Jump to content
-TwisSsT-

Ce trebuie sa stim inainte de a ne cumpara un PC ?

Recommended Posts

  Salut! Astazi vom vorbi despre alegerea componentelor pentru un PC nou sau upgrade-ul unui PC mai vechi. Si ce trebuie sa stiti despre alegerea corecta a componentelor.

 

Placa de baza:  Ce fac sa vad daca placa de baza suporta frecventa memoriei de ram pe care am ales-o? Nimic mai simplu, intrati pe site-ul de unde doriti sa achizitionati placa de baza si uitati-va la compatibilitatea memorilor, mai jos aveti o poza ca sa va orientati mai usor: 

https://imgur.com/a/QancNCI

 Ce se intampla  daca spre exemplu am montat 2 memori pe primele 2 sloturi de memori iar in momentul in care incerc sa pun si pe celelalte 2 sloturi sistemul nu mai porneste? Atentie mare de tot, in care si aici va recomand tuturor sa va uitati in ghidul de instalare, undeva sub specificatii in manual ma refer, sunt niste notatii de la producator cum trebuie sa faceti si ce trebuie sa faceti ca sa mearga cele 4 sloturi de memorie.

 

 Acum inainte de a incheia mai am un singur lucru sa va atentionez. Pentru cei care isi iau placi de baza cu iesiri  VGA, HDMI, DVI, alegeti un procesor ce dispune si de placa video integrata.

Procesoarele ce contin F in nume de exemplu i5-9400f nu dispun de placi video integrate.

 Momentan atat pentru acest topic, o sa revin cu mai multe, adica 1 sau 2 pe zi si cu restul componentelor! Daca aveti nelamuriri sau vrei sa va cumparati un PC puteti sa imi lasati un mesaj in privat si o sa va ajut cu un sfat sau o parere! 

 

 


-gif10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kdBx1Rz.png Alex Craioveanu  pe laptop-uri procesoarele sunt mai slabe de cat alea de pe pc, eu am cumparat acum un pc nou, facut pe piese de catre mine, un i3 9100f, 1660 SUPER OC 6GB 192 bit 3 ventilatoare, 8gb ram etc, am in csgo 370-400 fps-uri iar pe arena 600+


-gif10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...