Jump to content

Jaded*

Premium
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Jaded*

  1. Ma refer ca astia cu link-urile nu dau niciodata skinuri pe gratis, asa cum pretind :))
  2. Am pierdut un pariu cu o prietena si a trebuit sa merg la farmacie sa ii cumpar lubrifiant. La 5 farmacii nu am reusit sa gasesc de care ii trebuia ei, dar pana la urma am gasit :)) Faza e ca acum am 5 farmacii in oras la care nu cred ca voi mai merge
  3. La ce chestii sunt acum pe tiktok, ar trebuii sa-si schimbe numele in OnlyFans
  4.  

    1. tenrgy

      tenrgy

      trb sa trm si tu earrape :))

  5. Raspuns: 100% Intrebare: Cat iti place vodka?
  6. @Jah Felicitari!! In urma extragerii aleatorii prin random.org, ai fost desemnat fericitul castigator al jocului Overwatch: Game of the year edition. Sa-mi dai un mesaj pe steam O zi faina tuturor!
  7. https://unsplash.com/@alephotographyro Vreau sa vad ce parere aveti despre fotografiile mele. (1 an de experienta w\ Nikon D3500)
  8. Zvonurile despre intrarea Apple pe piața de autoturisme continuă să circule în industrie. De-a lungul timpului, gigantul american a căutat să atragă diverși specialiști în mașini electrice de la companii precum Tesla sau Alphabet (Google) pentru a pune bazele unei divizii de automobile care ar urma să dezvole primul astfel de autoturism în viitorul foarte apropiat. Conform unui raport apărut în presă, se pare că Apple a ajuns acum în stadiul în care calculează costul total al componentelor pe care ar urma să le folosească în procesul de fabricare. Automobilul ar urma să fie similar cu Tesla în sensul tehnologizării, acesta urmând să echipeze numeroase tehnologii de ultimă oră, inclusiv opțiunea de pilot automat. În plus, raportul mai menționează că Apple ar avea „pe hârtie” un plan definitivat al designului, ceea ce înseamnă că ideea este foarte aproape de realizare, aceasta urmând să fie pusă în practică începând cu 2024. Chiar dacă sursa menționată mai sus nu este neapărat una foarte precisă atunci când vine vorba de compania americană, ea este confirmată de spusele lui Ming-Chi Kuo, un expert reputat în leak-uri care vin dinspre Cupertino. Rămâne de văzut cum și dacă va fi pus în aplicare planul Apple, care pare incredibil de riscant pentru companie. Nu numai că aceasta nu are nici un trecut în ceea ce privește fabricarea de autoturisme, saltul de la telefoane, laptop-uri și tablete către produse de a căror calitate depind vieți omenești este unul care trebuie gândit foarte bine.
×
×
  • Create New...