Jump to content
iGreen

10 motive de ce sa investești în cripto-monede

Recommended Posts

  1. Față de un depozit într-o valută, cripto-moneda are avantajul creșterii valorii în funcție de popularitate și de tranzacțiile de pe piața digitală, deci de exemplu, daca cumpari azi crypto, sa spunem TRX (Tron) de 100 euro, TRX avand valoare de 0.028$ in acest moment atunci in mai putin de 1 an, acesti 100 de euro se vor transforma in 1000 de euro, dar aici trebuie sa alegeti bine crypto moneda in care doriti sa investiti si sa aveti rabdare.
  2. Tot mai multe companii aleg tranzacționarea în cripto-monede și să investească în cripto-monede din cauza minimelor obligații și inexistenței comisioanelor
  3. Băncile oferă dobânzi mici la depozite, cărora le aplică numeroase comisioane. Să investești în cripto-monedele înseamnă că poți avea instrumente de garantare a împrumuturilor.
  4. Plățile în cripto-monede pot fi făcute instant și permanent, fără grija programului scurt al băncilor, atât timp cât există o conexiune la Internet.
  5. Fiind o piață în expansiune, să investești în cripto-monede va însemna o creștere și o generalizare a utilizării cripto-monedelor. Monedele au fost inițial lingouri de metale, apoi bucăți ștanțate de metale prețioase (monede), apoi bancnote (bilete de bancă tipărite a căror valoare depinde de cantitatea de metal prețios deținut de banca emitentă), apoi bani electroniciși, în ultimă instanță virtuali.
  6. Cripto-monedele oferă șansa unor beneficii în timp, de aceea speculanții, amatorii de profituri imediate vor pierde dacă se vor implica în tranzacționarea cripto-monedelor.
  7. Cine vrea să tranzacționeze cripto-monede are nevoie doar de o conexiune la Internet și de un PC sau Smartphone. Nu are nevoie de act de identitate, timp petrecut la un ghișeu bancar. O dată creat Digital Wallet-ul, el poate trimite sau primi cripto-monedă oricând dorește,fără constrângeri.
  8. Piața cripto-monedelor este una sigură, față de piața interbancară unde fraudele cu carduri bancare, furtul de date personale sunt o tristă realitate. Tehnologia Blockchain permite utilizatorilor să aibă imaginea tuturor tranzacțiilor, oriceintervenție a unui hacker putând fi obersvată, măcar de un utilizator, fiindcă hackerul nu își poate șterge urmele din toate calcualtoarele conectate în rețea, care au o copie a operațiunilor efectuate.
  9. Cripto-monedele vor contribui la accelerarea procesului de globalizare. Tot mai multe entități multinaționale vor intra pe piața cripto-monedelor, ceea ce va duce la crearea unui imediu sigur pentru cripto-monede în economia globală.
  10. Bursele electronice, fondurile de investiții, magazinele digitale se implică activ pe piața  cripto-monedelor. Totodată, există inițiative ale marilor companii de a se dedica promovării cripto-monedelor, în condițiile păstrării nealterate a mediului ambiant.

Peace ! 😎😉
Nici intr-un caz nu da click pe acest spoiler si nici nu citi ce este scris acolo:

Spoiler

 

igreen semnatura.png

dgs.pngIn memoria lui EL'Dgs ! Sa te odihnesti in pace!

 

Fuck The System.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...