Jump to content
Sergiuu

iBUYPOWER [CS:GO]-REVINE

Recommended Posts

In 24 iulie 2017, echipa IBP poate participa la evenimentele ESL și ESEA, unde mulți jucători, analiști și alți oameni influenți din comunitatea Counter-Strike au apreciat decizia ESL.

Decand am asteptat,astept sa apara stickerele si sa participe la turnee ::*:*:*

 

7qTES8X.jpg

 

83sVfDJ.jpg


Văi Mamă

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Nu vreau sa te dezamagesc, dar numai jucatorii pot participa si numai in alta echipa, organizatia ibuypower este inca blocata. Si in plus skadoodle e in cloud9, si nu prea cred el sa paraseasca cloud9 numai pentru a juca la evenimentele ESL și ESEA. Orice jucator vrea sa participe la niste evenimente mai mari cum ar fi major sau dreamhack.

Edited by VenoM*

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ce au fost dati afara ? Cheating ? :D Chiar nu stiu,totusi stickerele lor 2014 IBUYPOWER sunt destul de scumpe,nu stiu jucatorii de la IBUYPOWER,sunt buni ?


Welcome. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu pentru cheating MASTER, ei doar au vrut sa cistige ceva bani. Pe 21 august 2014 la un meci cu NetcodeGuides unde ei trebueau sa cistige 100% ei pe un site de pariuri au pariat de pe alt cont pe comanda NetcodeGuides, si la meci au pierdut din propria sa vointa astfel au cistigat 10000$. Valve a aflat si toti jucatorii au fost banati inafara de skadoodle care a recunoscut si a cerut scuze de la toti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...