Jump to content
Sign in to follow this  
PA!N

BomberZone, un nou indie făcut de români

Recommended Posts

nYAWHVU.jpg

 

Dracula Bytes tocmai a lansat zilele acestea, pe Steam, un nou joc intitulat BomberZone! Distribuit de Exosyphen Studios atât pe PC, Linux și Mac, BomberZone este o adaptare a clasicului Bomberman, cu o poveste drăguță în spate și labirinturi mult mai dezvoltate, pentru a pune la încercare mintea jucătorului.

 

 

Pământul este atacat de extratereștri și tu trebuie să iei rolul unui roboțel al cărui scop este distrugerea acestora prin plasarea strategică a unor bombe. Pe măsură ce avansezi în joc poți debloca diferite cosmetice, powerup-uri, scuturi, jetpack-uri și chiar o bombă nucleară cu care să-ți distrugi toți inamicii!
 
BomberZone promite să fie distractiv, cu câte 7 upgrade-uri, 16 tipuri de bombe și 5 roboței, fiecare unic în felul său. Jocul este deja disponibil pe Steam, și poate fi achiziționat de aici.
 
Datorită generozității studioului Exosyphen, Overheat va organiza în curând un concurs pe pagina de Facebook, unde se vor pune la bătaie key-uri pentru BomberZone, așa că fiți pe fază!

Eliteroyal Gaming Republic @ Since 2013

My Steam Profile (from SteamDB)

QZTOxtv.jpg

CSS.ELITEROYAL.ORG | CSGO.ELITEROYAL.ORG | CS.ELITEROYAL.ORG

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...