Jump to content

Welcome to the

Welcome to my forums, full of great ideas.
Please register if you'd like to take part.

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


XprOback

Inactivitate ✪ XprOback ツ

Recommended Posts

Din pacate, dupa cum spune si titlul acestui topic, activitatea mea pe server, cat si pe forumul aceste comunitati nu mai este una atat de frecventa.

Am zis sa va anunt, de renuntat nu voi renunta, doar ca de forum chiar nu ma pot ocupa, prefer sa fie pus cineva in locul meu care isi doreste mai mult si care poate fi zilnic pe forum.

Spun asta pentru ca am inceput sa ma preocupe alte lucruri, decat joaca pe calculator zilnica ( o sa fie, dar din ce in ce mai scazut acest nivel). Am o facultate de drept de terminat, o familie, prietena, urmaresc mai multe job uri, in diferite domenii de activitate, vreau sa mi cumpar o masina,  conferinte prin alte orase, cu senatori si tot felul de persoane, iar acest lucru imi face imposibila activitatea zilnica pe server sau pe forum.

Multumesc pentru sprijinul acordat pana acum, @iGreen ai respectul meu pentru tot ceea ce faci aici, pentru oamenii pe care ii indrumi, pentru intreg staff ul pe care l ai organizat si pentru felul in care iti spui off urile, toti avem de invatat si sper sa nu se piarda nimic din tot ceea ce ai facut tu aici.

Daca se poate, pe server vreau sa raman in continuare co owner ( doar ca nu stiu daca se va justifica activitatea mea pentru acest grad), daca nu merit un downgrade la admin sau la ce vreti voi.

De fiecare data cand voi intra pe server imi voi face treaba ca si pana acum, doar ca repet, nu voi mai fi la fel de activ si se vede lucrul asta in ultimele saptamani, chiar nu am ce face.

O sa puteti conta pe mine oricand, cu mare placere, voi fi pe steam mereu si in grupul de facebook, nu dispar.

Stiu ce inseamna ELITE, stiu de cand jucam css, o familie frumoasa, pe care si acum tot @iGreen  o controleaza. Altii au ales sa se desparta de aceasta comunitate, eu nu o voi face, pentru ca stiu, ca orice probleme as avea, aici mereu gasesti raspunsuri, datorita oamenilor minunati si amuzanti care se afla aici. Respect tuturor si mii de multumiri pentru tot ce faceti !

Ps: lasam toate supararile si tinem minte prieteniile, nu am avut pica pe nimeni niciodata, sper ca nici voi nu ati avut pe mine 😄

O zi buna tuturor si sa auzim doar de bine !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Iti urez succes in cariera, stiu din auzite ca dreptul la momentul actual reprezinta cea mai grea alegere de continuat studiile datorita materiei de invatat, mai ales in Cluj Napoca, unde timp liber e foarte greu sa ai. Nu e nicio problema inactivitatea. Se apreciaza faptul ca ai anuntat cauzele lipsei de activitate. Gradele iti vor ramane, atat pe forum cat si pe server. Succes mai departe!

Share this post


Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, D H O M said:

Atunci, iti urez adio, cred...

Daca te uiti la al doilea comentariu, nu dispar 😂

By Karo*,

Intenția conteaza :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×