Jump to content
Sergiuu

CS:GO: Fnatic ar putea să-și piardă iarăși jucătorii

Recommended Posts

Fnatic este pe punctul de a-și pierde, din nou, doi dintre jucătorii care au consacrat-o în CS:GO. Cei doi ar fi Olof “olomeister” Kjabjer – probabil cel mai titrat jucator de la Fnatic – și Dennis “dennis” Edmann. Primul ar urma să se ducă la FaZe Clan, iar al doilea la GODSENT, aceeași echipa cu care Fnatic a mai făcut câteva schimburi de jucători în trecut.

În locul lor, Fnatic ar urma să-i aducă pe Jonas “Lekr0” Olofsson de la GODSETN – un jucător care a mai jucat la Fnatic câteva luni, anul trecut – și pe Maikil “Golden” Selim de la Fnatic Academy.

Fnatic se află, în momentul de față, în formula care i-a adus succesul încă neegalat în CS:GO din intervalul 2014 – mijlocul anului 2016. Cu toate acestea, în 2017 nu a câștigat nicio competiție și a avut rezultate în primele 3-4 echipe la doar două competiții.

Fnatic a mai trecut prin schimbări de lot și anul trecut, atunci când, inexplicabil, s-a luat decizia de a schimba o parte a echipei cu jucători de la GODSENT. Ulterior, s-a constatat ca decizia avusese rezultate dezastruoase nu doar pentru Fnatic, ci și pentru GODSENT. Motiv pentru care ambele echipe au revenit la formulele inițiale. Cu toate acestea, Fnatic nu a mai revenit la nivelul de dinainte de schimbări.


 

 


Văi Mamă

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...