Jump to content
Kawse iNQ <3

[Global News] Trump, huiduit de manifestanţi. Liderul de la Casa Albă a fost întâmpinat cu proteste la sosirea în Ohio, din cauza retoricii sale războinice

Recommended Posts

Trump, huiduit de manifestanţi. Liderul de la Casa Albă a fost întâmpinat cu proteste la sosirea în Ohio, din cauza retoricii sale războinice

 

Preşedintele şi prima doamnă, Melania Trump, şi-au început vizita la spitalul unde se află internaţi cele mai multe dintre victimele atacului de duminică.

Casa Albă a anunţat că Trump le va mulţumi persoanelor din prima linie şi personalului spitalului, şi se va întâlni cu victimele şi familiile acestora.

 
În faţa spitalului Miami Valley, au sosit cel puţin 200 de protestatari, care i-au cerut să ia măsuri privind controlul armelor. Unii dintre ei au scandat că nu este binevenit în oraşul lor.

A fost o demonstraţie de furie şi ostilitate în urma unei tragedii naţionale, condusă de criticii lui Trump care consideră că declaraţiile sale au contribuit la crearea unui climat incendiar care poate da naştere la violenţe în urma atacurilor din Ohio şi El Paso, Texas.


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...