Jump to content
Sign in to follow this  
Ion ❤ 7k

Ce lovitură! Bale SEMNEAZĂ AZI cu noua echipă

Recommended Posts

Golul din amicalul cu Arsenal, de miercuri, poate fi ultimul pentru Gareth Bale în tricoul lui Real Madrid.

Jurnaliştii de la Marca susţin că starul galez este foarte aproape de echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, iar tranzacţia ar putea fi finalizată chiar astăzi.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani ar semna un contract pe trei ani cu chinezii, care i-ar oferi un salariu net de 22 de milioane de euro pe an, cu cinci milioane mai mult decât primeşte pe Santiago Bernabeu.

Suning este unul dintre cele mai bogate cluburi din Asia. Compania care deţine clubul deţine şi 70 % din acţiuni la Inter Milano.

Jiangsu Suning l-a adus chiar vineri, de la Inter, pe fundaşul brazilian Miranda, şi a încercat anul trecut să-l transfere şi pe Luka Modric.

Gareth Bale a mai avut în ofertă din China, de la Shanghai Shenhua, care i-a oferit chiar 25 de milioane de euro net pe sezon.

Gareth Bale nu mai e dorit la Real Madrid de Zinedine Zidane
Bale nu se află în graţiile lui Zinedine Zidane, care nu l-a avut la inimă nici în precedentul mandat la Real Madrid şi nu a făcut un secret, recent, din faptul că nu şi-l doreşte prea mult pe galez.

"Nu e nimic personal, nu am nimic cu Bale, dar eu iau deciziile. Vine o vreme când trebuie să mai schimbi ceva și e bine pentru toată lumea ca el să plece, deci și pentru jucător, care știe situația. Nu știu dacă în 24 de ore sau în 48 de ore situația se va schimba și va fi bine pentru toată lumea. Clubul negociază cu oricine ar fi", a spus Zidane după partida cu Bayern Munchen, din weekendul trecut.

Gareth Bale se află la Real Madrid din septembrie 2013 și a evoluat în tricoul "galacticilor" în 231 de partide, în care a reușit 102 goluri și 64 de assist-uri.

11 trofee a cucerit Gareth Bale în carieră, toate cu Real Madrid: un titlu de campion în La Liga (2017), o Cupă a Spaniei (2014), o Supercupă a Spaniei (2017), 4 Ligi ale Campionilor (2014, 2016, 2017, 2018), două Supercupe ale Europei (2014, 2017) și două Mondiale ale Cluburilor (2014, 2017).

Surpriza vine în cazul lui James Rodriguez, revenit în această vară la Real Madrid după împrumutul pe doi ani la Bayern Munchen.

El Chiringuito susţine că mijlocaşul columbian va rămâne pe Santiago Bernabeu, în ciuda interesului lui Napoli şi Atletico Madrid pentru transferul său.

Rodriguez a jucat 111 meciuri şi a marcat 36 de goluri pentru Real Madrid, între 2014 şi 2017.


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...