Jump to content
Kawse iNQ <3

Liderii extremei drepte europene despre insurecția din SUA: nu Donald Trump e de vină, ci fanii săi „ridicoli” și „exuberanți”

Recommended Posts

ZjA3YzJmYzgwNGRiOWYyYTJiYjg4NTU1NjI0NzI2

Liderii partidelor de extremă dreapta din Europa condamnă violențele din SUA, după asaltul asupra Capitoliului, în ziua confirmării în Congres a victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidențiale, dar nu îl consideră pe președintele în exercițiu Donald Trump vinovat, ci doar o victimă a propriilor simpatizanți fanatici „ridicoli”, se arată într-un articol Politico.

Principalii politicienii europeni de extremă dreapta, care până în prezent vedeau în Donald Trump întruchiparea unui soi de supererou american, condamnă acum, alături de toată lumea, violențele de la Capitoliul SUA. Unii astfel de politicieni încă se abțin în a-l învinui direct pe Donald Trump și consideră că liderul american a fost doar „victima unor suporteri prea exuberanți”.

MDhmMzdiOGE4YzZlZmUzMWJmNDY3NmU3NGI0ODNj

„Evident că sunt extrem de șocată de aceste imagini ale violenței. Cred că într-o democrație, trebuie să ne apărăm drepturile dar să protestăm în mod pașnic”, a declarat Marine Le Pen, lidera Adunării Naționale, principalul partid de extremă dreapta din Franța.

„Orice manifestare violentă menită a submina procesul democratic este inadmisibilă”, a spus Le Pen într-un interviu acordat postului francez de televiziune, France 2.

ZGY2Zjc4YzFmMTA3YTk4OWJiODAxZTdkMTI0OGE5

Le Pen, văzută în Franța drept un principal contracandidat al președintelui Emmanuel Macron la viitoarele alegeri prezidențiale, programate anul viitor, a încercat să îi diferențieze pe atacatorii surprinși în imaginile din timpul haosului de la Capitoliu de marea masă de votanți pro-Trump.

„Sunt câteva sute de extremiști care au încercat să submineze procesul democratic”, a spus Le Pen. „Nu i-aș confunda pe aceștia cu cei 70 de milioane care au votat cu Trump”.

Cu toate acestea, a mai spus președinta partidului extremist francez, Trump „nu și-a măsurat greutatea cuvintelor și felul în care acestea vor afecta o parte dintre susținătorii săi atât de afectați de înfrângerea (la alegerile prezidențiale)”.


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

au ales un presedinte pedo, Biden e politic de 43 de ani deja, niciodata nu a facut nimic bun, exista o gramada de videouri cu el pe youtube unde se vede ca e pedo, va dau un exemplu mai jos

 

Dar ce a facut Trump in 4 ani nu a reusit nici Obama in 8 ani, Trump chiar a ridicat America, totusi cred ca alegerile au fost fraudate.


Peace ! 😎😉
Nici intr-un caz nu da click pe acest spoiler si nici nu citi ce este scris acolo:

Spoiler

 

igreen semnatura.png

dgs.pngIn memoria lui EL'Dgs ! Sa te odihnesti in pace!

 

Fuck The System.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...