Jump to content
Kawse iNQ <3

[Global News] Pacientul cu cancer a fost întrerupt de prestațiile de invaliditate de muncă timp de 10 luni - povestea lui are avertisment pentru toată lumea

Recommended Posts

1200px-Global_News.svg.png

Phillip Fitzsimmons s-a trezit în mijlocul nopții într-o zi din februarie 2016, cu o durere de împușcare uluitoare în abdomen.


"Sa simtit ca cineva a luat o sabie si a bruiat-o intre picioarele mele si pe partea dreapta a stomacului meu", a spus Brampton, Ont., Om de 36 de ani, la Global News la telefon.

Până în martie, Fitzsimmons fusese forțat să-și lase locul de muncă ca monitor de calitate al instalațiilor de montaj, ceea ce necesită ridicarea greutăților. În luna mai, testele medicale au confirmat un diagnostic de cancer intestinal. Iar până în iulie 2016, beneficiile pentru persoanele cu dizabilități la locul de muncă au dat naștere, oferind un venit lunar pe care Fitzsimmons le-a spus că era sub 2.000 de dolari.

Dar, în martie 2018, Fitzsimmons a fost informat că beneficiile sale vor fi încheiate începând cu luna iulie a aceluiași an, chiar dacă el încă era supus unui tratament chimioterapic zilnic.


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 minutes ago, Ray :3 said:

Dar, în martie 2018, Fitzsimmons a fost informat că beneficiile sale vor fi încheiate începând cu luna iulie a aceluiași an

Dude, suntem in 2019 acum.


*Steam Level Collector*

76561198319006379.png

GhQPE4T.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...