Jump to content
Alb3rt

Sony PlayStation 5, dezvăluit oficial: când se lansează, cât costă și cât de spectaculoase sunt jocurile

Recommended Posts

<span class='highlight-word'>VIDEO</span> Sony PlayStation 5, dezvăluit oficial: când se lansează, cât costă și cât de spectaculoase sunt jocurile

După o amânarea din cauza protestelor din SUA, Sony a ținut o conferință de presă în jurul viitoarei console PlayStation 5. Cu această ocazie, am aflat cum arată consolă și cât de spectaculoase vor fi jocurile din primul val de lansări.

În timp ce Microsoft a dezvăluit de câteva luni particularitățile de design ale viitorului Xbox, Sony a așteptat un pic mai mult pentru a face același lucru. Până la ora actuală, nu erau publice decât specificațiile hardware ale noii console și noul controller DualSense care va fi inclus în pachet.

Desprinsă parcă din Star Wars, noua consolă este impresionantă vizual și fascinantă prin simplitate, în același timp. Cu o combinație de elemente albe și negre, este prima oară când o consolă Sony nu se rezumă la a fi monocromă. La fel ca în ultimele două decenii, consola funcționează la fel de bine pe orizontală sau pe verticală.

Dacă banii nu sunt o problemă, pe lângă consolă, Sony îți va da ocazia să achiziționezi o pereche de căști noi wireless Pulse 3D, o nouă cameră HD, o telecomandă pentru redarea rapidă de conținut multimedia și un stand atractiv pentru controller.

În funcție de scenariile de utilizare pe care le ai în minte, Sony își va vinde noua consolă și într-un format fără unitate optică, PS5 Digital Edition. Aceasta din urmă va fi potrivită pentru jocurile descărcate din magazinul virtual al companiei și va fi mai ieftină, dar diferența de preț nu este momentan clară.

Noul PlayStation 5 va ajunge în magazine de sărbători, în acest an, fără să fi oferit o dată exactă de lansare. În ceea ce privește prețul, acesta nu a fost comunicat oficial, dar produsul a ajuns din greșeală pe Amazon, sub formă de precomandă. În acel context, aflăm că sunt șanse mari să poți cumpăra consola în perioada Crăciunului cu 600 de lire sterline, 670 de euro sau 760 de dolari.

Vor exista iterații cu două capacități de stocare, 1TB sau 2TB, dar nu știm cât de mare va fi diferența de preț între ele. Între timp, produsul a dispărut de pe Amazon, fiind clar că publicarea produsului a fost o greșeală. În ceea ce privește jocurile, s-ar putea să ajungă și la 80 de euro.

Dacă vrei să-ți faci o părere despre performanța practică a consolei, prin intermediul jocurilor pe care le vei putea juca, în cadrul conferinței recent, gigantul japonez a făcut publice o serie de trailere. Toate sunt disponibile mai jos.

 

 


yes boy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow jocuri cu asa calitate realistica, dar si 80 de euro pe joc.. si consola la 680 euro, hm, ma gandesc ca sunt destul de ok preturile.


Peace ! 😎😉
Nici intr-un caz nu da click pe acest spoiler si nici nu citi ce este scris acolo:

Spoiler

 

igreen semnatura.png

dgs.pngIn memoria lui EL'Dgs ! Sa te odihnesti in pace!

 

Fuck The System.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...