Jump to content
Sign in to follow this  
Ion ❤ 7k

Tamaş, "dat dispărut" =))))))))))

Recommended Posts

Gabriel Tamaș nu se dezminte. Fundașul român nu s-a prezentat la antrenamentul de sâmbătă al lui Hapoel Haifa și nimeni din cadrul clubului nu a reușit să dea de el în ultimele 12 ore. Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, a afirmat că nu are habar unde ar putea fi jucătorul de 35 de ani.

„Noi suntem foarte îngrijorați că nu am dat de Tamaș. Nu știm ce s-a întâmplat. Cei care au avut permisie au putut sta la restaurant până la 1:30 azi-noapte. Am vorbit personal cu el și era în ordine în acel moment. De atunci nu mai știm nimic de el. Vrem întâi să îl căutăm și să știm ce s-a întâmplat cu el, înainte să luăm alte măsuri”, a spus Yaov Katz.

”România nu e Statele Unite, China sau Rusia. Este o țară mică, dar noi sperăm din suflet să îl găsim. Nu sunt deloc liniștit, dar nu vreau să trag concluzii”, a adăugat patronul lui Hapoel Haifa pentru Gazetă.

Gabriel Tamaș abia a semnat un nou contract cu Hapoel Haifa
Incidentul cu dispariția fundașului a avut loc chiar după ce apărătorul a semnat prelungirea contractului cu clubul din Israel: “La finalul unei întâlniri cu patronul Yoav Katz, antrenorul Haim Silvas şi juc-torul Gabriel Tamaş au convenit ca jucătorul să rămână la Hapoel Haifa şi fotbalistul a semnat un contract penntru următorul sezon”, se arată pe pagina de Facebook a grupării din Israel. 

Gabriel Tamaş se află la Hapoel din 2017 şi va continua la israelieni, chiar dacă apărătorul a avut probleme cu oficialii clubului.

Gabriel Tamaș a fost prins băut la volan, fără permis valabil
Gabi Tamaş nu doar că a condus la volan cu o alcoolemie de trei ori mai mare şi a ajuns la 205 km/h. Potrivit Yediot Aharonot, fundaşul român avea şi un permis care nu era valabil.

Jucătorul a fost dus la momentul respectiv în faţa unei instanţe din oraşul Petah Tikva, situat în apropiere de Tel Aviv, şi a fost arestat.

"Un jucător străin de fotbal a fost prins conducând cu 205 km/h pe autostradă și având o alcoolemie de 0.773 mg/l în aerul expirat" anunțau israelienii de la Sport 1. 

Gabi Tamaș se afla în mașină împreună cu două femei în momentul în care a fost oprit de echipajul de poliție.


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...