incearca sa cumperi o placuta RAM identica cu cealalta (in general merge si daca este alt producator, dar sa aibe aceleasi specificatii: capacitate si frecventa), si daca le vei pune in modul DUAL iti vor creste putin performantele. Cam asa este, pentru jocurile unde ai nevoie de un input lag cat mai mic nu este indicat sa joci de pe platforme de gen NOW. Salut!
  8. k-os

    Intrebare

    Sunt jocuri unde te ajuta sa ai mai mult RAM, insa CS GO nu este unul din ele din cate stiu. Avand detaliile la minim, probabil esti limitat de procesor destul de mult. Ce ti-as recomanda, este sa reduci rezolutia - de aici vei castiga cele mai multe FPS. Si din setarile video ale jocului, Wait for Vertical Sync - OFF (NO) - poate asta te va ajuta sa cresti FPS peste 60.
  9. Ar fi perfect daca am putea trece doar prin coechipieri, astfel sa nu ne blocam intre noi. Nu stiu daca asta este posibil pe CS Source. Ar fi super si daca flashurile luate de la inamici nu ar fi dezactivate de flashurile luate de coechipieri - insa si asta nu cred ca se poate pe CS Source. Salutari!
  10. Salutare salutareeee! In cazul in care mai poti adauga cateva sunete, poti sa le pui si pe astea 2? Nu am observat daca a ales cineva melodia asta: Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor - Ziua-n care tu m-ai sărutat - YouTube https://files.fm/u/j3cag4qfx (11 sec) - k-os1 Purtata fetelor de la Căpâlna - LUPII lui Calancea si Surorile Osoianu - YouTube https://files.fm/u/ucg63nrnf (22 sec asta e cam maricica) - k-os2 Salutari!
×
×
  • Create New...