Jump to content
Sign in to follow this  
Luke

Recomandari anime - Luke

Recommended Posts

✮ Numele anime-ului : Magi: The Labyrinth of Magic

✮ Data lansarii : 7 octombrie 2012

✮ Genul : Aventura, Shounen, Actiune, Supranatural

✮ Descriere:  Este vorba unui mag pe nume Alladin care traverseaza prin toata lumea impreuna cu duhul sau Ugo care se afla in fluierul pe care il poarta. Acesta nu stie care este rolul sau ca si mag si ca este diferit fata de ceilalti pana ajunge sa il intalneasca pe Alibaba pe care il ajuta sa cucereasca o temnita, acesta primind duhul focului Amon si devine alesul lui Alladin ca si viitor rege al regatului Ballbad. Acestia se impretenesc si cu o sclava pe care au salvat-o de la moarte care face parte dintr-un trib de razboinici impreuna cu care isi vor incepe nenumaratele aventuri.

✮ Părerea ta : Un anime destul de interesant care se bazeaza un pic pe povestea cu Alladin.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Kabaneri of the iron fortress

✮ Data lansarii : 8 aprilie 2016

✮ Genul : Aventura, Shounen, Actiune, Supranatural

✮ Descriere:  Actiunea se petrece pe insula Himoto unde oamenii au construit fortarete pentru a se proteja kabane( oameni infectati de catre un virus). Firul naratiunii urmareste povestea unui tanar inginer numit Imoka care este muscat de catre un kabane, dar nu se transforma in intregime devenind astfel un kabaneri ( om cu corp de kabane).

✮ Părerea ta : Mi-a placut acest anime seamana destul de mult cu Attack on titan.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Overlord

✮ Data lansarii : 7 iulie 2015

✮ Genul : Actiune, Supranatural

✮ Descriere:  Actiunea incepe in ziua in care cel mai renumit joc DMMOPRG Yggdrasil isi inchide serverele. Povestea il are in centru pe un caracter numit Momonga care decide sa petreaca ultimele momente ale jocului in marele mormant Nazzarick, loc construit de el si de prietenii sai din joc. Acesta este luat prin surprindere de faptul ca observa ca jocul nu s-a inchis si el a fost teleportat impreuna cu Nazzarick si cu npc-urile care au luat acum viata intr-o alta lume.

✮ Părerea ta : Chiar daca nu are o actiune continua e destul de interesant si seamana mult cu One punch man in privinta faptului ca personajul principal si ajutoarele sale sunt overpowered.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Classroom of the elite

✮ Data lansarii : 12 iulie 2017

✮ Genul : Thriller, Psihologic, Shounen

✮ Descriere:  Intr-un viitor nu foarte indepartat guvernul japonez decide deschiderea unei scoli in tokyo pentru cei mai buni studenti incercand sa le ofere situatii care vor aparea in viata de zi cu zi. Actiunea il urmareste pe Kiyotaka Ayanokōji, un student linistit care nu este bun la a face prieteni si ar pastra distanta mai degraba. Acesta se afla in clasa D, clasa in care se afla studentii mai inferiori ai scolii. Dupa ce acesta le intalneste pe Suzune Horikita si Kikyō Kushida situatia acestuia incepe sa se schimbe.

✮ Părerea ta : Imi place destul de mult ca acest anime te face sa gandesti, chiar daca nu e actiune foarte multa e interesant.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : The Saga of Tanya the Evil

✮ Data lansarii : 16 ianuarie 2017

✮ Genul : Actiune, Aventura, Isekai, Psihologic

✮ Descriere:  Este vorba despre un angajat normal care se ocupa cu concedierea celorlalti care este impins in fata metroului si astfel moare, iar apoi se confrunta cu o entitate care se autonumeste Dumnezeu care il va trimite intr-o alta lume unde acesta, datorita greutatilor pe care le va intalni, isi va capata credinta in el.  Acesta va fi reincarnat ca si Tanya Degurechaff o orfana intr-o zona echivalenta cu Imperiul German numita aici Imperiul. Deoarece acesta incearca sa traiasca o viata cat mai linistita la periferia Imperiului se va inrola in armata, dar orice lucru care il indeparteaza de viata sa linistita la tara ajungand sa devina liderul echipei rapide de interventie al armatei care se ducea in cele mai periculoase zone.

✮ Părerea ta : Este un anime destul de interesant care prezinta lupta intre acest om care doreste o viata linistita si entitatea numita Dumnezeu care vrea sa il converteasca, Recomand.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Goblin Slayer

✮ Data lansarii : 7 octombrie 2018

✮ Genul : Actiune, Aventura, Fantezie

✮ Descriere:  In acest anime este vorba despre o lume in care aventurierii pot sa intra in anumite ghilde si sa completeze misiuni castigandu-si astfel traiul. Povestea incepe cu o preoteasa incepatoare care se alatura unui grup mic de 3 aventurieri in vanatoarea unor goblini, vanatoare care ajunge un dezastru, ea fiind singura care va trai dupa ce a fost salvata in ulrimul moment de un aventurier solo numit Goblin Slayer. Acesta ii se va alatura lui in lunga sa batalie cu orice goblin care ii apare in cale.

✮ Părerea ta : Recomand, e destul de interesant, au reusit sa faca din doar omorarea goblinilor un serial bun.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Drifters

✮ Data lansarii : 7 octombrie 2016

✮ Genul : Actiune, Aventura, Isekai

✮ Descriere:  Este vorba despre Shimazu Toyohisa care intre timp ce participa in batalia din Sekigahara reuseste sa il raneasca mortal pe liderul atacatorilor dar este si el lovit in proces. In timp ce acesta se plimba in padure cat mai departe de campul de batalie se trezeste intr-un coridor alb plin de usi diferite la capatul careia se afla un lucrator la birou care il trimite intr-o alta lume. In acesta lume noua in care se aflau si altii ca el precum si rase supranaturale ca si elfi, dwarves, dragoni si altele el se decide sa cucereasca regatul uman Orte care era pe cale de dezbinare din cauza numeroaselor batalii pe care le purta de mai multi ani pentru a se impotrivi armatei de "Ends" condusa de alti oameni trasportati din alte lumi care avea ca scop distrugerea omenirii si salvarea raselor de monstrii.

✮ Părerea ta : Recomand, e un anime cu un fir al actiunii foarte bun si care te prinde.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Blue Exorcist

✮ Data lansarii : 17 aprilie 2011

✮ Genul : Actiune, Aventura, Supranatural

✮ Descriere:  Povestea se invarte in jurul lui Rin Okumura care impreuna cu fratele sau Yukio Okumura a fost crescut de preotul Shiro Fujimoto care era si un exorcist. Intr-o zi Rin afla ca el impreuna cu fratele sau sunt copiii lui Satan si afla de puterile sale atunci cand a incercat sa impiedice moartea lui Shiro scotand din teaca sabia distrugatoare de demoni Kurikara care pana in acel moment ii sigilea puterile. Rin decide ca vrea sa devina si el un exorcist ca sa il invinga pe Satan si este inscris la academia True Cross unde afla ca fratele sau mai mic Yukio a devenit deja exorcist si este profesor acolo. De aici inainte va incepe aventura lui Rin impreuna cu fratele si colegii sai care ii vor deveni prieteni apropiati.

✮ Părerea ta : Recomand, e superb anime-ul acesta.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : The Misfit of Demon King Academy

✮ Data lansarii : 4 iulie 2020

✮ Genul : Actiune, Aventura, Supranatural, Comedie

✮ Descriere:  Dupa 2000 de ani de razboi incontinuu intre demoni si oameni regele demon Anos Voldigoad va face un tratat cu eroul oamenilor Kanon sacrificandu-se pentru ca pacea sa poate inflori. Regele demon se va reincarna dupa 2000 de ani doar pentru a afla ca regalitatea demonilor dispretuieste demonii hibrizi si ca magia si puterea acestora a devenit din ce in ce mai slaba astfel ca se decide ca va relua titlul de rege demon.

✮ Părerea ta : Recomand, e un anime cu un personaj principal op si un fir al actiunii care te prinde.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : No game no life

✮ Data lansarii : 9 aprilie 2014

✮ Genul : Isekai, Fantasy, SF, Comedie

✮ Descriere:  In acest anime este vorba despre Sora si Shiro 2 frati care sunt cunoscuri in lumea jocurilor ca si Blank, un grup neinvins de gameri. Intr-o zi sunt provocati la o partida de sah de catre un caracter numit Tet pe care acestia il inving si afla ca Tet este un dumnezeu dintr-o alta realitate. Acesta ii invita in lumea sa care este controlata de catre jocuri. Acestia ajung in regatul Elkia, regat in care se afla rasa oamenilor unde se intalnesc cu printesa Stephanie Dola. Acestia castiga concursul care determina care va fi urmatorul rege al Elkiei si incepand cu aceasta victorie decid cucerirea celorlalte 15 rase pt a il provoca din nou pe Tet.

✮ Părerea ta : Recomand, un anime super interesant, dar din pacate nu o sa aiba un sezon 2.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Bungo Stray Dogs

✮ Data lansarii : 7 aprilie 2016

✮ Genul : Actiune, Mister, Supranatural

✮ Descriere:  Povestea se focuseaza pe  Atsushi Nakajima un tanar care a fost dat afara din orfelinatul in care a crescut si care va opri tentativa de sinucidere a lui Osamu Dazai care plutea cu capul in jos intr-un rau. Dupa mai multe interactiuni cu acest detectiv Atsushi afla ca are putearea supranaturala de a se transforma intr-un tigru la lumina lunii si de asta a fost dat afara din orfelinat. Dazai il cheama pe acesta sa se alature Agentiei, o grupare de detectivi cu puteri supranaturale. Si de aici in continuare va incepe batalia sa cu Mafia Portului si alte grupari care doresc raul orasului Yokohama.

✮ Părerea ta : Recomand, un anime care te captiveaza cu actiunea si povestea sa.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului :The Irregular at Magic High School

✮ Data lansarii : 6 aprilie 2014

✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural

✮ Descriere:  In acest anime este vorba despre Tatsuya Shiba, bodyguard-ul surorii sale Miyuki Shiba care este o candidata la viitoarea conducere a clanului Yotsuba, unul dintre Cele 10 clanuri care conduc magicienii din Japonia. Amandoi sunt inscrisi la Primul Liceu Miyuki fiind inrolata ca elev de rang 1 si este considerata printre cele mai bune din liceu in ceea ce priveste puterea magica, pe cand Tatsuya este considerat ca fiind un magician incapabil. De aici incepe aventura celor 2 care vor trece prin nenumerate intamplari prin care Tatsuya dovedeste de ce este unul dintre cei mai puternici magicieni de pe planeta.

✮ Părerea ta : Mi-a placut pentru ca are un mc op si o poveste interesanta.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului Wise Man's Grandchild

✮ Data lansarii : 10 aprilie 2019

✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural, Shounen, Isekai

✮ Descriere:  Este vorba despre un tanar normal care lucra la o companie care moare si este reincarnat intr-o noua lume fiind salvat si adoptat de catre cel mai puternic mag din regat. Shin, numele pe care l-a primit tanarul creste izoalt impreuna cu acest mag si isi dezvolta magia la un nivel superior tutorelui sau. La varsta de 15 ani acesta decide sa il trimita pe "fiul" sau la Academia de magicieni din regatul respectiv pt a invata obiceurile oamenilor de acolo si pt a se dezvolta ca si adolescent. Acolo ajunge sa isi faca un grup de prieteni cu care deschide un club in care acesta ii invata cum sa devina magicieni mai buni.

✮ Părerea ta : Un anime interesant, din nou cu un personaj principal op care nu isi da seama cat de puternic este.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Hellsig Ultimate

✮ Data lansarii : 10 februarie 2006

✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural, Horror

✮ Descriere:  In aceasta lume exista creaturi ale intunericului care devoreaza orice om care este ghinionist sa cada pe mana lor. Pe de alta parta exista organizatia Hellsing, organizatie dedicata distrugerii acestor forte supranaturale care ameninta existenta umana.  Integra Fairbrook Wingates Hellsing este cea care comanda aceasta organizatie si isi petrece viata luptand cu aceste creaturi supranaturale. 
Armata uriasa a Integrei paleste in comparatie cu arma sa secreta : vampirul Alucard care lucreaza impotriva propriei specii ca un mercenar al Hellsing-ului. Impreuna cu noul sau vampir , Seras Victoria,  Alucard poarta nenumerate batalii impotriva celor care se opun Hellsing-ului.

✮ Părerea ta : Un anime cu o actiune care te prinde si tine in suspans si te face sa te intrebi cat de puternic este personajul principal.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

✮ Numele anime-ului : Owari no seraph

✮ Data lansarii : 04 aprilie 2015

✮ Genul : Actiune, Fantezie, Supranatural, Post-apocaliptic

✮ Descriere:  In anul 2012 luma a luat sfarsit prin forma unui virus care a lasat in viata doar copiii sub 13 ani. Tot in acelasi timp vampirii au iesit la suprafata subjugand umanitatea pe care o vor duce subpamant pentru a fi "in siguranta". Aceasta protectie vine prin donarea zilnica a unei anumite cantitati de sange. In acest anime este vorba despre Yūichirō si prietenul sau Mikaela care planuiesc sa scape din ghiarele vampirilor impreuna cu restul copiilor a orfelinatului din care faceau si ei parte. Din pacate singurul care reuseste sa evadeze este Yūichirō deoarece au fost ambuscati de catre un lord vampir. 4 ani mai tarziu Yūichirō se va alatura Armatei Imperiale Japoneze pentru a-si razbuna familia.

✮ Părerea ta : Este un anime destul de bun pe care l-am descoperit din noroc dar nu m-a dezamagit.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...