Jump to content
Kawse iNQ <3

Primul membru al Congresului SUA care a murit de COVID

Recommended Posts

Primul membru al Congresului SUA care a murit de COVID

M2I2ZGUyOTE5MjU4YzU2MDI5YzVmMzBkNjU=.thu

Un membru al Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite, republicanul Ron Wright, a devenit primul congresman american care a decedat de COVID-19, după ce a contractat noul coronavirus. Wright, în vârstă de 67 de ani, care reprezenta în Congres statul Texas, fusese tratat de cancer în decursul ultimilor ani, informează Agerpres.

 

Preşedintele american Joe Biden, care a făcut din lupta contra pandemiei axul central al începutului său de mandat, a deplâns decesul lui Wright, „care a luptat curajos în acelaşi timp împotriva cancerului şi a COVID-19”.

Ron Wright anunţase la 21 ianuarie că fusese depistat pozitiv la coronavirus după ce intrase în contact cu o persoană purtătoare a virusului.

„Resimt simptome uşoare, dar în general sunt bine şi voi continua să lucrez de acasă în această săptămână”, declara membrul Camerei Reprezentanților în acel moment.

 

Ron Wright a deveni astfel primul membru în funcţie al Congresului care a murit după ce a contractat noul coronavirus.

Luke Letlow, în vârstă de 41 de ani, ales în noiembrie în Cameră din partea statului Louisiana, a murit de COVID-19 în decembrie, înainte de preluarea mandatului.

SUA au ajuns la 464.831 de decese provocate de COVID-19 și peste 27 milioane de infectări cu SARS-CoV-2, conform unui bilanț independent al Universităţii Johns Hopkins. Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a estimat că în februarie se va depăşi pragul de jumătate de milion de morţi şi că numărul total al deceselor va ajunge chiar la peste 600.000.


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca virusu era asa contagios si periculos cum incearca ei sa-l musculeze prin mass-media atunci la moment trebuia sa fie deja vreo 2 miliarde de morti, dar daca te gandesti putin cu creieru tau, iti dai seama ca ei incearca sa creeze articifial panica si frica mondiala si la urma sa vina cu solutie, care va fi una radicala, putem doar sa ghicim care, eu presupun ca va fi ceva legat de neuralinku lui Elon Musk, cine inca nu stie, uitati-va aici.

 

Asta va fi marca bestiei descrisa in Biblie, acest chip poate fi scanat si iti vede toata istoria medicala, inclusiv daca ai fost vaccinat impotriva covid sau nu, si daca nu ai fost vaccinat inseamna ca prezinti un risk pentru cei din jur, pe langa asta are multe alte functii, de exemplu poti naviga pe net, identitatea va deveni full-biometrica, nu mai ai nevoie de pasaport din hartie si buletin din plastic, toata informatia despre tine apare acolo, daca ai probleme cu justitia etc, mai departe este util ca sa prinzi fugarii de lege, si lista continua.. Si cine nu va avea acel chip nu va putea fi scanat si prin urmare va fi in afara legii si nu va putea intra prin magazine, banci si allte locuri publice...


Peace ! 😎😉
Nici intr-un caz nu da click pe acest spoiler si nici nu citi ce este scris acolo:

Spoiler

 

igreen semnatura.png

dgs.pngIn memoria lui EL'Dgs ! Sa te odihnesti in pace!

 

Fuck The System.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...