Jump to content
Kawse iNQ <3

Mafia drogurilor din Europa primește o lovitură grea în Spania. Captură impresionantă: 600 de kg de cocaină, arme, bani, zeci de mașini

Recommended Posts

Mafia drogurilor din Europa primește o lovitură grea în Spania. Captură impresionantă: 600 de kg de cocaină, arme, bani, zeci de mașini

ODAmaD00NDAmaGFzaD1mZjZhMjNhNGJhODk0OTJk

Cea mai mare rețea de traficanți de droguri din Madrid a fost destructurată în urma unei operațiuni de amploare a poliției spaniole. 12 traficanți au fost arestați și 600 de kilograme de cocaină au fost găsite în timpul perchezițiilor, care s-au desfășurat în șase regiuni. 

 

Agenții au găsit 700.000 de euro într-una dintre casele folosite de traficanți. Erau într-o geantă ascunsă în tavan. De asemenea, au confiscat zeci de mașini de lux, între care un Ferrari de 250.000 de euro, și un adevărat arsenal de arme de foc și săbii.

Liderul rețelei era un marcoan care aducea cocaina din Columbia și o distribuia apoi în Olanda și Europa Centrală. 

Și în Germania autoritățile au confiscat recent cel mai mare transport de cocaină din această țară. Drogurile au fost descoperite în containere aduse în portul Hamburg. Erau ascunse în cutii de chit, dar la scanarea încărcăturii, agenții au găsit nu mai puțin de 16 tone de cocaină. Se pare că ofițerii germani primiseră pontul de la surse din Olanda. În această țară, poartă importantă de acces pentru drogurile aduse în Europa, mai mulți traficanți importanți au fost puși sub acuzare într-unul dintre cele mai mari procese din istoria țării.


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana si astia au gasit traficantii aia mari, iar gaborii nostri stau la pazit inmormantarile interlopilor sa nu se lase cu scandal.

#FuckRomanianJustice


*Steam Level Collector*

76561198319006379.png

GhQPE4T.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...