Jump to content
Sign in to follow this  
Alb3rt

Cât de ieftină va fi Xbox Series S, versiunea mai accesibilă a consolei

Recommended Posts

Cât de ieftină va fi Xbox Series S, versiunea mai accesibilă a consolei

Consolele de la Sony și Microsoft sunt extrem de așteptate, iar acum noi informații despre Xbox Series S arată că ar urma să fie mai ieftină decât te-ai fi așteptat.

Potrivit unei surse care a mai dezvăluit anterior informații din interiorul Microsoft, compania ar plăui să lanseze, pe lângă Xbox Series X, și o versiune entry-level pentru noua sa consolă. Conform zvonurilor de până acum, o va numi Xbox Series S. Cert e că, atât cele două console de la Microsoft, cât și PlayStation 5 de la Sony vor fi lansate în 2020. Totuși, unul dintre cele mai importante subiecte îl reprezintă prețul acestora.

Deși nu există informații confirmate de companiile care produc consolele, există zvonuri potrivit cărora Microsoft urmează să vină cu o ofertă pe care Sony nu o va putea egala: o versiune ieftină a Xbox Series X, care ar urma să coste doar jumătate din prețul PS5.


Potrivit Eastmen, Xbox Series S ar urma să coste aproximativ jumătate din prețul Xbox Series X. Tot el spune că, cel mai probabil, aceasta ar urma să coste 399 de dolari, ceea ce ar face versiunea Series S să ajungă la un preț de aproximativ 200 de dolari.

„Cred că dacă Sony merge cu 500/600 de dolari, Microsoft va opta pentru 200 de dolari (Seria S) și 400 $/500 de dolari (Seria X)”, a mai spus Eastmen.

Ce știm până acum despre Xbox Series S
Potrivit Eastmen, versiunea Series S va fi semnificativ mai mică decât Series X și nu va avea o unitate Blu-Ray. Consola va fi mai bună decât Xbox One X când vine vorba de performanță și va suporta același set de funcții ca Xbox Series X.


Cel mai probabil, Microsoft va anunța pentru prima dată Xbox Series S la evenimentul pe care îl are programat în iulie. Tot atunci, ar urma să anunțe și lansări de noi jocuri, dar și prețul pe care cei interesanți vor trebui să-l plătească pentru consolele sale.

Eastmen mai spune că, deși Microsoft are și o consolă care costă mai puțin, va compensa pierderile din vânzarea de jocuri și creșterea numărului de abonamente. De asemenea, prețul ar urma să depindă și de ceea ce face Sony. Astfel, Microsoft nu va fi nevoită să recurgă la prețuri extreme, dacă prețurile impuse de Sony vor fi mai mari.


yes boy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...