censu 19 Report post Posted June 14, 2020 Nick-ul tau pe server: 𝙲𝙴𝙽𝚂𝚄pa la plic go.eliteroyal.ro *Profilul tau de steam https://steamcommunity.com/id/censupitza/ *Nick-ul adminului reclamat: XWeo go.eliteroyal.ro *Motivul: Abuz de bhop *Dovezi: nu am avut cum sa filmez a facut de cel putin 3 ori la rand bhop din t base pana in site si credeam ca se potoleste dupa ce i-am mai zis Martori (optional): tengry Alte comentarii (optional): ati uitat sa ii scoateti vipul si il abuzeaza Censu Share this post Link to post Share on other sites
XWeo Zellow |go.eliteroyal.ro 20 Report post Posted June 14, 2020 nu am facut toata harta faceam odata la 1:40 6 sarituri daca aveai si video ca am facut ”toata” harta, atunci te cred idk Share this post Link to post Share on other sites
SkyLineGO 25 Report post Posted June 14, 2020 A fost greseala mea, aseara i-am dat vip royal++ si nu l-am scos pentru ca azi am avut niste treaba si nu am putut intra pe server SkyLineXD Share this post Link to post Share on other sites
Luca 176 Report post Posted June 14, 2020 dovezi? sa spuna si tenrgy daca e asa Share this post Link to post Share on other sites Awards
iGreen 4,448 Report post Posted June 14, 2020 1 hour ago, censu said: Nick-ul tau pe server: 𝙲𝙴𝙽𝚂𝚄pa la plic go.eliteroyal.ro *Profilul tau de steam https://steamcommunity.com/id/censupitza/ *Nick-ul adminului reclamat: XWeo go.eliteroyal.ro *Motivul: Abuz de bhop *Dovezi: nu am avut cum sa filmez a facut de cel putin 3 ori la rand bhop din t base pana in site si credeam ca se potoleste dupa ce i-am mai zis Martori (optional): tengry Alte comentarii (optional): ati uitat sa ii scoateti vipul si il abuzeaza pentru asa reclamatie ar trebui sa ai demo, in orice caz am explicat la anunturi cum se poate de facut bhop, se poate face 5-6 sarituri dupa 20 de secunde, cand incepe runda trebuie de asteptat 20 secunde, nu se poate direct bhop, apoi faci 5-6 sarituri si iar pauza 20-30 secunde, rezulmat: 2 ORI PE RUNDA POTI FACE 5-6 SARITURI, incepand dupa 20 de secunde de la inceputul rundei. TC. Peace ! ESEA Profile - add me. In memoria lui EL'Dgs ! Sa te odihnesti in pace! Fuck The System. Share this post Link to post Share on other sites Awards