Jump to content
Alx

Sporturi care te vor ajuta sa faci mai multa miscare vara

Recommended Posts

Iata, asadar, cateva sporturi care te vor indemna sa faci mai multa miscare vara aceasta:


1. Inotul
Asa cum ti-am prezentat in acest articol, inotul in apa marii ori in piscina are numeroase beneficii. Inotul este, asadar, o modalitate extraordinara de a fi activ in lunile de vara, facand miscare in apa. Fie ca inoti alaturi de o persoana draga si va luati la intrecere, fie ca inoti doar de placere si te balacesti, inotul este o sursa sigura de distractie la piscina ori in apa marii.


2. Windsurfing-ul
Poate ca este deja pe lista ta ori poate ca nu. Insa daca iti place adrenalina si vrei sa incerci o activitate distractiva, ori daca locuiesti langa mare si vrei sa profiti de valurile inspumate, nu sta pe plaja cu mainile in san si incearca o activitate de genul windsurfing-ului, luand inainte, desigur, lectii de la un profesionist.

Asadar, daca iti plac sporturile nautice si vrei sa simti vantul prin par, atunci cu siguranta o sa iti placa si entuziasmul si bucuria pe care le vei simti daca vei combina placa de surfing cu manuirea unei vele.

3. Volei pe plaja
Ce poate fi mai distractiv atunci cand combini voleiul si nisipul de pe plaja? Iata un sport distractiv de vara, pe care il poti transforma intr-o competitie daca strangi cativa prieteni. Voleiul necesita o buna putere de concentrare si o munca in echipa, asa ca data viitoare cand mergi cu grupul de prieteni la mare, cumparati in prealabil si o minge de volei.

4. Polo pe apa
Daca vrei sa incerci un sport de echipa in apa marii sau la piscina, atunci cand ai alaturi prietenii dragi, acesta este o activitate excelenta pentru voi. Daca, insa, nu esti prea familiarizat/a cu acest sport, poti cauta mai multe informatii pe site-urile de specialitate ori puteti incerca, pur si simplu, sa va jucati aruncand o minge, de la unii la altii, atunci cand va balaciti in apa marii. Important este sa faceti miscare, nu sa stati ore intregi pe sezlong.

5. Fotbal pe nisip
Este o alta activitate distractiva, mai ales pentru domni. Este un sport pe care il puteti practica in doua echipe, impreuna cu prietenii dragi. Acest joc cu siguranta va va asigura o doza buna de distractie pe nisip, mai ales daca va aflati la mare, intr-o zona retrasa, astfel incat sa nu existe posibilitatea sa deranjati alti turisti.

6. Scufundari subacvatice
Daca iti place sa observi vietuitoarele din mare, poti incerca sa iti provoci prietenii si familia la o "competitie" de scufundari subacvatice. Asa veti descoperi un mod grozav ca sa va racoriti in lunile de vara. Desigur, va trebuie un echipament special pentru a face scufundari si pentru a putea vedea vietuitoarele din adancuri, asa ca este bine sa te informezi de pe site-urile de specialitate in ce zone poti practica aceasta activitate.

7. Jogging pe plaja, adica pe nisip
Chiar si atunci cand esti in vacanta, poti fi activ intr-un mod sau altul, pentru a arde caloriile. Asa ca la un moment dat, poti opta pentru jogging, despre care stii deja ca are beneficii.

Daca esti o persoana activa, poti alerga pe plaja, dimineata, inainte de rasaritul soarelui, ori poti alerga inclusiv pe malul marii, prin apa, pe inserat, cand soarele incepe sa apuna. In situatia in care nisipul este fin si nu te deranjeaza, poti chiar sa renunti la pantofii de alergare si sa iti pui corpul in miscare alergand descult, macar 30 de minute pe zi, cat recomanda specialistii.


                       reKqc8i.png.461a2417f74ef4140a4ea303f592305c.png                           

                                                   CSS.ELITEROYAL.ORG - GO.ELITEROYAL.ORG - MIX.ELITEROYAL.ORG - ARENA.ELITEROYAL.ORG

                                                                                         Counter-Strike Source - Counter Strike Global Offensive

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...